173

до 183

преди 2 години

Русия на никого няма да се даде, тя ще бъде една от великите сили в новия многополюсен свят, който идва.

172

Анонимен

преди 2 години

Мързелива и летаргична и презадоволена Европа все още не се е събудила.Заета с изправяне на краставиците,легализиране на *** идеологията,криминализиране нормалните човешки отношения между мъжът и жената това ли наричате събуждане.Ще се събуди когато започне да разсъждава с критериите от времето на Бисмарк,Клаузевиц,Уинстън Чърчил.Европа е била и трябва да си и остане водеща икономическа,военна,научна и политическа сила.Нищо не оправдава настоящите и лидери за летаргията

171

Анонимен

преди 2 години

Англия ще стане колония на Индия. Нали затова направиха брекзита. Русия зорлем ще я дадат на китайците, но те няма да оставят Украйна от другата страна на барикадата.

170

Анонимен

преди 2 години

Френска журналистка, прекарала няколко години в Донбас, разказа как управляващите в Украйна унищожават своите рускоговорящи граждани от 8 години. Да, абсолютно. Бомбардиране с ГРАД. Хората в Донбас бяха мишена на собственото си правителство, на властите в Киев. Имам всички доказателства. Мога да ги осигуря, когато се върна във Франция. Всичко съм заснела, неопровержимо е. Завчера бях в едно училище. Двама учители бяха разкъсани наполовина. Видях и много деца с откъснати от бомбите крайници. Това е нечовешко.

169

Коментатор

преди 2 години

Слушайте в тубата Киро Брейка, Chalga Party International с водещ на живо Васил Атанасов и Хапче в душата.

168

Анонимен

преди 2 години

във всички славянски страни е така тука са още повече процентите едно 70 80 пр подкрепят Русия , и това са големи лицемери да бутат Б9 Нато славянски страни да снабдяват с амуниции Украйнците , защо не го направят те.

167

Дон

преди 2 години

Гледам и се чудя как може да говорите такива глупости... Какво е събудил Путин? При нас разединението стана още по-голямо, а някои надъхани заблудени младоци от народа са военно настроени, а идея си нямат за какво става въпрос. В Словакия един приятел ми каза, че народът е 50/50. Не иска война с Русия, а управляващите започнали да преследват опозиция и хора, които не искат да воюват с Русия. Изобщо не виждате ли какво се случва? Утре държавата може да бъде срината, а НАТО хич няма да се меси.

166

Анонимен

преди 2 години

Путин е по нанадолнището вече. Обръжен от целия свят, просто няма ход, русия изолирана и бедна в следващия век е най-малкото което доката на страната си. А за Украйна не се тревожете, с помощта на Европа ще се изправи на крака.

165

До плюещите Русия

преди 2 години

Какво става със нацистите от батальона Азов ? Нещо не ви изнася да информирате за това. Има и истински новини. Дали ще се измъкнат живи от котела в Мариупол ? Точно заради тези изверги е тази операция. Прочетете нещо за тях. Грамотни сте. Като избиваха цивилни граждани защото се смятат за руснаци беше добре...А сега ..

164

Анонимен

преди 2 години

Защо пишете глупости бе ? Русия ли прави военни съюзи в целия свят,защо ни са военни съюзи,ако не искаме война

163

Анонимен

преди 2 години

Укрите тръгнали уран да обогатяват и атомно оръжие да създават. Има го в документи, американците си признаха. Руското разузнаване ги усети и им смачка мераците. Молодец!

162

Анонимен

преди 2 години

Сега като се събуди от глад и българския народ,ще иска НАТО вън ,ЕС вън

161

Анонимен

преди 2 години

Браво Владимире - пълна демилитаризация и денацификация на Украйна!

160

Анонимен

преди 2 години

193 След това "театралничене", както го наричаш, останаха много мъртви украинци, невинни жени, деца, както и руски агресори. Психопатът Путин води нападателна, реална война в Европа, в 21 век и ще бъде изправен пред международен съд.

159

Анонимен

преди 2 години

196 Путин е "велик" кпъволок, диктатор и фашист на 21 век. Вече се записа така, в историята. Очаква го трибунал за престъпления срещу човечеството, изолация на Русия. Бедност и безправие.

158

Анонимен

преди 2 години

202 Българите не обичат агресори, които нахлуват в чужда държава, избиват жени и деца, и обстрелват с ракети градове, и села. Това са руските неонацисти, в които ги превърна агресорът Путин. Кресливите руски слуги от Възраждане са платени предатели, които никога повече няма да влязат в парламента.

157

Паранойк

преди 2 години

Тоя от всички държави го е страх ,значи трябва да ги нападне !

156

Гаргоплашач

преди 2 години

Путин ще се удави във Украйна като коза във Нил ! Като му се изтупат всички който мразят режи *** му и всички наемници във такава партизанска война ще затъне ,че наистина ще се събуди ,защото той е един объркан човек със идеалистична представа за ,,червената,,армия и някакви геройзми присъщи само на съветската армия .Явно приказния героизъм няма нищо общо със действителността ,добре е да се прегледа ! .

155

Анонимен

преди 2 години

Неонацистът Путин нахлу в чужда територия, запали война в Европа, в 21 век.

154

Анонимен

преди 2 години

Hо това е комично, неонацисти, изпращат сепаратисти в чужда територия, анексират територия на чужда държава, нахлуват в суверенна държава, избиват населението й, подлагат на ракетен обстрел градове и села, а наричат нея неонацистка?! Това го може само психично разстроен човек, който изпрати държавата си в изолация и я направи неонацистка. Путин е неонацистът в Европа.