171

Бож.

преди 2 години

Който не може да се похвали с култура и изкуство, той се хвали с юмруци и тояги!

170

До 98

преди 2 години

Тираджиите в Канада са също русофили, така ли? Ако ЕС и САЩ не се бяха занимавали с ковидарщини сега щеше да им е много по - лесно и много повече хора щяха да им вярват. Но нали знаеш приказката за лъжливото овчарче.

169

До 139

преди 2 години

Мижетурко, не се изказвай от името на България. Има хора , които работят в чужбина вкарват пари в държавата , която си превърнал в мизерна дупка и те хранят. Ако тия хора си загубят работата и утре почнат да ни гонят като Руснаците , ще се върнем , ще те намерим и ще те пречукаме. Не ни стигат ковидарите, сега и с Путинисти трябва да се занимаваме.

168

До 60

преди 2 години

Ако ще се премахнат ядрените оръжия , това трябва да стане едновременно навсякъде. Искаш САЩ да ги премахне преди Русия и да чака на доверие руснаците да го направят след тях? Тук си имаш работа с човек , който до последния момент убеждава, че няма да напада Украйна и това било западна пропаганда и в същото време армията му марширува към Киев. Е , няма как да стане. Никой вече не му се връзва на Путин.

167

До 35

преди 2 години

А какво казва Женевската конвенция за бомбардирането на болници и сиропиталища и за това , че на жените им се налага да раждат в бункери.

166

Анонимен

преди 2 години

Да по-опасна е защото тогава Командирът на Щатите и Нато се каваше ДФ Кенеди. Той спаси Света от трета война и то ядрена за което и беше разстрелян, тъй като го заподозряха в съветизъм

165

Анонимен

преди 2 години

До СандоСандьо това е мечтата на империята на злото , ама по-вероятно е тя да изчезне.

164

бг

преди 2 години

да започнеш война при положение че е ясно че при война няма победители а само жертви значи не си добре със психиката.а да си болен психически и да разполагаш с ядрено оръжие е страшно за всички !

163

да ама не

преди 2 години

Украйна се отказа от ядрено оръжие при условие че есе гарантира териториялната й цялост.добре ама путин хареса донбас и Луганск защото имао много въглища , а също и Крим защото там и руска военна база.и реши да си анексира .Апетитът идва с яденето и сега птин казва че държава украйна не е имало и не трява да има и реши да я завладее, кто очакваше че ще го срещат с хляб и сол , но срещна съпротива .досега путин е дал 6х.жертви ,ако станат 100х. ще прекрати войната ,явно не е с ума си

162

До 180

преди 2 години

Този, който убива мирни граждани в момента е Лилипутин

161

Сандо

преди 2 години

някоя сутрин ще се събудя и докато си пия кафето ще прочета че САЩ ща изтрити от картата - няма ги

160

АРЕСТ ЗА Терористите

преди 2 години

Очень важно проверит досие на ПУТИН VLADIMIR.. Подали что от наверно наглой шпионин и диверсант США и поетому подставили на лваств МОсква 1999. Цел ограбление супер дорогие товари от РОССИЯ..ЕСЛИ ПЛАТНОЙ ШПИОНИН ДИВЕРСАНТ НА США НАДО АРЕСТОВАТ. ЕСЛИ НЕТ СРОЧНО АРЕСТ КАК ТЕРОРИСТ <<<КАК видно он НАЧАЛ ВОЙНА ПРОТИВ РУСИЯ в том числе военной терор против УКрайна самая руская республика в СССР.

159

Мисля

преди 2 години

Дойде Байдън на власт и се появи ковид 19 и започнаха войни и беди....

158

Patrik

преди 2 години

Бях малък по време на Караибската криза.172 часа светът беше близо до войната.Американците тихо бяха поставили ядренно оръжие в Турция насочено срещу Русия.Руснаците реагираха но САЩ се правиха на глухи.После очевадно руснаците инсталираха в Куба ядренно оръжие и се вдигна вой до небесата.Героят от Сталинград Никита Хрущов Ген. Секретар на КПСС не му пукаше и бе готов за сблъсък.Кенеди се огъна и се подписа договор .След кризата Хрущов беше свален а Кенеди разстрелян като куче.Кой командва света

157

Голям проблем

преди 2 години

Украинското правитетелство е одобрено от американските демократи (както нашето на Петков и Радев!) и няма да се поколебаят да убиват мирни граждани, да бомбардират блокове и заводи за да изпълнят нарежданията на американските си господари. Целта е ясна - компрометиране на Русия, сваляне на Путин и поставяне на марионетно правителство в Москва.

156

Анонимен

преди 2 години

Продавам консерви.

155

whitetail

преди 2 години

Как никой не се сети да потърси Баце? Баце командваше парада много години наред.Нормално е да се потърси мнението му? Търсете Баце!!!! за коментар!

154

укрогабон

преди 2 години

зеленски обстрелва собствената си ядрена централа, сега разбирам защо путин иска да ги денацифицира, дори хитлер се бил отвратил от украинските нацисти

153

Анонимен

преди 2 години

И СNBC I Independent пускат клипове на разни служби, които наблюдават централите.Има го и по руските сайтове.

152

Анонимен

преди 2 години

Нищо й няма на централата, не повтаряйте фалшивите украински лъжи!