43

Анонимен

преди 2 години

Боли ме щепсела за имотите на руските олигарси! Бълха ги ухапала с американските санкции.

42

До хахаха

преди 2 години

''Къде сте бе "русофили"? Треперят ли ви гащите вече?'' Не, нищо не ни трепери, ти си гледай твоите ****** ***...

41

Ddd

преди 2 години

Който направи дарение, митрофанова го гали по главицата.

40

Ddd

преди 2 години

Я сега русофилите да проронят по някоя сълза за руските олигарси, разбрах че в руското посолство събират дарения за децата им, младите богаташчета.

39

рико

преди 2 години

Най добре приятелчетата на Путин да си го изритат от властта сами и да се приключи царуването му.

38

Скитник 13

преди 2 години

Ехх Владимир Владимир.И какво става сега-посърнал, без настроение. Тъгуваш вероятно за ген.Андрей Суховецкий-той вече пи кафе онзи ден заедно с елитните ти Вагнер и бригадата на чеченските ти авери Рамзан Кaдиров и компания, а в Чечения още май не знаят истината. Като разберат,, брат,,- че всичките си почиват вече в дървени пардесюта на олл инклузив при авера ти Лукашенко в село Мозиж в Беларус... Ммдааа-много ще ти се зарадват. Успех в любовта-те си падат адски много по русото.

37

Анонимен

преди 2 години

За долара седи най-голямата икономика в света, около 23% от световната. Без покритие е рублата.

36

Анонимен

преди 2 години

Синчето на Лавров защо не е на бойното поле . Поне на ,,спецакция,, да беше отишло грозното ***. Военно положение ще обявява дъртакът,ами да отива на фронта( акцията) страхливия Сатанаил.

35

До 22

преди 2 години

Сигурно вече са се отрекли от Родината си. Защо не учат в Московските висши училища . Мишките отдавна са напуснали кораба.

34

Анонимен

преди 2 години

До 33,,Робите не ги пускат в Рая,,- украинска поговорка. ,,Преклонена главичка сабя не я сече( слагат й юларче)."- девиз на дружество русофили( путинолизци,поганофили)

33

Анонимен

преди 2 години

Putins Russia is over

32

Окраина

преди 2 години

загина.Останаха само баби оплаквачки по форумите..

31

Трябва

преди 2 години

и за българските олигаси които са на директна хранилка от кремъл. Всички знаем кои са. Доган ага и Пеевски ага като за начало...

30

Анонимен

преди 2 години

Западът най-обича парите и не случайно прикотква руските олигарси. Те са им важни и твърде ценни, за да ги отсвирят с лекота. Няма да я бъде тая, не ги мислете олигарсите. Сиромаси няма да станат никога.

29

Анонимен

преди 2 години

Да бе, да....посича. Повечето са евреи. Вие има ли как да проверите какво са посекли или вярвате на всичко, което ви се казва, защото така са ви учили-да вярвате.

28

Анонимен

преди 2 години

Като свършат парите, ще скончаят и "русофилите"

27

Самозадоволяването

преди 2 години

е полезно за психичното здраве.Незадоволените ги избива на шизофрения..Видима и по нашите ширини.До 9 май, на изток от Днепър няма да има Украйна...

26

Анонимен

преди 2 години

Гришо и без яхтата обича бедната Лолита.

25

пияница мистик

преди 2 години

До 21 === Ще ти обясня едно нещо. Долари без покритие има само в пyтинопитешките ви мозъци без покритие. За теб явно рублата е с покритие, дето са 200 за 1$ :))) И от личен опит да ти кажа. Живях една година в Перу, която е с двойно разплащане. Можеш да идеш в магазина и да си купиш водка с тяхната валута - нуево соль, но по ще ти се зарадват ако платиш с американски долари :))) Пък те нека са си без покритие, според изветрелите ви мозъци. То затова всички олигарси богатствата са им в $$$$$$

24

Хахахаха

преди 2 години

Къде сте бе "русофили"? Треперят ли ви гащите вече?