50

Наблюдател до 58

преди 2 години

Пред руското посолство съм, с количката, но не ме пускат. Гешев е тук с целия му спец и три тира. Товарят нещо в палета, доколкото виждам рубли. Притеснявам се, че за мен нищо няма да остане. Виждам, че си близък с Гешев, обади му се или на него или на Митрофанова. Не е честно той да вземе всичките рубли, а и единия от шофьорите каза, че после отивали на Козяк за да товарят долари, но Мустафа ги предупредила, че са на дребно в центове и затова на мол "Парадайс" ги чакали 3 фадроми.

49

Ташунко

преди 2 години

След влизането в НАТО 90% от офицерският състав трябваше да бъде пенсиониран или убит защото на такива кариерата започва в СССР и сега следва НАТО . Логично е че ще бъдат лоялни още на руснаците . Затова ако не се самоубият групово да им се помогне по единично . Немедлено

48

аз

преди 2 години

на тоя доказателствата са му като тези на Колин Пауел

47

Анонимен

преди 2 години

Най големия шпионин е МВР шефа Бойко Рашков. При Тодор Живков е бил директор на следствието, което е било под шапката на СССР сега Русия. Затова и другия шпионин Радев го монтира като министър на МВР.

46

Ъ?

преди 2 години

Този защо ли "спа" досега??? Подходящо време или друго или .....Любопитно е да се изследва генезиса на решенията му....!?!?!?!?!?!

45

Лицемери

преди 2 години

А колко престъпници влизат под формата на бежанци от войната ?!?!? Някой следи ли това , важното е да лижем на ЕС и Щатите ....

44

Анонимен

преди 2 години

Дойде време да поискаме оставката на Иван Гешев!

43

Анонимен

преди 2 години

дипломат или генерал от резерва, ДНЕС, имате две новини с различна информация, кое е вярното?

42

Адвокатчето

преди 2 години

Ами Митрофанова къде да ходи?

41

Анонимен

преди 2 години

А бе не свършиха ли рублите, или ви плащат българските лакей на диктатора!?

40

Анонимен

преди 2 години

Чух че това бил генерал Янев, но не вярвам, а може би е възможно като гледаме как действаше напоследък!

39

Те това е

преди 2 години

Виц на деня.

38

Анонимен

преди 2 години

До Наблюдател Не е случайно, че защитниците на кървавото джудже скачате на Гешев. Много пречи на ДС/КГБ да овладеете окончателно държавата. Затова и сте такива "остроумни" по форумите.

37

Анонимен

преди 2 години

нинова помага на убийците на жени и деца, а лошия гешев прави добрини

36

Анонимен

преди 2 години

Каскета се опитва да спаси кожата като се прави пред ул."Козяк" на върл атлантик

35

Наблюдател

преди 2 години

Мислех, че по-голям клоун от оня в Украйна и по-*** от един Киро няма, но Каскета отново ни изненадва с поредните си изцепки! Явно е решил, че не може някаква си война в Европа да му отнема палмата на медийния небосклон и затова отново избухна в типичния за него шпионо-гаменски "стил" без да си дава сметка за последиците от малоумието му!

34

Анонимен

преди 2 години

Шпионската мрежа е разкрита от специален агент Мата Хари 007!

33

Вайй...

преди 2 години

Туй е "Шпионинъ" дето е направил фотото със шкафчето на Винету, у Банкя! -) Фанахъ го!!!

32

Абе

преди 2 години

Най-добре да скъсаме дипломатическите си отношения с Русия - и без това само ни досаждат.

31

Недоразбрал

преди 2 години

До тариката дет пита кой подарявал кученца на Путин?!Ами този човек се казва Бойко и трябва да му целуваш краката и да му ги миеш и след това водата да пиеш,защото 10 години вървеше след вас,рузките г,оведа да ви рине л,айната дето ги нас,рахте с разни рузки мафиоти и щяхте да разрушите държавата,ако не беше този някой да ви оправя бакиите!С,атанишеф си напазарува два реактора и само комисионни и далавери,а остави Борисов да ги плати?Същата история с Пантерите,Кугарите и мотрисите Сименс!Смей се