143

Анонимен

преди 2 години

Рускта армия ,може да реши конфликта за 3 дена,но ще има цивилни жертви ..

142

Анонимен

преди 2 години

Той разполага с валутни резерви за четири години----------Половината от тези резерви вече са блокирани в западни банки, а златото никой не ще да го купува. Рублата тази сутрин беше 125 за евро, вечерта е вече 135. Това при положение, че реално валута от Русия е забранено да се изнася и комисионната за купуване на валута е 30%. Не четири години - има резерви за четири седмици при този темп.

141

Щирлиц

преди 2 години

Чеченската война беше поредният опит на запада да откъсне Кавказ/стратегически и богат на петрол район/от Русия.Да припомня на този.....журналист,че веднага след революцията,английски разбойнически корпус окупира Баку.Всеки може да се досети защо.

140

Историк

преди 2 години

Брейййй, как посмяха да нападнат роднините на Сергей Станишев ????

139

Доктор

преди 2 години

Явно руската ваксина "Спутник" не прощава ! Създадоха я с цел и я постигнаха - Путин вече не е човек ( той е киборг) ! А по- вероятно е негов двойник !

138

инфо

преди 2 години

Найден секретный бункер в котором прячется жидобандеровец Зеленский

137

Анонимен

преди 2 години

инак явно целия екипец на фесчетата не вдигнат на пожар от американистан за *** с фесовве да *** тука във форума. путин защитава русия. америка иска да инсталира ядрено оръжие на границата на русия. америка прави лаборатории за био оръжие на границите на русия включително у нас и тества отровите си върху местни войничета.

136

хм

преди 2 години

Путин разрушава Украина и убива хиляди невинни хора. НАТО не иска да се намесва, за да не предизвика трета световна, а тя е на прага. Хубавото случващо се в тази трагична ситуация е, че мечтата ми се сбъдва. Светът най-после осъзнал, че Злото на Земята е съсредоточено в Русия все пак предприе действия за изолирането му. Е, аз го виждах, като висока стена, от вида на китайската, ров с крокодили, телена мрежа с високо напрежение, но началото засега е добро-изолацията на Русия е спасението.

135

Анонимен

преди 2 години

Диваците,които не могат една кафемашина да създадат са най добрите по унищожаване, разрушения, убийства.

134

Правете добро

преди 2 години

всичко това ще затвърди управлението му

133

Таксиджиев

преди 2 години

Говори се,че Путин е бил сирак и е израстнал в дом,ако това е вярно,къде им е акъла на русксите управници през 2000-та година,че са поверили неограничена власт на такъв човек. Сиракът по природа е егоист,той винаги се чувства ощетен защото е нямал това които другите притежават ,и това го прави отмъстителен. На такъв човек никога не се дава върховна власт.Първи заместник -може,друг да взема решенията а той да помага с идеи. Сега вече е късно.

132

Анонимен

преди 2 години

Това е краят на Путин политическият. Как може да диша да спи като знае и вижда какво прави. Война убити деца хора разрушени сгради. Унищожена природа.ТОЗИ КОЙТО СЪЗДАВА Е БОГ! ВСЕКИ ДРЪЗНАЛ ДА РАЗРУШАВА ТОВА КОЕТО БОГА Е СЪЗДАЛ БОГ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯ С НЕГО.ХОРАТА ВЪРШАТ ЛОШИ НЕЩА НА ЗЕМЯТА И СИ МИСЛЯТ ЧЕ НИЩО НЕ СЕ ВИЖДА НО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА В ДУХОВНИЯ СВЯТ И ВСЕКИ ПЛАЩА С ДУШАТА. ЛЮБОВ ЗА ВСИЧКИ. ЛЮБОВТА Е СПАСЕНИЕТО

131

На зло куче

преди 2 години

Зла тояга.Трябва Руснаците по цял свят да бъдат гонени. Да си стоят в Русия и там да си живеят в гов-ната.Единствената друга алтернатива за тях е да хванат Путин и да го предадат на международния съд ва Хага, или още по-добре да последва съдбата на Чаушеску

130

До 142

преди 2 години

Браво. Напълно те подкрепям. Точно така е. Управляващите в Русия са фанатични комунисти, а между политиците в Украйна има фашисти. И каква им е разликата --никаква. Но ще ти кажа какво е общото --и двете политически структури избиват собствения си народ.

129

Анонимен

преди 2 години

Както е писано-"рибата се вмирисва от към главата". Основната вина за всички военни конфликти и воини имат политиците. Народа се използва като инструмент за постигане на целта от политиците.

128

РАВНОСМЕТКА

преди 2 години

до 139 По принцип аз гледам да съм обективен спрамо фактите и да имам собствено мнение във това "информационно затъмнение"1. Информационната война на запада прекалява ... всичко излъчено от Русия се заглушава и се блокира.Ако е от западна европа всичко се допуска.2. Нато ако мислеше за мир ,нямаше да праща военни оръжия и боеприпаси наУкрайна.Демокрация е забравена дума.3. Европа въпреки ,че петрола се вдига слуша за пореден път какво ще и нареди Сащ.Европа робува на интересите на Сащ.

127

Случайният

преди 2 години

МНОГО ЕМОЦИИ И ПОВЕЧЕТО МНЕНИЯ СА СУБЕКТИВНИ.РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЗАПЛАШЕНА В УКРАЙНА И ТЯ ОТГОВАРЯ,НИЩО ПОВЕЧЕ И НИЩО ПО МАЛКО.

126

Joro

преди 2 години

Принципно симпатизирам на руснаците. Но, какво забелязвам (старая се да съм обективен):1. В Русия не се търпи противно на путиновото мнение. 2. Журналисти, които са противвластта, загиват при нещастни случаи, отровени или направо застреляни. 3. по руските телевизии се тръби за някаква денацификация. Къде са нацистите, кои са и те ли са в жилищните блокове, разрушени от руските ракети в по-големите градове?така че за мен Путин присъдени Русия към фашистките държави.

125

Константин Матеев

преди 2 години

До АнонименНякъде четох, че единствената потомка на Лавров била в Щатите! Може обаче да е вражеска пропаганда. Не съм проверявал този твърде съмнителен факт.

124

Константин Матеев

преди 2 години

До АнонименЧе тя и Полша и Чехословакия тогава не са били самостоятелни държави. Ще рече ли, че това дава право на Путин да ги "денацифицира", окупирайки ги или обратното, щото няма начин и в тях да няма някоя групичка с пронацистки уклон?