31

Иван

преди 2 години

През руско-турската война сме имали повече армия. Докато ние тук сме *** и се правим на европейци. Путин тренира мъже и ги прави войници война ще има. Ние сме мишки няма проблем за нас, нас ни пази нато с 10 бази и 10 войника. Най ме е страх от вас като чета вашите коментари. Мишоци през турско робство като е имало клане някой на живо да е казал нещо а?

30

Анонимен

преди 2 години

Че американците защо не са отпътували към САЩ, а са пристигнали в БГ! Американски съветници на Кирчо премиера или военни? Та ние си имаме Херо Мустафа! PS Kирчо, ще празнуваме ли националния празник или с Мустафата ще измислите нов? Например 10 ноември или денят на възкачване на Кирчо и Кокорчо на власт?

29

1

преди 2 години

До небългари,бройките са толкова,колкото твоя банкянски идол е приел,в бащината си къща.

28

1

преди 2 години

госпожо Министър,хубаво е човек да поздрави Турция за извозването на нашите съотечественици от Украйна,а къде е приятелчето собственика на "ЕКОНТ" а сега министер на транспорта,нали кирчо ни го представи за голямата работа.

27

небългари

преди 2 години

Колко бежанци приема министъра с 19-те имота, украинеца Сергей Станишев с палата в Банкя и в комплекса от къщи за гости на Елена Йончева.

26

Анонимен

преди 2 години

".. От всички медии виждаме само близък план. Има общи сателитни снимки само на военни конвои. Ако наистина имаше сериозни разрушения сред битови обекти дали сателитите на САЩ нямаше да разпространят кадри?" ______________ Ами следете повече световни медии т.е. от всички континенти! Има доста кадри и доста видео! Като сте се ограничил с това, което споменавате ... няма как да видите и прочетете!

25

факти-цензура

преди 2 години

то само дипломатите са 200?

24

Анонимен

преди 2 години

не ги искаме тия ***

23

OSVOBODITEL

преди 2 години

BRATQTA OSVOBODITELI EY TAKA PO SA6TIQ NA4IN S KRAV I MAKI 6TE NI OSVOBODQT OT NATO... GOTVETE SE.... POSLE NIKOY DA NE RIVE...

22

Анонимен

преди 2 години

И сега какво ще правим,нито сметките за тока ще ни намалят,нито за храните??? Ние едва се оправяме че и други да храниме?какво значи това? Богоухулство срещу народа ни?.Нинова нали се пиши герой,снощи защо се е скрила и не е излязла пред народа ни ?Да кажи барем две думи за оправдание срещу гн Янев,защо застава срещу него?Или тя не надяваше че Народната любов точно нея ще избере пред Янев?Газарка! Вън на всички коалации които продадоха България,Вън на Нинова и Кокорчо и Петков простото излъгах

21

Анонимен

преди 2 години

И защо така американци се крият сред българите? Що кат' са толкоз сербез, не си направят свой брониран конвой, чр и да ги защитят обичащите ги украинци?Имам и друг въпрос: От всички медии виждаме само близък план. Има общи сателитни снимки само на военни конвои. Ако наистина имаше сериозни разрушения сред битови обекти дали сателитите на САЩ нямаше да разпространят кадри?

20

1

преди 2 години

волене,какво е това дуранкулак,веднага поискай от президента,да се смени името на граничния пункт.

19

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 2 години

Щът, тез Хамериканци в Български автобус с наши граждани.... Ами да си ги евакуират САЩ...

18

Анонимен

преди 2 години

Братията от мъкедония пак се намърдаха у нашио реис! Що не хванат автобуса за Сърбия?

17

Джо

преди 2 години

Пожелавам ви вие и вашите семейства скоро да бягате от руските ви братя. Сметките ви и скапания ви живот са благодарение на гроб и комунистите такива, *** де толкова акъл у *** без капка човещина у тях

16

Dd

преди 2 години

Нямам против-човешко е да се помага,но да не ги подлъгват с фалшиво гостоприемство...парите и ресурсите скоро свършват и бежанците разбират,че м.изерията тук е непреодолими...

15

Анонимен

преди 2 години

Не расизъм,обърках думата,да не говорите за хората глупости и да не ги обсъждате.

14

Петров

преди 2 години

Това са от бЪИлгарите с руски фамилии дето плюят по руснаците на руски ли?

13

Анонимен

преди 2 години

Това са тия хора дето лично Киро про си докара от Украйна, както вчера заяви в парламента. Цяла нощ ги е карал. Всичко му е 1л. е.ч. Същият кат Тиквата от Банкя.

12

Анонимен

преди 2 години

Не ръсете расисъм срещу африканците,това е много древен народ бързо развиваща се нация забравена от света и потънала в мизерия.