96

Евгени

преди 2 години

След внесена заблуда от страна на запад по отношение на конфликта в Украйна.Много хора се записват и отиват,но дали е така??? Както го казват западните медии. Определено мога да кажа че истината е някъде в средата.Европа и САЩ лъжат. Защо Вашингтон и Англия дадоха на зад и сега ЕС да се оправя сам защото всъщност Русия е права. Факт е че Зеленски който уж е украинец е марионетка на САЩ.Кой спря водата за Крим,кой атакува руски граждани??? И това е човекът който уж сега се бори за Украйна глупос

95

Потомък на Аспарух

преди 2 години

В Москва за съжаление не са останали висши политици и военни с чист ум и здрав разум. Всички са или пияни или махмурлии и не могат да вземат правилни решения. Освен това остаряха и не носят много на пиене. И външният им министър, най-висшият им дипломат вика като пияниците "Ти мен уважаш ли ме?" и маха заканително с пръст. Лилипутът също, както виждаме. Жалки отре*пки, то поне да бяха вярващи та Господ малко ум да им налее, но те считат вярата за атрибут на слабака.

94

Сова

преди 2 години

Японци се записват доброволци.Действащи френски легионери!Ветерани от САС!Нито един от тия посочените не му пука кога и как точно ще умре!А за западното оръжие тепърва ще имат среща с него за сега воюваха с старите щаиги от времето на СССР.

93

Анонимен

преди 2 години

Чеченците пускат в разход всички нацисти,и стези ще стане така.

92

whistleblower

преди 2 години

Ако си мисли че на британските и американски тюлени и пехотинци им дреме много се лъже. Те и без това всички горят в камиони крематориуми.

91

Анонимен

преди 2 години

Джуджето сериозно се е притеснил. Вероятно освен най силната руска армия с безаналоговите оръжия, ще му трябват още 10000 чеченци и армията на Беларус. Всички ще си платят накрая.

90

До До Нищо ново

преди 2 години

ЧВК = частна военна компания, а Вагнер е композитор. Ако всички които са на краварска хранилка са толкова *** ми ясно защо сме на тоя хал вече 30 г.

89

Анонимен

преди 2 години

Това означава, че отидат ли, ще се бият до смърт. :))))) Тия руснаци са гениални. :))))

88

Перчо

преди 2 години

Това означава,че това ще бъде последната им мисия.

87

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А чеченците, които Русия нае? Всеки се оправя както може...... Не рзбирам, наистина ли населението е изпростяло до откат. Чеченците са войници от Руската армия.

86

Анонимен

преди 2 години

До 103 АнонименЧечения е част от Руската федерация.

85

Секуо

преди 2 години

До Нищо новоЧе то наемниците са от Древността още. Дори Ахил и неговите мирмидони и те са били наемници

84

Анонимен

преди 2 години

А чеченците, които Русия нае? Всеки се оправя както може.

83

Нищо ново

преди 2 години

До До Нищо ново: Да, Вагнер са частен военен контингент. В Русия има такива. Вагнер са наемници, но могат да действат само извън Русия. И какво от това?

82

Индианец

преди 2 години

Империите само ни използват

81

До Нищо ново

преди 2 години

А ти знаеш ли какво е ЧВК "Вагнер"??? Частен военен контингент, с музикално име! Руски наемници! ПОНИМАЙШ?

80

ОПА

преди 2 години

ЛЕШ

79

Нищо ново

преди 2 години

Наемници Западът е използвал и друг път. Те не се бият за идеали или по задължение, а за пари. Имаше такива в Ангола през 70-те години на миналият век. Тогава Фидел Кастро помогна на анголците с кубински части, и те така подгониха наемниците, че те едва успяха да се изнесат обратно в Южна Африка.

78

Анонимен

преди 2 години

Ама те мислят за наемниците? За собствената си войска, ако разсъждаваха така, нямаше да има над 500 пленени. Всички правила на войната са за ВОЙНА, а не важат за "военна операция", каквато Путин обяви.При това условие Украйна е в пълно право да разстрелва нашественици, но се държи прекалено хуманно.Иначе руските майки на пленени, нямаше да видят и очите им.

77

Анонимен

преди 2 години

Организираната "бежанска" вълна към Европа сега организирано ще бъде въоръжена и насочена към Украйна.