38

Онуфри

преди 2 години

Ми то си е логично. В съседната страна се водят военни действия, обявени сте за враг и президента на съседната страна призовава народа ти за преврат.

37

Анонимен

преди 2 години

Лайношенко е Мусолинито на Путин.

36

Пхккк

преди 2 години

ПОСЛЕ СМЕ НИЙ!

35

Цбнйй

преди 2 години

Е, ТИ КАКВО ИСКАШ???!!НА ПРЕДАТЕЛИТЕ УУУУУКРАЙНА С ЛЮБОВ!!!!!!!!

34

До 40 от ала бала

преди 2 години

Ти за мен не мисли-мисли за вазелин и кондоми за себе си че ако доидат тук ще ти трябват освен за теб и за жена ти и за децата ти и тогава ще видиш кво е туй любов и как се яде.

33

Европеец

преди 2 години

Сега е момента талибаните в Сирия да му спретнат казачок на Путин.Както се казва-ние с квото можем ще помагаме-както на него му помага лукашенко.

32

До 44 Ала бала

преди 2 години

Аа ха ха ха . Хайде грабвай оръжието и заминавай но си вземо везелин и кондоми щото чеченците ще та убичат

31

Ала бала

преди 2 години

Абе никак няма да е зле и НАТО да спрете едни бързи военни учения на Полско-Беларуската граница примерно и да стовари из невиделица 250-300 000 армия, 2000 танка, 100-тина самолета и малко ракети та да сме готови за фойерверките, че иначе Пак ще сме изненадани и ще се пляскаме по кълките и ще викаме Ура.

30

ЛДНР

преди 2 години

Путин може да обгради Киев с танкове, но никога няма да спечели сърцата и душите на ИРАНСКИЯТ НАРОД" Байдън... И.змет.та прозападна смята този и.д.и.от за лидер на света... Под дъното сте... Русия започна втори етап от операцията по денацификация. Унищожава нацбатальоните навсякъде и по всяко време, както предупреди. Всеки, който не е в бомбоубежищата е враг и цел. Херсон и Волноваха са денацифицирани, предстои черешката на тортата в Мариупол, тези които 8г. избиваха жени и деца. За Кадировци.

29

Скитник 13

преди 2 години

С казано просто и по рускаму(да нема не разбрали) - Путин-ку надо з перва вебеть, а потом и выебать, а потом всйо будет в но ме.

28

Скитник 13

преди 2 години

Путин-ка вече изгуби войната. Великата руска армия се оказа толкова велика че като започнеш от елитните Вагнер от които вече останаха сааамо 1 шепичка живи, минеш през чеченските наемници та сега и авера му психопат лукашенко ще му помага че сраммммм голям..Чудя се само това не е ли трета страна в конфликта и глупава Европа какво чака-да мине влака стрела от горе и ли!?

27

Анонимен

преди 2 години

а Укриана откъде ги има снимките ?...

26

j

преди 2 години

До пияница мистик до някъде си прав... Руснаците нямаха намерение да войват, а да покажат мускули. На втория ден Зеленски заяви,че е готов да преговаря за неутралитет и изведнъж нещо се обърка. Започнаха едни легенди, как украинските супер хора, "плющят" руска детска градина. От два дни обаче, руснаците започнаха да водят война. Резултатъ е: Украинското ПВО е аут.От 49 бойни самолета, вчера украинците вече имаха едва 6, летища нямат, за градовете изобщо не говорим. a la guerre comme à la guerre

25

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, нали вчера украинските военни заявиха че проучват варианти за удари срещу Беларус.

24

Анонимен

преди 2 години

Русия падна толкова ниско и толкова се изложи, че вече вика на помощ чеченски главорези наемници и белоруските ***...

23

пфффф

преди 2 години

Изкукуригалото джудже видя че сам не може да се оправи с Украйна и първо вкара в тая варварска война Чеченските ***.След като видя че и с тях не става сега ще вкара и *** от Беларус.Интересно ми е докога ще ги търпят тия сатрапи руския народ и кога ще ги обеси на площада пред Кремъл.

22

Ала бала

преди 2 години

Проста Европа ще съжалява много много скоро и ще бъде жестоко наказана заради бездушието си в момента,а държави като БГ, Молдова,Румъния, ще се превърнат в клоаката на Путин и в този ред на мисли времето е малко, а бъдещето светло струва ми се все по-жалко, и призовавам всички ЕU лидери-счупете главата на змията докато е малка защото после може и да няма.

21

Анонимен

преди 2 години

урките оня ден казаха че вече са в украйна беларусите,пак лъжи

20

Анонимен

преди 2 години

Вече стават 3 държави във войната , после 4 и така се заформя ТРЕТА СВЕТОВНА !

19

Анонимен

преди 2 години

Да наистина, защо бягат на запад освободените украинци а не в Русия?Русия се прецака, още 50 годиние се срамуват хората да се наричат руснаци. Ако има Русоя тогава все още.