105

BGN

преди 2 години

Аре стига вече а, загрижените, има паметник на убити в донбас деца, нещо тогава не бяхте толкова чувствителни, що така ??? И Не не съм за Путин, ама лицемерието ви мн ме дразни !!!!П.с. сирийските деца мигранти по- малко деца ли са от украичетата, че първите нещо не ги щяхте ...

104

Анонимен

преди 2 години

Ше си платите за всички зверства Руски фашисти

103

Кремлевский Чикатило

преди 2 години

Нацитата са в Москва не в Украйна.

102

Анонимен

преди 2 години

Русия води война срещу 60% от световния брутен продукт. Такава война никой не може да спечели. Дните им са преброени, ще трябва да избират или Путин или мизерия и глад.

101

Хага

преди 2 години

Дмитрий Песков: търсен за престъпления срещу човечеството военопрестъпник.

100

Джо лисицата Байдън

преди 2 години

Той реши да се бие за родината и хоп става герой, сплотява народа. Руснаците затъват срещу отлично подготвената от американски инструктори за градски бой украинска армия. Путин влезна като амсалак в капана.

99

Джо лисицата Байдън

преди 2 години

Джо от месеци говори за руска инвазия и че при такава Киев пада за 48ч. публична тайна е обаче, че нарочно са обсъждали евентуална евакуация на Зеленски, ест.тази инф. съвсем умишлено стига до руските служби.Путин решава да се хвърли, защото след бягството на Зеленски си мисли, че Украйна му е в кърпа вързана.Само че всичко е игра.Първо, украинската армия е готова за дълга градска война, въоръжена с подходящо за целта оръжие. След това Байдън излиза и казва ние искахме да го изкараме той реши

98

Дядо Иван

преди 2 години

Путин е лъжец. Не може да се преговаря с някой който казва едно, а върши друго.

97

Бай Драган

преди 2 години

Кики, жестоко! Ако те чете Путин от кеф ще порасне поне с 10 см. ;)

96

Тошо

преди 2 години

Преговори......създаваш проблем и после ....преговори, ако това е новия иновативен подход....значи не сме мръднали нито мм, даже сме отишли назад.Господине, нямаш ли усещането че всяка бомба е все едно паднали 100 ама у вас !?Жалко, мноого жалко...за украйнския народа то е ясно, но за руския още не е ясно, но ще се изясни напред във времето!

95

Кики

преди 2 години

Купи рубли - спаси джудженце .

94

до Калчо

преди 2 години

Прочети коментара на Мичмана, там е казано всико за мизерията Ултра Мега мизерията, която предстои в България !

93

Кал4о

преди 2 години

До 106 ми беше коментараИзвинявам се на 104

92

Мичмана

преди 2 години

Петролът от днес 120$ барел,газ на борсата 2200$.!!!Джо и Урсула започнаха да замерват с пачки Кремъл до пълно унищожаване!На Зеленски паметник ще му вдигнат в Русия!

91

Анонимен

преди 2 години

Руската страна трябва да подходи изключително сериозно към следващия кръг от преговори,вкл. изпращайки сериозна делегация на съответното ниво на представителност, а не както досега. Украинците имат много опитен и мотивиран дипломатически екип и трябва да бъдат третирани с най-голямо уважение. Разбира се, доста късно е вече, тези преговори трябваше да се състоят още на втория ден от офанзивата, която за целта трябваше да бъде прекратена незабавно. Но от опит за мир глава не боли.

90

Анонимен

преди 2 години

Пропагандната машина на Сорос и неговите саратници тотално владее голяма част от света. Пълна с лъжи и монтажи. Руските олигарси не инвестират в медии, а това се отразява неблагоприятно на държавата им. В момента изобщо не гледам български новини и сутрешни и съботно-неделни блокове, защото категорично показват каква колония сме.

89

Анонимен

преди 2 години

Ти не гледай пенсиите на руснаците, защото там газта почти без пари както и бензина и дизела!! Оттам всички стоки са евтини, включително храната!! Гледай си българската мега мизерия, в провинцията е циг ани и тотална мизерия и разруха !!

88

Алекс

преди 2 години

Русия ще бъде все по-готова за преговори.Специалната операция зацикли.Украйна дава сериозен отпор на нашественика.Руските загуби са огромни.Рублата се срива ежеминутно.Каква я мислехме,каква стана.

87

Какво следва

преди 2 години

Русия (и го е казвала не веднъж) е против разширяването на НАТО по посока на нейните граници. И още: искат да се спазва принципа на неделимост на сигурността Не може сигурността на една държава да се гради върху несигурността на друга. На срещата с Макрон Путин го попита: Ако Украйна влезе в НАТО и тръгне да отвоюва Крим готови ли са французите да воюват с нас? Сега вече НАТО няма да влезе в Украйна.

86

Какво следва за нас

преди 2 години

Русия взема мерки да изтегли руските туристи от България - вероятно с полети от Истанбул. А за летният сезон коментарът беше: "България се надява на половин милион руски туристи през лятото, но сега тези планове могат и да не се сбъднат". И наистина, ако трябва да кацнат в Истанбул или Солун а след това на дойдат с кола или автобус до Слънчев бряг например, не е ли по-просто да си останат там.