354

Анонимен

преди 2 години

Копейковци!!!Те и сега руснаците освобождават Украйна :)))Само да не тръгнат и нас да освобождават :)))>))

353

Анонимен

преди 2 години

Незабавно да се намерят вързки за плащания от Русия към партии в България и незабавно да се вкарат в затвора.Това са анти-Българи.Крият се зад имена :Патриоти,ДПС,Възраждане,част от ГЕРБ,част от БСП.Анти-Българи.Не се заблуждавайте с думите освободители.Всички са искали да поробят България и да я направят робска държава.Ние бяхме дълго време с Русия.Сега имаме свобода,които нашите прародители не са имали.Трябва още сега да реагираме,за да запазим България.

352

Анонимен

преди 2 години

3 март няма такова нещо има Руска Пропаганда тоест (освобождение) ама през крив макарон. Който иска "освобождение" да заминава в Русия

351

ББ

преди 2 години

възраждане на мутрите са...не са политическа милееща за българия..ще позволим ли отново да ни яхнат мутри като възраждане...правоохранителните...ако ви е страх или сте зависими напуснете...Гешев бе заплашен живота на Министър-Председателя на България...къде ти е спец...Националният ни празник бе поруган от пияни и дрогарани агитки платени от путин...къде си Гешев...Оставка...минахте всякакви граници,ще ни принудите да излезем и да ви отдадем дължимото!!!

350

ББ

преди 2 години

Днес все още бе направен опит за покушение срещу легитимно избраният Министър-Председател на България...службте намерете и и зправете пред съд атентаторите...платените от путин отчаяни ...спазете Законите и защитете Демокрацията ни...или си подайте оставката заедно с Гешев!!!

349

ББ

преди 2 години

До Анонименуау...децата ви в Европа...с яхти,ще им ги отнемем,на руските граници няма и един чужд войник...в украйнските градове руските фашисти обстрелват жилищни райони...да убиваш братята си...да ращаш чеченци,друга религия да убива твоята...невиждано престъпление...Путин се самоуби...сега ще опита да повлече още...време е да се намери генарал които да го застреля и спаси Русия от позора и срама!!!

348

Пепи

преди 2 години

Леле каква простотия беше на Шипка!Това Възраждане повече Парламент няма да види

347

Анонимен

преди 2 години

На всички ни е ясно ,че Русия е агресор

346

ОСВИРКВАТ ГЛУПАЦИТЕ

преди 2 години

ЩОТО , НАЛИ ГЛАСУВАХА ЗА ПППП...?! ЩЕ СИ ГО ТЪРПИТЕ ОЩЕ ЦЕЛИ 4-години!..ХАК ДА ВИ Е ....ха,ха,хааааааа

345

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Егати измамените камили.....НАЛИ ГЛАСУВАХТЕ ЗА НЕГО ,БЕ....ХА,ХА,ХАА....??!

344

Анонимен

преди 2 години

Байдьн ще му испрати - поздрави по телефона в знак на подкрепа

343

Анонимен

преди 2 години

Пинокио са го освиркали? Не може да бъде! Ама той идва от Канада!

342

В.

преди 2 години

За разлика от Германци, Французи, Скандинавци Славяните са дупедавци. За чуждото са готови да унищожат своето.

341

Анонимен

преди 2 години

"Възраждане "преиграват и злоупотребяват със стари номера да се издигнат в очите на простолюдието.Тъжно е,точно на 3 март да си разиграват коня поръчковоТова е опит за покушение срещу премиер какъвто и който и да е той.Не се наядоха олигарси и слугинаж и ползват разделението за лична употреба.Да излизане от НАТО е ясно кой го иска и то в най обърканият момент за света.Или ползват войната за политически цели.Петков, може и да не е одобряван,но не и относно НАТО ,а за липса на политики при криза

340

Анонимен

преди 2 години

'' Признателността към Русия е изправена пред изпитание '' ............................... нека веднага опровергаем две лъжи изречени от Малинов - България е благодарна на царска Русия, който ни освободи, а не на путинския СССР, който ни пороби. ... Втората нагла манипулация е, че в Украйна има фашизъм ... Фактически другарите Малинов, Копейкин и Сидеров се борят за силово налагане путинския фашизъм в Европа, а не за Русия.

339

Абе

преди 2 години

Той си заслужава освиркване но за други неща !

338

Анонимен

преди 2 години

Който иска да говори от името на народа да излиза като Кире пред хората, щом не му мятат яйца и домати значи му оставят възможност да се поправи, важно и да разбере, и да не слуша Мустафа, чиито народ от кюрди още е в турско робство и на никой не му пука за тях, и няма кой да им помогне да се освободят!

337

Albanian, Plovdiv

преди 2 години

Войната в Украйна ще влезе в историята на Европа като най-безсмислената наред с войната в Югославия!

336

Анонимен

преди 2 години

СТЪКМЕНИ ЦИРКОВЕ- КОПЕЙКИН ПРОТИВ РУСКАТА ИНВАЗИЯ- ТИ ДА ВИДИШ, ТЕ ДА НЕ МУ ЛЪСКАТ ФЕЙСА?!

335

Оня

преди 2 години

Ами това е бившят електорат на Атака. Сега са във възраждане. Заработиха няколко рубли. Ама те девалвираха. И затова няма да има телевизия "възраждане".