17

Готин

преди 2 години

Село Лозенец, стана квартал Лозенец през петдесетте години. Беше хубаво място за живеене до 2005 година. Тогава свършиха хубавите места за строителство. След това наплива от лекари, мекащи и аграрни труженици го направи отново село от ромски тип. И те тека! (Последното е в тон с населението в този район) Да благодарим на "главните архитекти". ( Може и с ритници и тояги)

16

Анонимен

преди 2 години

До 2 Точно за развалините след тези хубави павилиончета подадох и аз сигнал - 150-ти поред - преди 2 седмици. Звънна ми някакъв безпомощно звучащ общинар, който обясни, че бюджетът на общината не бил гласуван и затова ще погледаме доста време начупените плочки и стърчащите кабели. Освен ако (забележете!) ние от квартала не успеем да убедим напъдените собственици на павилионите "на добра воля да оправят каквото е останало след тях"!!! И-дио-крацияяяя!

15

Анонимен

преди 2 години

Радвайте се, че изобщо има някакъв тротоар, на доста места в новата София такъв липсва или всеки си го преправил на паркинг.

14

Анонимен

преди 2 години

разширили са се! Това го има само в Лозенец и в Маалата!

13

Жоро

преди 2 години

За съжаление и ние сме задавали този въпрос към община Лозенец (най-богатата община в България), но отговори няма!На 30 метра преди тази сграда след всеки дъжд се образува още една забележителност - страхотен открит плаж!Цялата улица е в окаяно състояние, но когато дойде време за данъците ги взимат с усмивка!Комитата ги мести от единият в другият крачол, и нищо не прави за квартала, нищо и от предизборните обещания!Но това е, сами си ги избираме!

12

Анонимен

преди 2 години

някой архитект си е затворил очите срещу пачка

11

.

преди 2 години

Лезенчани, със сигнали и оплаквания нищо няма да постифгнете! Заливайте фасадата с нафта или бензин някоя нощ и палете! Ако ви стиска!

10

глас от тъдява

преди 2 години

В Испания като строят вземат от мястото за да може тротоара да бъде по-широк и да отговаря на новите изисквания.

9

Advokat

преди 2 години

Защото всеки мисли за себе си. Пак там наблизо един на ул. Милин камък 42, Биротека, ъгъла с ул. Горосвет си разхвтрля на тротоара ***, стъкла, за да не минават наблизо до оградата му хора. Кой ще се събуди?

8

emigrant

преди 2 години

защото бг е корумпирана много....все още

7

Анонимен

преди 2 години

Можеха да го направят като във Флоренция, покрит тротоар и сградата почва от 2рия етаж. Като ЦУМ

6

Иван

преди 2 години

Защото ако имаш пари, законът няма никаква стойност!

5

Математика

преди 2 години

Защото в Лозенец земята е най-скъпа в цяла България и гледат да оползотворят максимално терена който са закупили

4

Анонимен

преди 2 години

Добре, тротоар 30 сантиметра наистина е смешно! :))) Имате си квартална забележителност, чудо на архитектурата! :) Ние пък си имахме стълб насред улицата, ама го махнаха.

3

Анонимен

преди 2 години

За да стане по-голяма стаята на сградата.

2

Пипи

преди 2 години

То пък като се оплачем на Фандъкова - голем праз! Тя не си мърда пръста. Когато се оплакахме от направата на еднопосочни улици в Света Тройца, никой не си мръдна пръста и не поправиха нищо. Та забравете общината да работи за жителите на София. Те си живеят в свой собствен свят.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами г-н комитата е зает да се бори като комсомолец с налкия бизнес в лицето на будките пред ВИАС. Очевидно не му се занимава с истински проблеми. Де би л.