129

Генералът

преди 2 години

изтъркаха се плочата с лъжите. От 2014 няма украински войници в донбас , само руски. Никой не вярва на лъжливото овчарче..изходът за путин е само един капитулация..

128

110-те

преди 2 години

До Анонименпич, ами виж къде са парите на руснаците ~110 милиардера

127

Коцев

преди 2 години

Нещо бъркаш - съдбата на украинците и на Украйна се решава само от ЕДИН човек -Путин. А това е в разрез с всякакви международни норми и правила ! Вие сте тези,които сте взели на мушка всички народи,които ВЕЧЕ не са с вас и НЕ ЖЕЛАЯТ да имат нищо общо с вас !!!Дано затънете и никога не излезнете от тази война в Украйна !

126

Анонимен

преди 2 години

Изкуфял дъртофелник, както и този до теб ненормални! Забравихте за Хитлер- същите сте

125

Анонимен

преди 2 години

По времето малко преди на Наполеон с революционните му действия и малко след това с революцията в Щатите превзели окончателно САЩ след гражданската им война,като след това чрез революцията на Ленин,че Сталин с гражданска война са превзели СССР как втори център за действие на техните интереси,които доразвили с повече центрове като на Хитлер от допълващите му интереси да си присвои Европа след войните,а след капитулацията му техните центрове станали намного повече от подържащите връзки помежду им

124

Robi

преди 2 години

,Гадееен мръсенн лицемеер.

123

Пенсионера

преди 2 години

До Анонимен А защо на много известна зграда у нас е изписано че съединението прави силата.Мисля че ти готвиш да правиш 160 тата партия у нас.Ако имаш семейство раздели го, разпарчосай го.Такива като теб гледат само да разделят не да обединяват.Затова трудно се оправяме и сме на изчезване,Срам,

122

Анонимен

преди 2 години

Просто светът да не се бърка в конфликта на две суверенни държави. Аман от тийнейджъри. Да си решават проблемите сами, няма нужда да ги дундурка дядо им Бай Дън. Заради украинските мизерии сега цяла Европа ще издържа "бежанци". Да си бяха мирно седяли сега нямаше да видят чудо.

121

Ъ

преди 2 години

Това не е наша работа

120

ейй ама

преди 2 години

Много умело се оптива да изпокара всички. ама кой кого командва, ама кой го цензурират... Путин и хората около него са част от един жалък, братоубийствен, корумпиран, и най-вече некадърен режим. Единствено пропагандата им е силна, ама вече и тя не върви - хората се научиха (освен в Б-я де, тук още има много комунистически лелки и чичковци). Пич, дори ида спечелите тая битка която започнахте, надписа е на стената вече - изгубихте войната. Само една ядрена бомба ви остана още да съскате.

119

Някой си Ebt.

преди 2 години

Лавров-напоете ги с океянска вода и кооолко хубаво ще ви разберат!!! Все пак имаше един случай с "Катрин", който напои Ню Орлиънс! Нормално е още един път да се случи някакво природно бедствие! Ееех, вие като благородни хора само пред медиите де, ще предложите едни пет милиарда долара помощ за пострадалите! Горките те! Какво му мислите? Друг шанс няма да имате, особенно като се има в предвид техния президент, който си мисли че се намира я в Ирак, я в Иран!!!

118

Ха

преди 2 години

Димитре, събуди се!Лавров , не е ваша работа кой ще управлява тази държава , що за мислене?!

117

Бай Дън

преди 2 години

Вие само приберете ядреното куфарче, и гледайте как Света ще ви навре в *** *** за 2 дена!

116

Я, па Я

преди 2 години

Това го знаем. Според тях и ние сме многонационална държава. Състоим се от Македонска нация, Тракийска нация и Добруджанска нация. За малко да ни наложат тази схема. Добре, че умряха овреме другарите Г. Димитров и Сталин, че ако бяха поживели още десетина години и това днес щеше да е реалност. Успяха само с Македония. Да се надяваме, че нещата там не са необратими.

115

Анонимен

преди 2 години

Прав е Лавров и Украйна трябва да се раздели. Бесрабска България ще се освободи от Киев и ще се обедини с България. Еврееите на Зеленски също в отделна държава. Руснаците отделно. Но НАТО не може да включва държави на изток и юг от Германия, защото е северен атлантически договор.. Европейския съюз трябва да се раздели на западен и източен евразийски.

114

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е! Това го забъркаха американците, сега сметката ще я плаща Европа!

113

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно съм против, това което Русия направи, но ако е казал, че не е холивудски филм и няма абсолютно зло и добро, адмирации. Но тази лудост трябва да спре, когато и да е ще е късно. Не може да се трепем в 21 век, просто не е правилно.

112

Анонимен

преди 2 години

Злобен човек. Империалистичните мечти му идват в повече.

111

Анонимен

преди 2 години

Някой наричат Лавров лъжец.Но дали е така?Руската външна политика е ясна и за съжаление запада 30 години живеят в блаженство след разпада на СССР.Но 30 години са достаъчни за да се изправи една държава и да върви напред с ясни изявени на света виждания за световния ред.Нацизъм и НАТО в Украйна НЕ това казват 8 години руснаците.Заблудата в Европа ,че това е блъф доведе до тази криза.Украйна и Русия следващите 20 годин ще са врагове докато дойде ново поколение политици по света.

110

П.К.

преди 2 години

ДНЕС, ЛОГОТО НА Dnec.bg Трябва да бъде на първа линия, с едри, зелени букви. Защото ЧЕСТВАМЕ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ ПЕТСТОТИН ГОДИШНОТО ЗЛОЧЕСТНО ТУРСКО РОБСТВО. / И, независимо от трагедията и войната, Длъжни сме да пазим паметта за ДРУГАТА ВОЙНА, ЗА ПАМЕТТА И ЖЕРТВИТЕ НА ВСИЧКИ ПАДНАЛИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ. А ТОВА СА РУСКИ, БЪЛГАРСКИ, РУМЪНСКИ и от други народности войни и опълченци. И ДА СВЕДЕМ ГЛАВИ В ТЯХНА ПАМЕТ.