100

ХайХи'39 § ХипХ

преди 2 години

Уникално.1939 улиците на Прага са препълнени с народ.Между тях има много немци живеещи от години в Чехословакия.Судетите.Марш на немски елитни части,Камионче вози Хитлер и други.Народът скача.Учи се да ХАЙСТВА за да изрече повече пъти ХайлХитлер те минават на съкращението ХайХи,с което бройката на поздравът за Хитлер автоматично сеудвоява.Подскачането и хайлхи-тването покъсно става в основата наХитХопното Конопно вертикално еднокрачково движение м/у крави пасящи марихуана недопускащи хипхопници

99

Да питам

преди 2 години

Ко стаа с вирОса?

98

Бухенвалд vs БабийЯр

преди 2 години

подобието м/у фашиста Хитлер и Украинските фашисти Яценук, Шоколаденко и Зеленски е че избиват хора. Разликата е че Хитлер да е избил 10-15 000 немски комунисти от собственния си народ и никога не е атакувал немски села и градове с танкове, артилерия и самолети.докато Украинските фашисти от 2014 до сега това правят върху улиците домовете жените и децата наУкраинския народ.като на сметката на двете фашистки администрации лежат милиони избити евреи. Че каква е разликатата м/у Бухенвалд и БабийЯр

97

Историк

преди 2 години

Черепа на Путин -един до друг до черепа на Хитлер и Мусолини в музея за диктаторите -нацисти.

96

Деее

преди 2 години

До Анонимен 107 Абе да те питам Путин ли е освободил България от турско, и не забравяй ,че са ни помогнали да се освободим не са ни освободили има разлика нали или БРЦК е измислица и нищо не е направил ????

95

Историк

преди 2 години

Черепа на Зеленски ще се окаже доста близо до този на хитлер в тания музей на ....

94

Я, па Я

преди 2 години

До Обективно Точно така, има прилика с Македония, но ... Ситуацията е обратна. Русия е в историческата роля на днешна Македония. Иронията е, че там в спора за наследството на Киевска-Рус за съжаление е победило фалшивото копие. Русия приема днешното си име едва при Петър 1, за който е 100% сигурно, че е син на грузински принц мюсюлманин и германска принцеса. Нямал е нищо руско в гените и кръвта си и е подменил, цялата руска аристокрация със западняци. Днес Путин би го разстрелял на място.

93

Обективно

преди 2 години

АЙДЕ ДА ПАДА ВЕЧЕ АМЕРИКАНСКАТА ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА, ТОЧНО КАТО МАКЕДОНИЯ, ЧЕ ВЕЧЕ МИ ПИСНА! ПУТИН Е ПРАВ. ПОДКРЕПЯМ ГО НАПЪЛНО!

92

Странна работа

преди 2 години

По украинските форуми разправят че руснаците били разбити, че са унищожени милион руски танкове, че са убити повече чеченци, от колкото живеят в Чечня, че Украйна вече контраатакува по руска територия, а то какво било...

91

Знйко

преди 2 години

Тъжна картина как Путинови млади момчета убиват жени и деца по блокове и сгради не е мъжко да грешиш деца ако сте войска на място макар и окупатори то биите се с армията а не да бомбардирате къщи и театри това не е смелост а страхливост независимо че Путоновата армия е 10,пъти повече /есУкрайна е Светът/

90

факт

преди 2 години

До до 107има указ на императора!

89

до 107

преди 2 години

Ти май не знаеш, че освободителна война не е имало, а това си е чиста имперска експанзия от страна на Русия, която саботира Априлското въстание от страх, че на Балканите ще има толкова мощна славянска държава. Защо не идеш да си прочетеш оригинала на "мирния" договор от 3-ти март? Да видиш какво пише там... Ще останеш изненадан от руския поробител. Прочети малко Раковски и Каравелов какво казват за Русия... Не е без причина. Ама какво да те правим- баба ти на село целува руския флаг, ***.

88

ПорЦелан

преди 2 години

Жириновски каза (преди 4-ри месеца) че целта на една такава война е разпускането на на НАТО. Повече от 95% от това което е казал вече се е случило. Много от днешните събития ги описва в една реч 2014 година. Путин го слуша доста скептично, но явно е слушал доста внимателно.

87

Анонимен

преди 2 години

До 107 И през турско се е говорело български, а със сигурност нямаше да го говорим сега, ако нашите,, освободители" бяха останали.

86

Ебльо

преди 2 години

Руската армия прави прас прас отзад на Украйнската армия

85

Анонимен

преди 2 години

Жалко за хилядите руски войници, които ще бъдат убити там.

84

Анонимен

преди 2 години

105, ей ***. Единственото жалко е, че Русия спечели руско-турскато война от 1878 и освободи България. Ей такива жалки същества като тебе сега трябваше да говорят на турски.

83

Анонимен

преди 2 години

Ама как така, "обкръжават Киев". Нали руските войски бяха разгромени и украинската армия напредва към Москва.

82

Анонимен

преди 2 години

Русия е обречена да загуби и тази война , а Путин ще загуби живота си.

81

Анонимен

преди 2 години

Жив и здрав да си, Путин, ти ни спаси от разорение заради безкрайните ниви с пшеница на Украйна. Нямаше да има напълване с еврофондове и субсидии тази дупка. България си отдъхна. 40 милиона да издържаме, да им плащаме газа, да ни точат еврофондовете, да ни скарват с нашите Освободители.