23

2

преди 2 години

Преглед ще правят същите гербаджии,които ги писаха!?Смях!Кога ще ги уволните тези неграмотници!?Денков, къде си?

22

100-годишният

преди 2 години

цикъл настъпи...трие се всичко, най-вече историята.....пренаписват се, измислят се нови истини, слага се край на миналото....избиват се възрастните хора, помнещи и имащи информация за събитията...след тях настъпва мрак и се започва отначало....това е схемата на всеки 100 години, в продължение на две хилядолетия....

21

Анонимен

преди 2 години

Еми доката сме държава, образованието трябва да е държавно. Училището остана единственото място, където сме заедно...Има разбира се и частни училища, но вече е много спорно, доколко са частни, защото и те се издържат от държавата- някак си по-приятно е да имаш сигурност в бизнеса. Друг много печеливш бизнес е издаването на учебници - неограничен брой по всеки предмет, пореден осигурен частен бизнес. Иначе държавата била лош стопанин. А бизнеса е велик!

20

Анонимен

преди 2 години

Като четете такива информации нали не се учудвате защо децата са невежи

19

Гничо

преди 2 години

Ще променят учебниците по история. Вътре ще пише че от турско ни освободиха американците и ингилизите...

18

Анонимен

преди 2 години

Аман от психясали даскали и некадърни психолози със съмнителни знания и опит, които вместо да помагат-само вредят.

17

Анонимен

преди 2 години

Същите, които са писали сегашните програми ще напишат и бъдещите. МОН само имитират работа. Щом ще питат и учениците работа е ясна. 95 % от тях не искат да учат, смятат училище за бреме.

16

Анонимен

преди 2 години

Държавното образование ограбва интелектуално и насажда омраза сред децата, най-малко заради начинът на оценяване. А в България образованието е назад с десетилетия спрямо останалия свят, нищо, че ни лъжеха колко прости били западняците :)))

15

Анонимен

преди 2 години

Искам да попитам: Нормално ли е в два от учебните часове за деня на учениците да им се говори само за войната в Украйна, за бункери и бомбоубежища в Бг и , че руснаците щели да пуснат атомна бомба, питам 573нормално ли е това???? Доскоро в клас, депресирани учители плашеха децата с ковид и как всички сме щели да умрем, се

14

Анонимен

преди 2 години

Като променяте термини и понятия, променяте и представи /мироглед/. Чрез подмяна, към нов световен ред, а?

13

Дечифутизатор

преди 2 години

Учебното съдържание е под всякаква критика и е абсолютна катастрофа. Има неща, които трябва да бъдат коригирани, други премахнати, трети пояснени, четвърти - преструктурирани, като от по-малките отидат в по-горните класове. Отдавна съм писал върху това, гледам, че започват да се замислят по въпроса. Истинска каша е. Оосбено историята, етнологията, тва тамс ъжителствуване с различни етноси, напълно излишно, ние си ги познаваме добре, какво представляват;))) и т.н. и т.н.

12

Анонимен

преди 2 години

Преди години имаше един вестник Стандарт. В него всеки петък слагах дискове с български филми. Чакам още малко да пораснат и да им пусна Козият Рок.

11

Анонимен

преди 2 години

Утре е 3 март. Аз казах на децата си, че това е Националният празник на България. Освобождаване от 5 вековното турското робство. Освобождение от руските войници и българските отряди.

10

Анонимен

преди 2 години

Безродните грантаджии ни внушават, че българите са живеели в мирно съжителство с турците по време на робството. Прочетете Житие и страдания грешнаго Софрония да видите колко е било мирно това съжителство.

9

Анонимен

преди 2 години

На децата си аз им преподавам уча ги на истини които в училище се преиначават. Само моите деца няма да са с промити мозъци каквито са съучениците им. Това Мутренско образование зомбира децата прави ги безмозъчни. Това няма да го позволя никога.

8

Анонимен

преди 2 години

Подмяната продължава

7

българина

преди 2 години

напишете ,че сащ са ни освободили... тоя мон за 32 г 320 предателства извърши, но им идва времето

6

Анонимен

преди 2 години

Махайте още произведение за четене и Русия и робството и сме готови. Училищата са фабрики за ***.

5

+++

преди 2 години

Не пипайте историята.История и памет и имало, ще има и след вас.Историята е да си вадим поуките,хубави или лоши,а не да я преправяме както ни е угодно.

4

Анонимен

преди 2 години

Уф, краварите пак ще променят нещо