813

Български родолюбци

преди 2 години

С двоен стандарт си Путине- вековен народ като украинския го обявяваш за "руски",а Българския народ около Вардара- за "македонски"! Затова няма да те подкрепим- не стига че вие създадохте фалшивата "македонска" нация а вместо да се разкаете,давате рамо на неонацистите в Скопие! Измамници сте вие,нашественици и завоеватели!!!

812

Гражданин

преди 2 години

Разбира се,че според човека от снимката ПЛАНЪТ ЗА ВОЕННИТЕ ДЕЙСТВИЕ СЕ ИЗПЪЛНЯ ВА ТОЧ В ТОЧ : трябва да има еди колко си убити,н-сгради съборени и унищожени,още по вече "бандеровци " извън пределите на Украйна,много майки разплакани,семейства почерне ни и от двете стграни...и още ного други "прелести " ,които украинския народ трябва да изпита на гърба си само и само да се задоволи болната амбиция на един диктатор ?!

811

666

преди 2 години

Когато Тръмп беше президен *** не смееше да гъкне.

810

7

преди 2 години

Само българските червени *** подкрепят престъпници като ***.

809

Анонимен

преди 2 години

Рмазан К адиров

808

Анонимен

преди 2 години

Путин щял да сложи Рамзан Кадиров в Уккрайна, обещал му.

807

Хаха

преди 2 години

Кукууууу има ли някой в кратуната ?

806

Щирлиц

преди 2 години

Другарят Путин е длъжен да сложи край на ВСВ,и на всички нацистки плевели,които избуяха поливани и наторявани от западната демокрация.

805

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало - колкото и да се пъне белия човек да контролира живота си и страната си - накрая всички ще склоним главица пред индийци или китайци. Не ми е ясно какво толкова дели с другите бели, като времето му вече е изтекло.

804

Анонимен

преди 2 години

До Хе хе Агонията на неосъщественият Райх на хазарите .

803

От Вселената

преди 2 години

1)Протоколите на Райхщадското споразумение 1876г 2)Будапещенската конвенция 1877г 3)Цариградската Конвенция 1877г 4)Берлинския Конгрес 1878г Съгласно първите три документа по-горе участничките (Европейските велики сили) се съгласяват, че християните от Европейска Турция ще бъдат освободени, но нито една велика сила няма териториите им към земите си. Русия води война срещу Турция не за освобождаването на България, а завладяването на Проливите, Босфор и Дарданелите.

802

Хе хе

преди 2 години

До Куку Няма проблем ,армията на Венк иде !

801

От Вселената

преди 2 години

32 тона злато? Руснаците поставят условия на Стамбулов, които не превръщат в Задунайска губерния. Стамбулов отговаря"Аз обичам Русия, но повече обичам България" и нарежда на министъра на външните работи на България да сключи заеми за да платим този искан от руснаците "дълг". Захари Стоянов отива във Виена и сключва договор за една част от дълга. След това отива в Париж, но го подписва неговия заместник, защото Захари Стоянов умира от болутизъм - българска пъстърма, за да не харчи народни пари.

800

Мъдрец

преди 2 години

Другарят Путин изглежда не е чувал за поговорката : " Който вади нож ,от нож умира !"

799

Анонимен

преди 2 години

вие не знаете какво означава западна украйна дай бог и да незнаете молдовани плачат от тях бегълците нощно време върват по улиците пияни викат крещят слава украина щом се съберат няколко човека и почват нациските си действия ще ги видите това лято особено на морето ще ви създадат много пороблеми с туристите от русия

798

От Вселената

преди 2 години

100% от защитниците на Шипка са българи и украинци. Лргрндарните защитници на Шипченския проход са: 1)Българското опълчение - (1,2,3,4 и 5 опълченски дружини) - 100% българи. 2) 35-и пехотен Брянски полк - в състава на 9та пехотна дивизия шаб Кременчуг, Полтавска губерния - 100% украинци. Командир на полка е поляка Александър Липински 3) 36ти Орловски полк, Щаб Кременчуг, Полтоваска губерния, командир Густав Лингстрьом - швед по народност.

797

От Вселената

преди 2 години

На Берлинския Конгрес великите сили напомнят на Русия, че тя се е подписала под първите три документа, руската делегация в състав княз Горчаков, граф Шувалов и г-н Д"Убри предлагат да НЯМА БЪЛГАРИЯ, освободените земи да се разделят между европейските съседи и лъвския пай да бъде даден на СЪРБИЯ!! И ако не е бил Ото фон Бисмарк, България нямаше да я има, понеже е искал да има баланс на силите. Това е ИСТИНАТА ЗА НАШЕТО ОСВОБОЖДЕНИЕ То ни е струвало 26 т злато - Путин седи на Българския ЗлатенСтол

796

Куку

преди 2 години

Украинците ще разгромят руската армия след това самите руснаци ще видят сметката на Пу и неговите крад...ви приятели.Това е положението!

795

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Спокойно ,армията на Венк ,ще спаси урките . Венк и само Венк ,скоро !

794

жиката

преди 2 години

Антирусия няма да бъде допусната .България е водила много войни с Византия по същата причина .Четете историята.