198

6060

преди 2 години

Стига ми цензорираѝте коментарите бе нали сте за свобода на словото. Кви са тия кодове?

197

6060

преди 2 години

Абе ние сме наѝ близо затова трябва да си затворите плювалниците! Погледнете тези Кличко това нормални хора ли са? Защо им е толкова важно на Украѝна да влезнат в алианса че са готови на воѝна за това? Коѝ ли печели от това?

196

клхйкл.к

преди 2 години

Доста проницателно. От де толкова мозък и проницателност .

195

анонимен

преди 2 години

Игра с огъня!!!

194

Анонимен

преди 2 години

Целият свят да обяви 1 милиард долара награда за убиеца на Путин.

193

Анонимен

преди 2 години

Заков не отговори на нито един въпрос, което е разбираемо, всичко е военна тайна. Не е възможно *** да няма слабост. Не е възможно разузнаването да не знаее, как да го удари в слабото место. Едва ли са толкова силни и безтрашни. Всеки има деца и близки. Това е война. Трябва да се спре заплахата от ядрена война и погубване на човечеството по всякакъв начин. Обещайте милиарди на бодигардовете да го убият този луд убиец.

192

Гост

преди 2 години

Г-н министър Заков вие с Кирчо на много умни ли се правите.Не вкарвайте България във война с Русия.Запада е бита карта.Ако не усещате и не виждате или не четете между редовете на международната преса поне се вслушайте в думите на леля Ванга."България да се държи за Русия".Поне запазете неутралитет.Китай ще си вземе Тайланд.Русия каквото иска ще стане 100%.

191

Гостенка

преди 2 години

До Ми 5. Ми5 наистина ли е така? Питам сериозно.

190

натовски наивник

преди 2 години

ей умно туй момче вчера дойде и чуло нещо и споделило

189

Анонимен

преди 2 години

Трябва да питаме Путин дали е отделил ядрено оръжие за Африка и Латинска Америка. Защото не е честно африканците и индианците да живеят без Русия. Най-сериозно трябва да попитаме Митрофанова за това.

188

откривател на америк

преди 2 години

До Потомък на АспарухЛошото е, че буквите на които пишем са руски. Петър Първи е поръчал модернизация на използваните кирилиски букви на холандски калиграфи. Те създават буквите, на които пшишем в момента, са създадени в Амстердам и са руска собственост.

187

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 7 Направих няколко коментара с точни анализи и предвиждания. Сега оставям русофилите военни пенсионери и руските *** да се вихрят. Нека се позабавляват, малко им остава. Те са смели само онлайн. Но не смеят като храбрите украинци от цял свят да напущат уютните си домове и да се сражават за родината си. Срам!

186

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 6 Трябва да забраним на РФ да използва Нашата Азбука. Предлагам да използват китайски йероглифи. И без това руснаците претендират, че са най-знаещите и най-интелигентните в света. Нека да го докажат. Освен това ще им е от полза понеже след наколко години Китай ще е до Урал или отвъд.

185

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 5 В Русия, където съм работил, пък и в някои нейни сателити е практика всеки да докладва и клевети другия. Това е и единствения начин и за професионално издигане там за разлика от свободния свят. За съжаление само ние гледаме (поне досега) на тях като на братски народ. Те винаги са ни наричали циг*ни в разговорите помежду си. Както казах възпитанието в страх и подлост не им дава кураж да го кажат лице в лице. Писах преди - не обвинявам руския народ, а неговите "възпитатели".

184

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 4 Работил съм в 4 европейски държави и искам да споделя опита си. Никога Русия не е имала власт пряко избрана от народа. Винаги са имали "цар батюшка" и това им трябва в състоянието, в което са. Те са свикнали да живеят с ниско наведени вратове. Аз не обвинявам за това руския народ, който притежава забележителни качества. Но властта държи този народ в страх и подлост. Всички нейни институции са проводници на страха и подлостта. Те самите живеят в страх.

183

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 3 Западният свят донякъде си е виновен за случващото се. Нормално е след стискане на ръце всеки да си изпълнява обещанията. Но не така мисли лилипута. Той тълкува честната игра като слабост и използва хулиганския бой без правила. Години наред политици и служители от свободния свят приемаха подкупите на олигарсите и се радваха на креватните услуги на *** разпорет*ни. И сега всички ще обеднеем, но ще защитим човешките свободи и права.

182

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 2 НАТО ще ударят първо Беларус като реципрочен удар. Това ще е голям удар за логистиката на зомби армията на полуделия лилипут. Ще бъдат унищожени всички крупни военни обекти и то по начин, който ще покаже как се прави това, не както лъжеца лилипут. НАТО и западното разузнаване е на такова ниво, че РФ няма да може да насочи успешно нито една далекобойна ядрена ракета. До няколко години Китай ще е до Урал и отвъд. РФ НЕ "будет".

181

Потомък на Аспарух

преди 2 години

Коментар 1 В Москва за съжаление не са останали висши политици и военни с чист ум и здрав разум. Всички са или пияни или махмурлии и не могат да вземат правилни решения. И външният им министър, най-висшият им дипломат вика като пияниците "Ти мен уважаш ли ме?" и маха заканително с пръст. Жалки отре*пки, то поне да бяха вярващи та Господ малко ум да им налее, но те считат вярата за атрибут на слабака.

180

Анонимен

преди 2 години

Утре отивам да положа цветя и да благодаря, че днес аз говоря родния ми български език, а не турски и съм християнин и изобщо не ми пука кой какво ще си помисли за мен! Да живее България! По дяволите всички предатели!

179

Анонимен

преди 2 години

Мао е казал "След ядрена война може да измре половината човечество, но тея които останат ще са комунисти" каквото и да значи това.