336

аз

преди 2 години

ПРИНУДЕНИ СА ДА ГО КАЖАТ

335

Неутрален

преди 2 години

Войничетата се жалват, че са ги излъгали. То излъгаха Путин и ограбиха бюджета, купувайки си яхти за милиарди и пращайки си децата във вражески на Русия страни да живеят охолно.

334

Kuryagin

преди 2 години

V job unesite

333

100%

преди 2 години

лъжа...

332

Анонимен

преди 2 години

ще ви призная новините като ходите там и да пишете и предадете директно предавне от украйна а преписвате какво чувате или недочухте

331

Парадокс

преди 2 години

Една и съща американска ръка храни афганистанските талибани и украинските фашисти!

330

Иван

преди 2 години

***, да не би Дениз Джамбазов от "Факти" да ти е учител?

329

Алекс

преди 2 години

Гледах клипове с пленени ушан*ки.Жалка картинка.За момент даже ги съжалих тези бомжи.

328

мокра журналистика

преди 2 години

Кои кво бил пленил бе Нелито при около 2000 реална авиация ,шъ те пленяват освобождават ,пак пленяват ,пак освобождават доде ти ум зайде .Що не си вземеш багажчето и да станеш реален журналист не виртуален ,може и някои ден да вземеш пулицър за истински достоен журналист

327

Дааааа

преди 2 години

Да малтретираш военнопленници е престъпление. Гнусно.

326

Ем

преди 2 години

До ГеоргиБраво! Истински Българин - плюе по всичко и по всички. Другите все са ***, некадърници и страхливци...

325

до 351

преди 2 години

Не е лъжа :) ! В армията на руските освободители е имало повече украинци, финландци и други народи от съветския съюз. Но са дошли защото Русия ги е пратила, иначе никой нямаше да си мръдне пръста за България.. Както никой българин сега няма да отиде в украйна да се бие. Русия е империя, не може всички да са доволни и щастливи. Винаги някой ядр дървото за общото благо. И въпреки всичките им злини, опитват се да пазят цял славянският свят и православието ! Там семейството е ценност, няма ***

324

Георги

преди 2 години

Руснаците може да са гадняри, но украинците изобщо не им отстъпват ! Не ги съжалявайте, тия неблагодарници.. сами си докараха война на главата. Русия щеше да ги остави в Европа, те искаха да са в НАТО да плашат Русия, да правят ядрени оръжия.. за това се наложи малко да им набият канчето. Има хуманитарни коридори. Путин каза - "сменете правителството и ще ви оставим", те обаче се инатят.. А за руските военни - аз ако съм във война сам ще се гръмна но няма да оставя да ме хванат..

323

Петров

преди 2 години

Очевидно елементарната пропаганда има обратен ефект, трябва повече старание!

322

Глупости!

преди 2 години

Укрите хванали 5 рашки, строшили ги от бой и те говорят каквото им е написано! Какви журналисти сте вие? Ако напишете, че Путин е куку ще сте прави! Ако напишете, че рашките са агресори - също! Но тези евтини пропаганди са просто гнусни!

321

nina

преди 2 години

коментарът ми е насочен към украинските медии,които пускат нон-стоп пускат "достоверни" новини

320

nina

преди 2 години

И един мармот навива станиол...Кажете защо не пускате цивилното население да излезе от обкръжените градове?Защо саботирате зелените коридори?

319

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, плоско та чак дрънчи.

318

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Когато тази война започна още през 2014 г. на Донбас А не беше ли когато Русия окупира и анексира Крим.

317

Анонимен

преди 2 години

Когато тази война започна още през 2014 г. на Донбас, от време на време имаше информация в нашите медии за случващото се там. Сега е само едностранно отразяване. Тази война не започна на 24.02., а през 2014.