174

Анонимен

преди 2 години

И на такива като този им ядохме попарата. Помните ли го Мадридският пъдари. Та той използваше израза когато му дойде времете. И като му дойде времето ни оправи за 800 дни. Още плащаме за пренос превоз на тока което оскъпява сметките двойно.

173

Сълза и смях

преди 2 години

А значи си е бил скрита лимонка!До вчера го подкрепях,но сега е добре,че го изритаха.

172

Анонимен

преди 2 години

Това е човекът за когото ще гласувам.

171

Аз промяната

преди 2 години

Янев сериозно ли смяташ че ще направиш нещо от старците на БКП Много много си се самозабравил Служебен но не избран си Янев посочен от Радев разеденителят на българите

170

Анонимен

преди 2 години

Никъде и никой в - ЕС, НАТО, ООН ит.н. не използва в официалните си съобщения думата "война". Не, че това, което се случва, е нещо друго. Янев в предишните си изказвания е коректен към господарите си отвън! Легендирането му като борец за българската държавност просто се провали. Фабриката за проекти промотира новия си продукт, защото ПП залязват безславно и не са способни да се справят с поставените задачи, предвид новите условия. Това е -но докато се замислим, те ще забранят и мисленето.

169

акудааа

преди 2 години

тоя е новата реплика на бсп :) :) :)

168

ЯЛОВ ЯНЕВ

преди 2 години

Силно се нядявам проекта на ЯНЕВ да излезе ЯЛОВ (то реално не е негов проет, ама това е орделна тема). Грозно е по този начин да се използва външнополитическата ситуация за целите на поредното ПОЛИТИЧЕСКО ИНЖЕНЕРСТВО.

167

Анонимен

преди 2 години

Комуниста Янев се надява, че симпатизантите на Румен Радев ще гласуват за новият проект, където са в комбина с жалкият фигурант.

166

Аман

преди 2 години

Поредния рубкаджия дето ще прави проект.Дано си постегнем службите та са видим тез проекти на килограм с какви пари ги правят!!,И е крайно време освен обвинения в шпионаж за генерали и всякакви бивши военни да има и някой осъден за държавна измяна!!!Да просветли малко мислите за бъдещето на следващия изгоненот държавна работа *** че може и по-зле от това да те изгонят!

165

аз

преди 2 години

В интервюто на Шипка каза- Войната в Украйна.Как само си изпроси оставката,нямаше топки да се оттегли без цирк!

164

Майора

преди 2 години

Балко Янев , много е лесно да правиш нова партия и да се правиш на ни лук ял , ни лук мирисал! Изкара два мандата като премиер , назначи децата си на сладки държавни позиции , не определи агресията като война и подаде оставка! Жалко от офицер политик не става колкото и да се мъчиш да го оправдаеш!

163

МЕНТЕ ЯНЕВ

преди 2 години

И как ще се казва политическият проект на Янев - ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА? Според мен Янев е същото МЕНТЕ, ама сега му е паднало да баламосва народа. Стига толкова ПОЛИТИЧЕСКО ИНЖЕНЕРСТВО!

162

Анонимен

преди 2 години

До гуша ни дойде от политически проекти и избори. До гуша ни дойде от разправии и от войни. До гуша ни дойде от ниски доходи и високи цени. До гуша и над вежди.

161

Анонимен

преди 2 години

Отдавна чакаме Янев да направи партия. А дано.

160

Анонимен

преди 2 години

Хората така се отвратиха от лъжите на Борисов и ГЕРБ, че вече на никой не вярват.

159

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Стига толкова . Янев да ходи у Русия и да води война . Стига толкова с ватенки с вратовръзки . От такива проекти тая мижава държавица има повече " проекти " от колкото хора

158

Боли ме шнура

преди 2 години

Това е ляв проект, БСП ще го издуха.

157

Анонимен

преди 2 години

Бих гласувал за Янев.

156

Анонимен

преди 2 години

Против Янев пишат герберaстите.

155

Анонимен

преди 2 години

Ехх отърване няма от тия руски проекти. Накрая всички проекти в парламента ще са руски и ще се бият като кучета за вече опоскания кокал. Аман