402

хаве пее мчети

преди 2 години

До АнонименИмпериите са Вечни!!!

401

Анонимен

преди 2 години

Поредната платена *** хахаха

400

Анонимен

преди 2 години

Всяка империя се е разпадала най-вече под тежестта на собствената си несъстоятелност. Няма вечна империя. Вместо да пази Русия, да я развива и народът й да благоденства Путин избра да съживява трупа на СССР. Жалко е , че заради това много хора ще умрат.

399

Илия

преди 2 години

До Анонимен Брейййй, не знаех такива подробности. Ти сигурно си създател на ядреното куфарче. А аз съм виждал такива неща само по филмите. Явно си на голяма длъжност. Браво че ме открехна.

398

до кога

преди 2 години

ще ни показвате такива,като ленче-кремче-разваляте празника.

397

Анонимен

преди 2 години

Типичен фашист. Иска да уволнява и преследва хора заради възгледите и убежденията им.

396

ха-ха-ха

преди 2 години

Не обръщайте внимание на човека. Все пак възръстта не прощава и настъпват някои ментални изменения. Явно на този са в областта на фантазиите.

395

Анонимен

преди 2 години

"Искам да вярвам, че пръстът не е сложен на червения бутон, но съм сигурен, че ядреното куфарче е отворено" Дори не е запознат с реалността. Целият свят се надява, че именно пръстът му е на червения бутон. Той е за спиране на изтрелването. На него има надпис "ОТМЕНА". Страшен е белият бутон. В Русия има три ядрени куфарчета. За разрешение на пуска, трябва да се натиснат и трите бели бутона. Един червен спира пуска. Куфарчетата се държат от президента, министъра на отбраната и шефа на генщаба.

394

fdj

преди 2 години

Много точен анализ на ситуацията!!!

393

Анонимен

преди 2 години

Румънски самолет и хеликоптер паднали над Северна добруджа. Заглавие в БГ медия. Защо северна добруджа, а не Южна Румъния? Питам, такива дипломати-специалисти, дето признаха Северна Македония и сега се чудят какво да правят.

392

Shark

преди 2 години

Руската империя е загинала още през октомврийската революция. С убиството на Николай II, КОЙТО НИ ОСВОБОДИ и на цялото му семейство. Оттогава руска империя НЯМА!

391

Иван

преди 2 години

Много векове и кой ли не се е опитвал да погребва Русия УВИ без успех господа! Колкото и да са притискали Русия е оцелявала и излизала от битките по силна защото руският народ знае и може да воюва, а Русия е отстоявала винаги националният си интерес! Що се касае до санкциите то тях винаги ги е имало, западат винаги се е страхувал и опитвал да възпира Русия в развитието и но да си мислих,че можеш със санкции да притиснеш руският народ е глупаво,пример 900 дни блокада на Ленинград!

390

Анонимен

преди 2 години

мисла,че Европата не можа да отговори с нищо,тя ужасно закъсня,стига гръмки думи

389

Анонимен

преди 2 години

Какво предлага да напише на гроба на България г-н специалистът по най-нова национална сигурност? Всъщност възможно ли е да има гроб сред блато? България и гроб няма да има.

388

Анонимен

преди 2 години

Лъжец!

387

хахаха

преди 2 години

До Завладяна държаваМузика за ушите ми е когато чуя че руски агент подал оставка.

386

до 522

преди 2 години

До Анонименнадай се шопе на пияна жена

385

мдаа

преди 2 години

Понеже не сработи идеята с блицкрига а украинците ще се съпротивляват яростно.Единствения начин за путин да приключи бързо е да извади ядрения патлак.но това може да сложи край на Русия.Жалко за народа , но всъщност и не съвсем защото вместо да харчат за оръжие ще бъдат най-богати в света -имат си всичко и не им е нужно украинското

384

Анонимен

преди 2 години

На гроба на тоя "дипломат" ще пише подлизурко, нагаждач, лъжец, лицемер и предател. Като толкова мрази Путин, да спре да кара кола и да пътува със самолет.

383

пенсионера

преди 2 години

Сигурно е, че ни горниот ни долниот ти работи,.Нали миротворците у Сащ и Русия само това чекат и у них с тоя си е като без тоя.