285

До 312

преди 2 години

Точно така. Затова в градовете влизат части за борба с терористи и чеченци. Това не е американска война - бомбардират отгоре и бягат. Така беше в Ирак, Сирия, Сърбия и др. Това, което се прави в Украйна по дефиниция е военна операция.

284

Анонимен

преди 2 години

Бандера и неговите хора са убили хиляди поляци, украинци и руснаци! Дори Хитлер го е затворил в концлагер, но при доста добри условия. От 1956 успява да замине за САЩ.

283

До 312

преди 2 години

Не само Азов, това са Десен сектор, Айвар и др. Тези нацисти избиха над 15000 мирни граждани, само защото говорят на руски! ЕС си затваря очите от много години за Украйна. Хората в САЩ и Европа са в пълно невидение за нацистките шествия в Киев, за провъзгласяването на Бандера и Власов за национални герои.

282

Анонимен

преди 2 години

95% от информацията за войната е фейк! Няма български кореспондент в Украйна. Всичко се превежда и пише по опорки, спуснати от ЕС и САЩ.

281

Анонимен

преди 2 години

Наблюдава се невиждана активност на руски ***. Вероятно заради срива на руската рубла и факта, че им се плаща в рубли се налага десетократно да увеличат работата за да компенсират поевтиняването.

280

14

преди 2 години

До СЕРГЕЙ ОРЛОВ.Страх го е от бандеровците, и затова мишкува.

279

Reptile

преди 2 години

Азов са обучени от американски инструктори за битка в градски условия. Няма шанс да се предадат, защото знаят как са избивали жени и деца. Ще използват цивилните за щит до последно.

278

Минаващ

преди 2 години

Съгласен със "Сайтът е за закриване,но не заради новините,които публикува,а заради руските ***,които безмилостно са го налазили и буквално го изчегъртват до кокал.Прозрачно ясно е ,че 90% от коментарите са на едни и същи "хора",очевадно натоварени с важна с мисия тук.Който има рамене на главата обаче ,знае какво се случва на изток и най-вече защо."

277

Умко

преди 2 години

Не Мариопол е центъра на украинските нацисти имено за това ще бъде сринат със земята те първи започнаха да избиват руското население и точно заради тах започна войната ако на някой му не ясно това ..на други вече им се изясни..честит 3 МАРТ БЪЛГАРИ..

276

СЕРГЕЙ ОРЛОВ.

преди 2 години

ЕГАТИ И ОКРАИНСКОТО ИМЕ. ГОВОРЯТ НА РУСКИ ИМЕНАТА СА РУСКИ. А ТЕ КАЗВАТ, ЧЕ СА ОКРАИНЦИ. НЕ МОШ ГИ РАЗБРА.

275

Анонимен

преди 2 години

Това е тактика на всички велики и "велики" сили - от време на време са във война с някого за да "изхвърлят" морално остарялото въоръжение и да го заменят с ново както и да поддържат армията боеспособна. Ето и тази война им изкара на показ слабите места - лоша организация, лоша координация, бойният дух не се поддържа, тръгнаха с перца да ги галят в началото и дадоха някакъв кураж на врага че могат безнаказано да се репчат на руската армия, на война като на война е казал един велик стратег.

274

А

преди 2 години

А за това че изходи за безопасно излизане от града са минирани от укронаци и ВСУ, вие,разбира се,не го знаете.Това че тези нацисти слагат бойни установки до детски градини и жилищни блокове за да се предизвиква огъня на руски войски по хората, и за това не ви е известно. Защото имате само фейкови новини а не реална информация. Вие сте смучели го на Хитлер,а като видяхте че той губи,почнали да го смучете на руснаци.А преди-500г на турци.Руснаци ви дали свобода,това не можете да им простите)

273

Факт

преди 2 години

В Мариупол е батальонът Азов, най-върлите бандеровци. Няма шанс да излязат живи оттам.

272

До Я, па Я

преди 2 години

Точно - и Садам, и Милошевич, направиха за десетина години по 4-5 войни, преди да ги нападнат ! А Украйна единствено е защитавала териториите си, нищо друго !

271

Я, па Я

преди 2 години

До Маркс Накратко, сърбите са същите шовинисти като господарите си от Кремъл. Те избиваха всички а САЩ ги подпукаха за да спрат да избиват другите и аз се радвам, че успяха да ги сложат на място. За останалите диктатори дето си написал е още по просто. Всички до един се бяха разпищолили и повечето провеждаха терористични операции в ЕС и даже в САЩ. А Садам дазе се кабеше да завземе целия петрол и да командва запада. Ти ако си ще го траеш ли. И те така ...

270

КПСС

преди 2 години

Сайтът е за закриване,но не заради новините,които публикува,а заради руските ***,които безмилостно са го налазили и буквално го изчегъртват до кокал.Прозрачно ясно е ,че 90% от коментарите са на едни и същи "хора",очевадно натоварени с важна с мисия тук.Който има рамене на главата обаче ,знае какво се случва на изток и най-вече защо.

269

Анонимен

преди 2 години

Бойко, виж какво направи!

268

Анонимен

преди 2 години

Там са част от бандеровците, отатеща са бойцоте от донецк, с които се биха 8 години. Общо казано руснаците им имат зъб и докато не ги ракатаят няма да спрат.

267

Шаши

преди 2 години

Няма по големи лъжци и свивачи от украйнците. Още си чакам поръчката за 465$, преведох им 470. Сега лъжат цял свят с видео фалшименти и избиват хора. Бандеровска работа.

266

ЛДНР

преди 2 години

Мариупол е свърталището на нацистите от "Азов", това е батальонът на смъртта, побратимен с ИД. Обучавани са от канадски и американски инструктори за терористична дейност и градска война. В завода "Азов" и 34-то училище на Мариупол са пленени стотици деца и жени, използват ги за жив щит. Налично е видео с инструкциите за унищожението на максимален брой цивилни. Днес в Харков скритите в училище нацбатальони бяха посетени от ракета, 18 са груз 200. Във Волноваха нацистите -" Слава России"..