109

Чичо

преди 2 години

Юропиан Джендърланд е крайно време да спре с отвратителните си номера. Докато "цирконите" са в балтика, за да не им осъвременят тухлените катакомби с "многозвезден хотел". Знаем, че са бързи във вземането на решения, особено такива, които да им пазят парите, но за десет минути е много съмнително даже да стигнат до най- близкото летище, камо ли да излетят. Седете си на разтакования дирник. Приятелски съвет, за не пострадаме всички.

108

Некой

преди 2 години

Абе тази новина за *** ли е?Запорожката Аец е от 5 дни.под контрол на руските сили.От къв зор ще я атакуват бе?Че те като искар да са я атакували в първия ден с ракета Калибър или от изтребител...Ама то народеца наивен и се лъже.Пък се говорят че някой си правел пропаганда...

107

Анонимен

преди 2 години

Още една седмица най-много с подобни ЛЪЖИ и ПРОПАГАНДА и целият Свят ще си отвори очите кой е виновен за всичко това , и тогава ........... на ........в Г-ЗА !

106

Анонимен

преди 2 години

Това е идея. Гръмне ли АЕЦ, които и да го е гръмнал - следва 3та световна.

105

Анонимен

преди 2 години

Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години. Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Видях и много деца с откъснати от бомбите крайници. Това е нечовешко.

104

Анонимен

преди 2 години

115...Как се сипе атом само от една страна, приятелче бандеровче.

103

до Помнещ

преди 2 години

Ти си неграмотен. Ако не бяха САЩ и целият антифашистки блок през Втората Световна война,СССР щеше да говори само на немски език.

102

анонимен

преди 2 години

До 114. А АМЕРИКА да засипе с атом руските фашисти,как ще ти бъде приятелче на убиеца Путин?

101

Анонимен

преди 2 години

То интервенция на Русия в Берлин е възможна. Имат опит Хер Шницел. Па имат и бомби. Не вюрстчета.

100

Потомък на Аспарух

преди 2 години

През 1945 САЩ заклаха погрешната ***, или го направи много рано.

99

Анонимен

преди 2 години

А иначе докато пазим централите Путин не може да хвърли някоя и друга ядрена ракета! Ето защо Меркел се задържа толкова време щом в опозицията има такива гении!

98

Анонимен

преди 2 години

Денацификация

97

хора, спрете се бе

преди 2 години

!!!

96

"Евроатлантизъм

преди 2 години

Фашизмът в Германия и неонационализма в Украйна са свързващото звено между двуту държави. Май и Германия трябва да бъде денацифицирана скоро...

95

Ива

преди 2 години

Мохамед и Асан ли ще воюват за германците, щот си мисля че Мюлер и Ханс няма да тръгнат да се бият.

94

Анонимен

преди 2 години

Дали вие ще вземете решение за спиране на Путин или той ще спре вас веднъж завинаги, предстои да узнаем.

93

Анонимен

преди 2 години

Е как ще го спре да не напада ядрени централи! Дори и да го направят,Путин разполага с най-големия ядрен арсенал,как ще го спрат,винаги когато поиска може да изпепели всичко.В Германия е пълно с малоумниици.

92

тоя

преди 2 години

Тоя по-добре да мълчи.Нали заради това стана всичко.Путин каза не иска НАТО в Украйна-тя е руска сфера на влияние от ВСВ и съседка.Не иска лаборатории в Украйна с биологично оръжия.Зеленски прави обратното.И Путин прави като САЩ.САЩ като не харесаха Садам обезкостиха Ирак, после Афганистан, Сирия.Путин не е отишъл другаде, освен в Украйна.А ако продължи да взема пример от САЩ ще трябва да прати войски на другия край на света, не до съседа си.

91

НАТО вън от Украйна

преди 2 години

Всичко е една лъжа.Стига със сърцераздирателни приказки една жена каза.Украинците са си ментарджии по природа ,който ги познава отблизо и е ходил там го знае.В целия съветски съюз бяха известни.

90

В.

преди 2 години

Що сте позволили да работи тази централа с неоригинално гориво? Затворихте 20 реактора от екосъображения, пък за това си траете? Нали е в Европа?