117

Да го дука

преди 1 година

До До Росенне се гордея с русофоби хха, добре ца направилли

116

ο &#956

преди 2 години

Българи в Егейска Македония никога не е имало и няма да има. Така наречените *** не са българи по етнически признак или език , а са славяногласни елини - по език , в душата елини и френетични патриоти македономахоси - Йон Драгумис , Павлос Мелас , Стериос Влахвеис , капетан Котас , митрополитис Германос Каравангелис ...

115

Анонимен

преди 2 години

за какъв международен договор става въпрос тия са доста зле с образованието.на тази дата България като държава все още не съществува

114

До Росен

преди 2 години

Глуппако, Левски е ненавиждал Русия и русофилите, заради което граф Игнатиев издейства да го обесят. Не може да си русофил и да се гордееш с Левски, защото това е шизофренно състояние.

113

До Истината

преди 2 години

На трети март е сключен договор с нулева юридическа стойност. Истинският договор е сключен в Берлин няколко месеца по-късно и той разпокъса България на пет парчета и ни въвлече в пет войни за национално обединение, две национални катастрофи, и съветска окупация, завършила с пълен банкрут на държавата и въвеждане на валутен борд като в изостанала африканска страна. Трети март е прах в очите на невежите, които не си знаят историята.

112

Истината

преди 2 години

Всеки който е Българин знае че ако го е нямало този ден 3 март, нямаше да ги има всички останали празници!!!! За това се нарича Национален!!! Спрете да се продавате! Мекерета!!! Да живее България!

111

Росен

преди 2 години

Е защо бе, нали Османците са ни били на гости 500 години, това че са ни клали и са вадели бебета от корените на бременни жени ( на моята пра пра баба ) е съвсем нормално.А Васил Левски е бил национален предател, за разлика от сегашния премиер Петко.Всички войводи са били държавни изменници.Питайте Турците те ще потвърдят.Много ме е яд, че са дошли Руснаци, Финландци, Украинци да ни освободят, защо са си проляло тяхната славянска кръв за нас.Щеше да ни е по добре сега да сме с фесофе.

110

Анонимен

преди 2 години

Занесете на Шипка български, руски, украински и финландски знамена. Да покажем, че и така може. И трябва.

109

Д

преди 2 години

Цял свят подкрепяли Украйна???По-скоро целия цивилизован свят изостави Украйна....

108

Анонимен

преди 2 години

На 3- ти март 1878 г е подписан мирен договор в Сан Стефано- близо до Истанбул между Русия и Турция. На това събитие не присъства нито един българин. Тази дата не бива да бъде нашия национален празник! Нека да си изберем между 6-ти септември или 22-ри септември. Те са истински български празници! Да живее България!

107

ужас

преди 2 години

Цял свят подкрепя Украйна, само някои български продажници подкрепят вековния агресор Русия!

106

Анонимен

преди 2 години

На Шипка не трябва да се допускат хора с украински флагове и транспаранти.

105

Анонимен

преди 2 години

Самото споменаване на такива приказки за националния ни празник показва, на какво ниско ниво сме, като население. Продажни, глуп*ви, необразовани, нечеящи, неинтересуващи се, манипулируеми същества. Веднага се надигна вой, против 3ти Март, паметника на Альоша-символ на Пловдив и ред други из страната. Ние сме готови да се надупим и да затрием историята си ей така на бързо.

104

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "Преди 3 март я няма България на картата, след - има." Това не е вярно. България започва да я "има" след официалното фиксиране на границите и статута й, което не стаава на 3ти март. Поредните руски лъжи, които разпространявате.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115 Преди 3 март я няма България на картата, след - има. Каквито и грантаджийски опорки да изкараш, това не можеш да го обориш.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 114 "Национален празник, който не отбелязва денят, в който е създадена или освободена държавата?" На 3ти Март нито е създадена, нито е освободена България. 3ти март е деня на руската ЛЪЖА, за това, че ще има Санстефанска България, нещо, което руснаците ТАЙНО разрушават подписвайки РАЙХЩАДСКОТО споразумение и последвалия Будапещенски договор.

101

Анонимен

преди 2 години

Национален празник, който не отбелязва денят, в който е създадена или освободена държавата? Ако 3 март спре да бъде национален празник, нито ще сме нация, нито ще сме свободни, защото мекeрата са победили.

100

haha

преди 2 години

Аз предлагам България официално да си смени флага и да използва знамето на украйна като по този начин покаже протеста си срещу войната в украйна както и дълбоката си пръвързаност към Нато и ЕС.... хахахаяахаах

99

Анонимен

преди 2 години

До янев премиер Янев не го щат в селото, той пита за къщата на попа.

98

янев премиер

преди 2 години

хора , на нпотата на шорош и америка за българия им плащат пари за иформационна пропаганда , дасе явяват по медии , да тролят по форумите,субсидират вестници , сайтове е вие кажете ако сайта е получил пари какви статии ще пише и показва , журналистите отдавна не са независими купени п .....ги