290

да ама не

преди 2 години

Лошите укрйинци са хванали доблестните руски солдати и са ги вкарали насила в атомните централи дали са им оръжие и след това са избягали и се оплакват че са нападнати

289

Всичко правят Укрите

преди 2 години

Украинците водят война със всякакви средства саботажи, палежи, признаха че и мини слагат който след това в мирно време украинските мини ще убиват цивилни обикновени украински граждани. Укрите правят всякакви провокации за да се разрастне до международен конфликт.

288

Пророк

преди 2 години

До Veselina Като дойдат *** в България ще те чукат на воля и ще видиш хаир. За парите не се притеснявай. Те са комунисти и НЕ плащат.

287

Много

преди 2 години

Тъпин дивид е тоя, само като му видиш физиономията и ти става ясно !

286

еее

преди 2 години

Вярвам на руски медии колкото на лисица

285

Чудовища като тоя

преди 2 години

олигарх, управляват най-голямата по площ държава в света.Имат чудовищни богатства - десетки милиарди в имоти на Запад, яхти , влогове в долари , евро, паунди след чудовищни кражби на собствения руски народ , който тъне и продължава да затъва в чудовищна мизерия.

284

Лъжец

преди 2 години

Тоя лъже като дърт ц. Вижда се ясно че бомбите предисвикали пожара падат от небето а украинците нямат самолети.

283

Ангелов

преди 2 години

Няма по-големи чудовища от вас и от Русия !!! Засрамете се - постъпвате също като Хитлер !!!

282

Анонимен

преди 2 години

И Вашата няма да е вярна...истината е някъде по средата...

281

Анонимен

преди 2 години

Все провокации им се привиждат на окупаторите и убийците на деца

280

Богомил

преди 2 години

До Анонимен 315 Да, драги историята е политически продукт и заради това има у нас русофили които обичат империята, която е най-големия враг на България, която даже преди 100г.предложи да бъдем поделени между съседите ни и Русия. Северна Добруджа и разкъсваната България не и стига. А какво да кажем за Македония. Е кой е чудовището?

279

Богомил

преди 2 години

До последно Путин твърдеше, че няма да напада Украйна и само болен мозък може да си помисли такава глупост.Е, видяхме къде са болните мозъци които искат сега да им вярваме. Всъщност русофилите им вярват, явно не всички сме нормални хора.

278

Анонимен

преди 2 години

До Solar PowerТе Германия, Италия и Япония са били съюзници през ВСВ. Останалите държави са били окупирани насила от Хитлер, даже и България, дошли до границите ни и ни поставили ултиматум, така сме им станали съюзник и благодарение на германофила Богдан Филов! Гледах стари кадри, където се вижда как дори цар Борис се страхува от Хитлер, личи си и в поведението и в очите му, панически страх, въпреки, че и той има и немска кръв.

277

Анонимен

преди 2 години

Това вече го разбрахме, че украинците са подпалили, а Зеленски е вдигнал врява посред нощ .

276

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 307: Разликата между Япония и Украйна е,че Япония нападна САЩ... сега си отговори кого нападна Украйна ? Какво прави чужда армия в Украйна ?!?!

275

Анонимен

преди 2 години

Победителите пишат историята, за съжаление на руснаците няма да им се даде трибуна дори да завладеят Украйна, световното стадо е обречено да чете и да вярва единствено и само на англосаксофоно-еврейската масонска задруга.

274

Анонимен

преди 2 години

Кой вярва още на руските лъжи? Те руснаците все са невинни,всичко е провокация . Какво правят в Украйна,кой започна войната?

273

Juls

преди 2 години

Да забравим за момент за *** и путинофили, бандери и *** и да зададем най - важният въпрос Cui bono? Някой е застрашил украинска атомна електроцентрала, която може да нанесе ужасяващи щети както на Украйна така и на Русия - Cui bono? Някой стреля по цивилни, които се опитват да се изтеглят по зелените коридори . Дори да не е от гледна точка на човечност а чисто стратегически погледнато при текущите обстоятелства и търсения ефект от бойните действи, цивилни жертви - Cui bono?

272

Анонимен

преди 2 години

На путинофилски лъжи и сълзи не вярвам. Путин е масов убиец!

271

Сашев

преди 2 години

Не му вярвайте на тоя - най-вероятно РУСКИ ДИВЕРСАНТИ СА ПРЕДИЗВИКАЛИ ВЗР ВА - човекът и очила си има,но през тях все му се привиждат "бандеровци ",украински диверсан ти,че войната в Русия не е война,а приятелско посещение и се чуди как тия украинци нямат никаква култура - ами " въоръжени до зъби туристи " се посрещат по славянски обичай с хляб и сол,а не със оръжие в ръка и достойна съпротива ?! Наглец !?