74

А бе хора мислете...

преди 2 години

Тази г-жа пропуска дребноя факт за огромната разлика от сценарий и реалност. Тъжно е експлоатацията на човешките трагедии за жалък пиар. Господ връща подобаващо на гнусните продажници на род и родина!

73

Анонимен

преди 2 години

ДО Пенсионер ветеран 67 Парите обичат тишина, спокойствие и топло слънце а не бомби!!!!!

72

БРАВО

преди 2 години

Има Жена , браво показаха я . Аз си мислех че е открит ГЕЙ .Какво ли не прави Войната - връща те в реалния свят .

71

ввв

преди 2 години

тука колко от форумните командоси имат куража на този господин да скочат на най-голямата държава в света? Айде пийте си ракията, редете се по бензиностанциите, псувайте държавата или каквото там правите, този човек заслужава само уважение.

70

Боко е боклук

преди 2 години

Защо давате само едната гледна точка ? Защо не покажете гледната точка на Русия ?

69

Анонимен

преди 2 години

Мама е на 85. Казва че не е виждала еврейн работник. А този тук даже в селска носия. Масово се промиват мозъците на децата. Виртуалния купон ще тече докато бавно ли ишарат .жителите им от препитание. В даден от момент от когато вече няма да могат да плащат сметките за енергия, вода и въздух ще им слогат непосилен данък имот по и данък наследство. Виртуалните купонджии не им дреме. Важен е купонът и общуването си в мрежите на Мъск

68

Анонимен

преди 2 години

Ся почнаха и любовни истории да разказват за Зеленьо, та да ни разчувстват. Всичко е вкарано в сила, за да ни накарат да заплачем. Ми още се мъча, па не мога и сълза да пророня.

67

....

преди 2 години

Тая и мъжа и няма да до живеят до 8ми март

66

Анонимен

преди 2 години

Първите дами в списанието Вог са либерастични от па дъци, като Майкъл Обама. Ясно ми е щом и там е била за какво става дума - неокомунистите и неонациститие на новия световен ред. Почвам да викам за жужана!

65

Анонимен

преди 2 години

сладки думи но кои ще ти повярва когато убивахте децата на донбас зато не говори такива сладки думи а се смейше от радост

64

Край

преди 2 години

Така както най-големите звезди станаха косоварките Рита Ора и Дуа Липа. Така и тия са новите Дейвид и Виктория Бекъм.

63

Аскеер

преди 2 години

В Украйна - комик, който стана Президент!В Русия и Беларус, президенти - два клоуна..

62

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на швепса коя е първата дама на Украйна. Пишете новини, от които хората се интересуват.

61

Анонимен

преди 2 години

Ако този провален актьор беше такъв велик патриот, още преди 6 дена щеше да е звъннал на Владимир Владимирович, да му е дал Крим и квото иска, и да е спасил една цяла държава и нейните жители. Сега Украйна е по-отвратителна от гробоще, а този се изживява като Ален Делон

60

Ххх

преди 2 години

Пенсионер ветеран, тя е там където каже САЩ! Съвсем скоро ще си я върнат с аерофлот от щатите

59

пенсионер-ветеран

преди 2 години

сега не разбрах, тази е На ИзтоноУкраинският Фронт и брани родината или е в Палм Бийч, Флорида при щерката но Бо Тик Вун или в Манхатън, Ню Йорк при сина на Кур0нелия?!

58

Реалист

преди 2 години

Светът трябва да прости на Русия за войната в Украйна !

57

Xxx

преди 2 години

Актьора си е актьор! Истинският живот обаче не е театър!

56

Анонимен

преди 2 години

Те нямат първа дама, както и в България няма първа дама. По Конституция нямат първа дама. Деса също не е първа дама. И нямам изобщо предвид, че е втора съпруга на Радев. Първа дама има в САЩ. Ние колония на САЩ ли сме? Зеленика е съпруга на Зеленски и толкова.

55

Кристина

преди 2 години

Ясна е причината за издигането му на този пост и поведението му пред камерата-ТЯ пише текстовете,ТОЙ ги интерпретира-и то много сполучливо за куклен актьор и то в КОМЕДИЕН СЕРИАЛ! Да си толкова несговорчив,да знеш,че има вина и причина и да се правиш на ИНТЕРЕСЕН.Това е много удобно за някого..