335

Чичо

преди 2 години

Човек би си помислил, че ако иска да научи истината трябва да вярва само на български медии. Колега, не ме занимавай с глупости, бе.

334

Ники

преди 2 години

Я кажете вие как заблуждавате европейците

333

Смешни сте!

преди 2 години

Отказал съм се да гледам тъпотиите на Ризова, Крумова, Дремджиев, Диков и др. Защо да слушам тъпия Бабикян псувните на Хаджигенов, лъжите на Манолова и т.н.

332

Защо лъжете!

преди 2 години

Влезте в you tube,няма никакви новини от руски тв.само от прозападни и украински,цензура и лицемерие голямо,укрите громят руснаците,само това има в you tube,i non-stop това се повтаря,укри нямат загуби,още малко и тръгват към Москва

331

Анонимен

преди 2 години

а как бг медии лъжат народа български имат ни за слепи *** и неграмотни нима ние не знаем че това е пропаганда

330

Анонимен

преди 2 години

Медиите в Русия лъжат също, като Путин и Лавров преди Русия да нападне Украйна. Масова дезинформация от времето на Сталин до днес.

329

Анонимен

преди 2 години

Не можем да преценим без да видим. Монетата има две страни.

328

ПРОДАЖНИЦИ

преди 2 години

Помня как преди няколко дни статии на dnes.bg които бяха срещу Украйна просто не се отваряха, но сега статиите срещу Русия се отварят. Защо ли изведнъж и посоката на dnes.bg се смени ... ?!?!?!

327

До Иван Иванов

преди 2 години

Нормално ли е Бабикян да бълва фалшиви новини, а Хаджигенов да псува като селски каруцар? Като виждам как продажните журналисти говорят за нашата реалност, не се съмнявам колко много ни лъжат и за другите неща!

326

А вие

преди 2 години

А вие не ни забуждавате??? Всеки има познат в Русия или Украйна и поразбираме нещо.

325

Тук Смърди!

преди 2 години

Сърди на копейки и продажници без морал. Руските *** щъкат! Няма да ни бутнете и с "минуси" и с коментари. Европа сега е по-сплотена от много години назад. Жалки твари сте и като такива ще бъдете приключени като падне режимът Ви.

324

EMIGRANT

преди 2 години

Не ме е еня за руснаците и за БГ п,одлогите им!Кефя се на от,качалника Жужо,че се набърдучи с всички глупости които кулминира на 24ти!Той е вече труп и не го мисля!Свърши се и със БГ м,урзилките,които са рублофили и също като Жужо не ги е еня нито за Русия,нито за руснаците!Интереса клати феса!Като падне заболотная,те ще са първи американофили и няма да можете да се внедрите в шпалирът който ще правят около американските ни партнъори!!Нищо ново под слънцето.Да живей Украйна и храбрият и НАРОД!

323

Сега

преди 2 години

Незнам как руските телевизии заблуждават но знам българските как се представят и най вече в НОВА че скачат като клоони

322

Шиши

преди 2 години

С такива незаблужфаващи заглавия, да не се чудите после защо ви хакват платения дайъ

321

Анонимен

преди 2 години

А как медиите в европа, заблуждават цяла европа за войната в украйна?

320

Ангел

преди 2 години

Вие заблуждавате 100 пъти повече. Вече почти всички мои познати се информират за войната от телеграм и руски сайтове.Там всички е подплатено със снимков и видео метериал .

319

То щото ...

преди 2 години

западните медии и нашенските преписвачи ни дават "кристалната" истина за бандеровци, азовци и тем подобната фашистка ***!

318

Бобчо

преди 2 години

Смирете се! Стига с лъжите, не постигате нищо,напротив хората вярват на руските медии,а не на Вас. Учителят Дънов е казал че Русия е свята земя и който тръгне срещу нея ще си счупи краката!

317

Пропаганда

преди 2 години

Не, Вие сте тези които лъжат народа си при това от десетилетия, продажни ***.

316

Боби

преди 2 години

До Амиии.... "! Скоро ще почувстват какво е да те мразят !" Амии вземи западната малко по-радикална реторика и замени Руснаци с Евреи и Москава с Иерусалим. След това сравни получения текст с изкаванията на висши функционери от Третия Райх... Чакаха, надяваха се, Убеждаваха "Целокупния Запад" да спре с политиката си Русия е по черна от Ада ДА АМА НЕ... Като ще ни мразите и наказвате само защото сме Руснаци ПРОСТО НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ВАС както Вие го правите ДЕСЕТИЛЕТИЯ