72

Анонимен

преди 2 години

Аааа.... не може! Той разкри Руски шпиони.

71

Случаен минувач

преди 2 години

До 77Точно така. Както е бил такъв и римският политик Марк Порций Катон Стари, консул през 195 и цензор през 184 година пр.н.е. Като го натиснеш по копчето, е почвал да повтаря "Картаген, Картаген, Картаген, Картаген".

70

Да

преди 2 години

Навита с пружина кукла, на която като и натиснеш копчето започва:"Гешев, Гешев, Гешев, Гешев, Гешев".

69

Случаен минувач

преди 2 години

Не съм Севдалина Арнаудова. Бате Гойко й е бил кум. Ето сега четох за нея, че била теглила банков кредит за 1 млн. лева, купила си апартамент и вила и заедно с мъжа си погасили кредита за 4 години... Така поне пише в сайта Народ.бг... Ами и аз искам да знам как се изплаща 1 милион за 4 години! Каква заплата трябва да вземаш, какви доходи?

68

БЕН

преди 2 години

Слуга на нови господари.

67

Анонимен

преди 2 години

тази баневи ли защитава??тези мишкки, които нарязаха заводите на скрап?за това ли е цялото пищене срещу гешев?

66

ББ

преди 2 години

До Случаен минувачама ние сме осъдени и ще плащаме за беззаконията на гешев...севде,тепърва ще берем срама за замитанията на барселона,шкафчета,ктб и много други...да си главен прокурор и да опитваш да уредиш баща си с...мандра...си е партизанско севде...ама хората не са слепи...дпс щит е...пази доган и пеевски...и слепите го виждат!!!ти продължавай да си мислиш,че ни лъжеш!свърши се...бягайте ако можете!!!

65

ББ

преди 2 години

До Случаен минувачте уцели десятката...случайно...ама гешев без присъди държи невинни...осъден е в страсбург и ние гладните ще плащаме,демек не си върши работата...така направи и с КТБ...боко даде заем на Бърва...сета...ама на КТБ не...разграбиха я...и събра/ограби Народа ни/за дни над 4 милиарда...докато майките и бащите ни строили държавата вземаха по 200 лв пенсия...не че ви дреме...ама и на нас не ни колко сте алчни и безбожни,оставка гешев...или ще свършиш ...осъден!!!путин си отива...

64

Един Българин

преди 2 години

Мъката на мисленето е добре изписана върху муцуната и'!

63

Гешевица

преди 2 години

ДПС дали на прокуратурата Рашков!Това означава че Пеевски е задействал Гешевица.Демек Мафията иска справедливост :х

62

Анонимен

преди 2 години

ВОЙНА.НА ВОЙНА КАК НА ВОЙНА.ЖАЛКО.

61

ПроСоТо

преди 2 години

До Случаен минувач...Симпатяга!...Първо НЕ си "минувач" и второ ,НЕ си "случаен"....Но си симпатяга!.../ако са беше нарекъл "минувачка",щех да са позамисла дали немаш нещо общо със Севдето../

60

Случаен минувач

преди 2 години

Докога ще се баткате с газовата връзка с Гърция? Направете я най-после! Тогава цените на горивата ще паднат и хората ще ви ръкопляскат!

59

Случаен минувач

преди 2 години

Добре, чисто хипотетично. Да допуснем, че го смените. Новият прокурор вкарва в затвора бате Гойко и компания. Всички управляващи са във възторг и ръкопляскат. Половината от народа ликува. След което засегнатите, вкараните в затвора, просто ще осъдят държавата в Страсбург за големи суми. И нашата държава (всички ние) ще трябва да им плати и да им се извини. Сега не сме 1945 година, когато са избивали без съд и присъди!

58

Случаен минувач

преди 2 години

Пак питам: с какво Гешев ви бърка в rъзa, управляващи? Чудите се какво да измислите. Имал бил хладилник, който охлаждал виното до някакви градуси... По голяма тъ потия не бях чувал... Да бяхте го обвинили за това, че няма коса!

57

Случаен минувач

преди 2 години

Вместо да се занимавате с ужасната инфлация и как да бъде овладяна, вие, управляващите, сте се вторачили в пъпа си и повтаряте: Оставка на Гешев! Оставка на Гешев! Оставка на Гешев! Отклонявате вниманието на хората от ужасните цени, от които 90% страдат.

56

Случаен минувач

преди 2 години

Гешев трябва да подаде оставка... Картаген трябва да бъде разрушен... През цялата човешка история е имало хора, които са повтаряли едно и също нещо хиляди пъти...

55

Taliban

преди 2 години

СТО ПРАЦЕНТА ....УШЕВАДНО

54

Анонимен

преди 2 години

Гнома и Лодкаря са комунисти и са в услуга на КГБ

53

СВРАКА

преди 2 години

Искат КОРИДОР.слава богу ЩЕ ИМ оберат луксозните КЬЩИ. Ще видим отново НАШЕТО море свободно от СОЧИ туристи.