166

Д-р Исня

преди 2 години

"Пропуснали са личния му химиотерапевт...." Всички пияници от село имат подпухнал вид. Пудри се, за да скрия червения си нос. Когато става дума за руснаци, подпухването е 99% причинено от C2H5OH.

165

Анонимен

преди 2 години

*** слагачеството ,кво америка ще ви нахрани ! Не тя ще ни затрие !

164

Анонимен

преди 2 години

Ужасен превод! Нисък морал сред войниците е нещо съвсем различно от това, което сте имали предвид. Правилното е "боен дух". Неграмотни ***.

163

Анонимен

преди 2 години

Пропуснали са личния му химиотерапевт. Путин е подпухнал . От кортикостероиди ли е? Защо стои на такова разстояние от хората? Химиотерапия?

162

Тартюф

преди 2 години

Ленинградски призраци? Виждаме че не са. А от ЕС всички са от кръв и плът, пращят от здраве, излъчват витамини и двуличие. Има едно филмче в как Джон Кенеди си губи нервите и съска на свой свой доверен човек по телефона. Ах как са го ядосали!, коментират умилени всички. Така че да не правим капитал от няколко кадри, глупаво е.

161

Анонимен

преди 2 години

Единия свързан е в Сърбия, втория в Дубай, а назначения от Решетников ни е нещо като държавен галава, а има и една нагла леля приватизаторка и един Копейкин дето наследи Болен.

160

Стойчо Стоев

преди 2 години

С чего начинается Родина?С картинки в твоем букваре,С хороших и верных товарищейЖивущих в соседнем дворе

159

JJIVANOV douser

преди 2 години

Warnings about Всички разговори се запсиват вкл проведени по телефони,смартфони,таблети,секретни связи. Записват се и всички разговори проведени около телата на лидери,хора с микро чипове,микро импланти,нано скенери,нано импланти..Записите се прослушват от обсебени от масови убиици служители вкл в Москва,САЩ..ЗАПИСИТЕ ОБАЧЕ СЕ ПАЗЯТ ЗАВИНАГИ чрез общо информационно поле на почивна база ЗЕМЯ..

158

Я, па Я

преди 2 години

За Вучич нищо не са написали, що така. Как да разберем какво става в Украйна и кой печели или губи. Много е просто. Следете положението в западните Балкани и Сърбия. когато Русия е зле и се забатачва Сърбия ще е кротка и покорна, няма да шава. Ако Русия набере сили и върви към победи, ще видите подлите сърбаци как ще скочат в Босна и Ч.Гора и как ще палнат и косово и Македония. Путин не случайно им подари тежко въоръжение за цяла армия. Но те са страхливци и хитреци и ще си траят до последно.

157

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам ви да изслушате интервютата и анализи на известния за мен, надявам се - и на Вас, украински журналист Димитро Гордон.Този високорейтингов журналист разказва неща, които се отнасят за живота на "елита". Имам много впечатления от такива хора като Саакашвили, Борис Немцов, Ходерковски, благодарение на интервютата му.Като журналист, честен и заплашен със смърт, забележете, той е изненадан и разочарован от излъганите надежди за промяна в обещаната посока.

156

Нео

преди 2 години

Старецът яко го гони параноята а наркотиците съвсем са повредили мозъкът му. Жалък тиранин!

155

Анонимен

преди 2 години

Путин се доверява на информацията, която получава от службите за сигурност, повече от всеки друг източник - може би трябва да вярва на ВВС, Дойче Веле и ЦРУ??? Или направо на Брюксел и Вашингтон???

154

защо пасольството

преди 2 години

на тезиМелези не е затворено?

153

Хахаха

преди 2 години

Братя и сестри българи ... спрете да правите бизнес и уволнявайте русофили путинисти!Те са точно като комунистите от 1944 ще избият благодетелите си.Не хранете убийците си !!!

152

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

днес над Източна Европа летяха няколко B52.....

151

пияница мистик

преди 2 години

От ЕС и САЩ трябва да се научат един път завинаги, че когато джуджето убиец *** каже "Добър ден", трябва веднага да погледнат през прозореца, за да видят как свети Луната :)))

150

Анонимен

преди 2 години

По време на османската империя бяхме в червото адово както казва Вазов.Добре че сме далече от сегашното черво.Няма да им д лесно на украинците, но са от същото тесто като руснаците и много единни и мотивирани. Никой не е подчинил такъв народ.

149

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм Васко Далаверата гастарбайтер тираджия и правя новини на живо представяйки моята гледна точка въз основа на очите наблюдения от предавания на консервативни медии и Стив Търли от щаб кеартирите в Смолян и Новаково Сити. Аз поддържам Путин защото той гради паралелен свят различен от глобалисткия. А в Украйна има биолаборатории нали знаете за какво става въпрос. Chalga Party Internationsl.

148

путьо ще пие чая

преди 2 години

на Литвиненко.

147

Анонимен

преди 2 години

Според Путин той прави добро на Украина и иска същото и за другите бивши соц.страни.Налазила ни е зараза по мнението му.Заразата се казва НАТО и ЕС,които са ни натъпкали с наркотици и сме забравили колко е добра Русия и как се грижи за нас.Е НЕ Е ЛИ ЛУД?!Тоя си е с диагноза както и да го погледнеш.Стои на 10 метра от подчинените си и ги гледа страшно и зловещо.Защо го търпят руснаците?