81

ОПА

преди 2 години

ИМА МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ШПИОНИ НА РУСИЯ--ВСИЧКИ В КОНЦЛАГЕР ЛИ ЩЕ СА...ПОЛИТОЛОГ--ХАХАХАХА

80

Анонимен

преди 2 години

Политологът, по съвместителство - контраразузнавач, се е възпалил много яко! Вероятно е ходил без шапка, тези дни и му измръзнал единствения ганглий! Много са шпионите, но всички ги дават по ТВто. Явно нещо зацикли "колективния запад", та се наложи да активира и най-т.ъ.п.и.те си, но затова пък най-верни, агенти! Тоя, богослова, Хаджигенчова... не мога да изреждам всички Кирякстефчовци!

79

натовски популист

преди 2 години

я да се прибирате в къщи че сте ваксинирани сигурно погрешно -шпионите са в галвите на близачите -таз държава е прочетен вестик отвсякъде и едни мрежи се въртят страшна работа

78

анонимен64264

преди 2 години

а американски шпиони има ли и кой ги следи тях или те са безопасни,стига ,че побъркахте този народ вижте какво става в страната и спрете да плачете за другите ,че ние вече сме на ръба на оцеляването

77

АМАН БРЕ

преди 2 години

В момента се следят всички спец автомобили вкл с полицаи разнасящи наркотици по адреси за пари подават София възмутена..

76

АМАН БРЕ

преди 2 години

AMAN BRE>> КАКВИ РУСКИ ШПИОНИ КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!!1 Всички телефони се следят в реално време записва се всичко вкл говорено при президента,. в МВР, в доказано престъпни министерства и ведомства през които ограбват по отработени схеми милиарди годишно .. НАпомня се че всичко се следи записва и съхранява .. ПОлзват се дигитално холограмни оръжия в лични документи в паспорти,талони на автомобили в смартфони, в телевизори в камери..

75

Анонимен

преди 2 години

Защо Руските олигарси живеят и правят бизнес в Европа и САЩ ,а не в Русия.Откраднатаи Руски пари.Защо децата на Русофилите от България учат и живеят в Европа и САЩ ,а не в Русия?Путин съсипва Русия.Там е диктатура и няма свобода.

74

Анонимен

преди 2 години

Тук има много продажници. Има поне 1000 шпиони,които работят за Путин.Да не говорим о колко промити мозъци има в населението.Аз ако съм Руснак,щях да съм първия ,който ще иска Путин в затвора.Та Путин вреди най-много на Русия и след това на останалия свят.А Тук продажниците на доживотен затвор.Русофили отивате си при Путин,не яде нашия хляб.

73

Цирк

преди 2 години

Ало ,само съда след дело може да каже кой е виновен,ви я какво обръщате правото ли,що за журналисти сте?!

72

Анонимен

преди 2 години

Къш, бе....байдънски ***. Неуморни сте. Слава Русиии! Никой не е в паника в Украйна. Гледайте независими канали и не се доверявайте на нова тв.

71

Анонимен

преди 2 години

До 87 АнонименДа ! Това е учудващо кой е дал на досие на генерал ?Е тука ДАНС и разузнаването трябва да се разровят и да намерятМършата ровеща в секретните документи

70

Luben Стойков

преди 2 години

Путинската пета колона в България смуче сили и наглост от русофилството, което е устойчива държавна политика от цял век.Русофилството извира от всякъде като фекалиите от запушена канализация. От подправената ни история, от учебниците, от учителите, от професорите, от музеите, от паметниците, от табелките по улици и институции, от купените медии, от литературата, изкуството, книгите, портретитеот Лукойл, от Газпром, от АЕЦ, от Берьозка, от политическите партии...Русофилството ражда предатели.

69

Анонимен

преди 2 години

Всички живи... русофили са потенциални шпиони на вa'тенките. Това са същите предатели на България, които гласуваха за реваншистите и Фигуранта.

68

Анонимен

преди 2 години

Само няколко... милиона...

67

Анонимен

преди 2 години

Нямам си и идея дали е шпионин и какво е предавал, но обикновен политолог да има достъп и да размахва личното кадрово досие на бригаден генерал по телевизионни студия също е доста плашещто. Явно цялата ни система на страната е продънена отвсякъде и пълна със шпиони. Кой на кого служи и причините са неизвестни до момента1!

66

Анонимен

преди 2 години

Политологът също е шпионин

65

Крети

преди 2 години

Гешев и аз съм шпион да ме хванеш за шмайзера!

64

Спас

преди 2 години

83/100 са шпиони в България!!! Докато не се проведе референдум!!! После шпионите ще са 17/100😂😂

63

Анонимен

преди 2 години

Русия е смърт за България от 1000 г.Скрита тайна.

62

Анонимен

преди 2 години

Тия руснаци много яки, май само те имат шпиони. Гешката се скъса да ги лови, в много удобно време. Сигурно си е запазил някой и друг за по натам.