595

ББ

преди 2 години

и да настояваме да намерите к.пелето опитало атентат срещу Институциите на Държавата ми...и всички които имат контролни да го погнат....гешев няма ..до девето коляно и където има грехове...да си плати...и аверите му също...останалото е слабост и предателство...намерете го и съд заради атентата и позора на Националният ни празник!

594

ББ

преди 2 години

До Анонименпробвахте го с Президентството и на другият ден ви...разхождахте се из провинцията,благодаря за минусите,без тях нямаше да пиша,стимулирате ме,като руски агресор украйнски пазещ дома си!нападнаха Министър-Председателя на Държавата България...Председателя на Народното Събрание...Нападнаха Държавата ни...Институциите ни...правоохранителните...свършете си работата...Гешев Оставка!!!Национален предател си!!!

593

Бг си го заслужиха

преди 2 години

Е след това нещо Костов ще ви се стори приказка гaнь0вци.

592

На Шипка

преди 2 години

им показаха народната любов .Кирил Петков и придружаващите го , трябва да се замислят много защо е така . Народа не търпи .

591

Д-р ОхБооли

преди 2 години

Кире Канадецо участва в протестите срещу герб и коалицията. Там се хвърляха павета, палеха се бали със слама, цапаха фасадата на министерски съвет с яйца, домати, краставици. Намирсват нещата на двоен аршин. А и какво толкова една снежна топка на фона на предишните протести. :)

590

и повече

преди 2 години

руски знамена отколкото български - резил

589

До 646

преди 2 години

Няма място за родоотстъпници?Тогава Копейкин какво правеше там?

588

Аман

преди 2 години

Освен, че повечето хора са станали супер агресивни ,но и неграмотни! Наистина не мога да разбера при достъп до толкова много информация , как нямате никакво желание да научите нещо! После , заплатите Ви били ниски! *** Вие сте неграмотни и необразовани , и децата Ви стават такива! Учете хора!

587

Анонимен

преди 2 години

Другия път първо две топки в охраната и докато е ошашавен тогава няколко топки по Кирчо и ще стане работата.

586

Касапин!

преди 2 години

Прости крепостни комунисти , сър... Способни се да се изсерете дори на националния ни празник върху лика на България ! Ходете при Путин да му работите в концентрационните лагери !!!!

585

ББ

преди 2 години

позор...детенце рецитира...агентите на путин и копейкин костя псуват и крещят цензурни,върха бе пълен с деца...ама те убиват деца в украйна...та на шипка ли!правоохранителните...Гешев свършиси работата или оставка...намери ги и ги осъди в най-кратки срокове...или оставка и ще останеш като |Национален Предател в Историята ни...Българите не развяваме бели байряци... ен.чаре от възраждане,и знамето ви предателско

584

ББ

преди 2 години

шепа руски агенти замерваха Министерският Съвет на България...замерваха Народното Събрание на България,гешев чакаш да дойдат с калашников ли на следващият ни Национален и да застрелят Държавата ни ли?свърши си работата или оставка!!!сезирайте съюзниците ни в ЕС и НАТО за атентата извършен срещу Институциите на България!атентат срещу Държавата ни!!! и съд за престъпниците!!!

583

ББ

преди 2 години

Гешев намери и осъди осквернилите Националният ни Празник...бесни сме...няма личности...Институции...бе направен опит за държавен преврат на Шипка...намери ги и ги осъди...или си Национален Предател!!!

582

ББ

преди 2 години

историята се повтаря...възраждане рекетира Министър-Председателя ни,не се поддава и стой та гледай...позорни сцени на Шипка,копейкиновци си мислят,че Петков или както и да се казва е Народа ни...Петков е назначен от Народани да свърши една работа...ако го подкрепяме ще го направи,ако си завираме главите......може и да се огъне и копейкиновци да получат каквото искат...и ние ще сме потърпевши,защото сме страхливци и не сме подкрепили Петков...така обесиха и Левски,страхливци не излязоха

581

ББ

преди 2 години

До СВТ ДрагуновЗаплахи ли отправяш...***...мислиш си,че си анонимен ли?ограничете руските ***...съучастници в престъпления сте днес!!!!сезирайте правоохранителните за отправената заплаха,моля!!!

580

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Петков,България има нужда от образовани и смелимъже като Вас!представетепси на какво е бил подложен Левски!и не ни предаде...има ни и му строим паметници и го почитаме,Свободата не е даденост...ежедневно отстояване е...за да се усмихват децата ни...да имат хляб...да са Свободни...Дела!!!

579

ББ

преди 2 години

До Анонименчовече путин има кибер армия с огромен бюджет,манипулиращи Света ни, ровиха ми в устроиствата,опитваха се да ме заплашват...използваха администрацията да ме глобяват за да ми затворят устата,говориш с кгб ченгета на путин,време е правозащитните да спрат копелетата манипулиращи хората,боко му плащаха...да видим новите дали и те ще вземат!!!

578

ББ

преди 2 години

До Слави Номер 1плюснах те...извинявай,не съм съгласен...клишета...да се обичаме...да се,вчера платени от гетата опорочиха Националният ни плазник...конкретно морля,агенти на путин пратиха неграмотни и дрогирани на Шипка да унишат Институциите ни..и нямаше полиция...я си представи някои да замери американски президент.ще го осъдят и то строго...у нас гешев ги пази..те замерят Министерският съвет...Народното ни Събрание,правоохранителните намерете ги и ги съдете, и ни информирайте,Гешев Оставка!

577

Паисий

преди 2 години

До Анонимен: е, най- накрая си разкри позицията, но сте те следя дали пак ще провоцираш!

576

Паисий

преди 2 години

До Щирлиц Изводът е че трябва по дълго да се вглеждаме в очите и лицата и най вече в гласовете им и сериозно да четем биографиите преди да си дадем гласа за тях