82

Тошо

преди 2 години

Браво, феноминално ниво на интелект, прозрение и усещане за проблематика!Винаги щом разбера, че тя ще говори оставям всичко в къщи, защото знам че тя ще каже истината, няма да ни се подиграя, ще ни посочи верния път и ще науча нещо ново, полезно и смислено!С две думи Нешка е ... Национално богатство на нацията ни !

81

ТПТ

преди 2 години

Вечният морален стожер Нешка...... То не бяха далавери с картини, ... присъединяването й към гнусния проект Бареков беше продиктувано само от материални подбуди...и двамата заедно с него се опитаха да подведат и излъжат по-наивните избиратели. Сега отново безскрупулно ни обяснява как трябва да разсъждаваме относно войната. Тази жена наистина е оперирана от срам, няма никакъв срам в нея.

80

дидо

преди 2 години

Марш обратно в дупката от която си изпълзяла,долна твар!!!От две седмици осмърдяваш новините.Кой ти плати ???

79

Пешко

преди 2 години

Тази госпожа на достолепна възраст започва да се изказва по всички въпроси. Нека си гледа старините, постигнала е много в спорта. Така само трупа негативи. Започва да ме дразни доста.

78

Ха!

преди 2 години

Имала набито око жената да разбере кога я лъжат и мамят!Смях в залата! И това го казва жената, която се подлъга по онова недоразумение Бареков. И после се вайкаше и посипваше главата с пепел. Защо не си мълчи, защо се излага така. Ако бях на нейно място щях да се завра в миша дупка и нямаше да се показвам от срам. Ама не, бързо се отърси и пак си повярва, май разчита на това колко е къса народната памет. И пак ни размахва пръст и се прави на морален коректив.Казва на какво и на кого да вярваме

77

Руска подлога

преди 2 години

Тази физкултурничка Нешка Робева е на всяка манджа мерудия. Тя от всичко разбира и за всичко ни дава акъл - за политика, за икономика, за изкуство, за философия и селско стопанство А тя просто е завършила физкултура и това, че беше метреса на Светлин Русев не я прави заслужила за културата и политиката.

76

83 до 42

преди 2 години

А по онова време повечето болести са се лекували с ракия-порязал си се-промиваш с ракия,боли те гърло-компрес с ракия,заболи те нещо-разтриваш го с ракия,има празник пиеш ракия,имаш ядове пак пиеш ракия!А дядо ми цяла година не е имал такъв цяр!

75

до 42

преди 2 години

Ако имаш впредвид руската морска пехота по добре си приготви ракия.Помня как дядо ми разказваше,че като дошли руските воиници влезли в мазето и един надигнал бурето с ракията.Дядо ми го попитал защо му взема бурето,а оня казал,че техният капитан го боли зъб.И така след 20 минути бурето било празно!Преди руснаците в селото идвали и немски воиници,но на немският капитан явно зъбите му бил здрави!Та така през оная 1944 година дядо ми останал без ракия!

74

до 79

преди 2 години

Комунизма е по лош.Защото по дълго просъществува.Фашизма е в миналото,а комунизма и до ден днешен ни мори.

73

идея

преди 2 години

Както е казал Рей Чарлс-аз не виждам какъв е проблема.Нешка Робева да приюти в своите имоти руснаците пострадали от войната в Украйна.Ако останалите русофили направят и те така направо ще постигнем баланс-ще помогнем и на едните и на другите.А на българите имащи нужда от помощ не знам.По коледа изпращаме СМС да съберем пари за лечение на деца-добре но само това не стига.

72

Анонимен

преди 2 години

Как да повярвам на човек който агитираше за Барека

71

Анонимен

преди 2 години

Комунизъм = Фашизъм Нешке

70

Анонимен

преди 2 години

Под фашизъм , Италия ли визира! Или на нацизма казва - фашизъм. Би трябвало да разяснява(на мадите) и това що е болшевизъм, комунизъм, Катин и т.н.

69

Анонимен

преди 2 години

Поредния експерт. Държавата на професорите и експертите по всичко, ама само на думи.

68

Ввв

преди 2 години

Може би в думите й има истина, но тр да спре да се прави на морален коректив на нацията. Вече досажда, дори да е права

67

Анонимен

преди 2 години

Изкуфяла баба!Марш да прибираш бежанци във вилата си!

66

Kontitonti8@gmail.co

преди 2 години

Нешке а баба ти Ванга не ви ли предрече таз операция

65

Анонимен

преди 2 години

Нешка е стар комунист и руски шпионин, само това е явно от това което говори. И русофилите и русофобите са предатели.

64

Анонимен

преди 2 години

Нешка е антиваксър и русофил. Това обяснява всичко! Жертва или проводник! На руската пропаганда.

63

Анонимен

преди 2 години

Путин е агресор и тук русофилията и признателност към руснаците и украинците ,дали живота си за нашето освобождение няма връзка. Путин нападна съседна суверенна държава, от всичи страни, със съдействието на Беларус и избива мирни жители. Това е истината! Не бъркайте русофилия с путинофилия.