13

Прост народ

преди 2 години

Ще скочи цената, как няма...за 5 часа да продадеш толкова гориво колкото за седмица, мн ясно че ще се възползват от търсенето. Мн ми е чудно, тоя *** народ като седи по опашки да пълни каквото може с бензин ,че от утре няма да има...колко време ще изкара с един резервоар. Ще си решат проблема за година напред?! Всичко по магазините скача, ама народа за бензин се е притеснил ... Честит празник и жална ни майка...

12

ГЕРБ

преди 2 години

Хак ви е защо гласувахте за тези а сега яжте дървото.Пет лева да ви стане горивото тъ....ци

11

7676

преди 2 години

Тия съсели от ПП , ДБ трябва да не дават акъл .. жълтопаветни плъшоци

10

препърс

преди 2 години

Не знам кое е дезинформация,ама за ден скочиха с 30,40 стотинки,понеже следя борсите,житото от 650 лв за тон за седмица мина 1100,петрола от 90 долара сега е 120,другите стоките и те.Влезте и проверете,една минута ви трябва.Ковида дето ви накара да си сложите маските като хомот,ще ви се стори като детска приказка пред финансовия колапс който ни готвят,руснаците и китайците и те са в кюпа,Много взехме да консумираме,няма средна класа,само супер богати и крайно бедни роби

9

Анонимен

преди 2 години

В магазина цената на олиото през 2 седмици е с лев нагоре! Кво ми обяснявате че всичко е наред! Заплатата ми кога ще се актуализира!

8

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали е дезинформация, но във Фуело където всеки ден излизат актулните цени по бензиностанциите показват друго. Цените са нагоре така, че на кой да вЕрвам???

7

Анонимен

преди 2 години

Дезинформация е- един ми каза, че на него му казали едни хора дето на тях им казали. Табелите с цените на бензиностанциите всеки един човек може да ги възприеме от първа ръка. Така,че дезинформация няма. По вероятно е да има спекула. А ако няма спекула значи има основания цените яко да скачат.

6

Анонимен

преди 2 години

Нали затова имаме властимеещи, да не позволяват да се създава ханука! Всеки ден става по зле. Накрая ще ни докарате до просешка тояга и ще ни оставите само с по една торба ЛЪЖИ!

5

Анонимен

преди 2 години

Слабостта на правителството води до слабост в държавата. При това положение слухове и спекула надигат глас и манипулират, и грабят населението.Но когато самото правителство дава тон, визирам сделките с "уж излишната" газ, то следва, че не е само неумение, а пладнешки грабеж.

4

Анонимен

преди 2 години

И на запад е така, бензина мина 2 евро. А ти си дрънкай за информационна кампания, цената на нефта расте и ще расте.

3

Възмутен

преди 2 години

Някой от органите таз нощ изобщо хвана ли печалбите на горивоспекулснтите и вдигането през минута на цените?Данъци ще платят ли за това?Проверка на касовите апарати и колонките има ли или всеки продава както му дойде и скубе на воля?Държава има ли?Алоууу,Кирчо и Кокорчо!Къде са ви обещанията?

2

Натовеца

преди 2 години

Никой не ви вярва вече идва гиантски скок на цените ,неизбежно е сега се опитват да ни упояват до последно ,фалирал колониален режим!

1

Анонимен

преди 2 години

Тръгне ли някой крадлив пухчо на висок пост,да ти обяснява че няма страшно без да си го питал,значи нещата стоят точно обратното.