119

Анонимен

преди 2 години

До 121 Анонимен Имайте предвид че е в Украйна са най добрите руски войски,спецназ и най добрите руски танкови командири . . . . Да ама не, само 30 000 са и стигнаха до Киев! Има и чеченци а и такива с пребиваване в Сирия! Просто не искам да знам какво ново са научили там! Та затова 30 000 превзимат Украйна! За България стигат може би 500, като имам в предвид шкембе войводите!

118

Българин

преди 2 години

Дръжте се момчета. България е с вас!!

117

До 138

преди 2 години

Четох, че части от Френския легион отиват на помощ на украинците. Жална им майка на бля_довете, ако и обучени и подготвени бойци от НАТО дойдат срещу тях.

116

Анонимен

преди 2 години

Всяка информация от украински източници е дезинформация!

115

Анонимен

преди 2 години

Алоо, авторката на статията. Ти добре ли си. Харков е превзет от два дни. По точно доброволно се е предал.

114

Анонимен

преди 2 години

Това са последните дни и часове на Путин и Русия. Скоро ще сме свидетели на паническо бягство на т.н. руска армия от Украйна.

113

Анонимен

преди 2 години

Очакваме скоро Путин да открие концлалгери и комините на ГУЛАГ пак да заработят. Историята се повтаря, когато не се помни.

112

Анонимен

преди 2 години

"Руската армия ще бъде напълно разгромена" - В Украйна се намира само малка част от руската армия. Но да, опрделено руснаците си мислеха че ще им се отдаде по-лесно да превземат Украйна. Доста се надцениха.

111

Анонимен

преди 2 години

Няколко стотин "защитници" се бият с няколко стотин нападатели в град с над 1.5 МИЛИОНА жители?!! Сами си правете изводите колко им дреме на местните за "защитата" на Харков (а и на Украйна) 1% от боеспособните да бяха останали да защитават града си това прави над 10 хиляди бойци. Сами си правете изводите. Всичко е ПРОПАГАНДА !!! И още един "любопитен" факт: къде е CNN ? До сега винаги "снимат" на първа линия в държави на майната си, а днес мълчат като пукали! Странно! Дали не изчакват нещо?

110

Анонимен

преди 2 години

Рускоговорящите в Харков се бият до смърт с руските си "братя".

109

Анонимен

преди 2 години

Русия свърши курса. Чакаме военен преврат там и Путин изправен пред съда в Хага.

108

Анонимен

преди 2 години

Тази война е между Русия и САЩ, просто се води на територията на Украйна, като крайната цел е да се подчини Китай. Падне ли Русия под западно влияние, китай е хванат в клещи от всякъде. Китай има работна ръка, Русия има ресурсите, Америка парите. Който притежава две от тези подчинява останалият свят икономически. Много дълбоки са нещата. Жалко за загиналите , те опират пешкира.

107

Фашиста

преди 2 години

Путин скоро май няма да се налочи на невинна човешка кръв....

106

Анонимен

преди 2 години

Ало Днеса, нещо да закриете коментарите или да си спрете сайта? Гъмжи от путюлубци, герберасти, игнажданци и откровени турци, все човешка сг.ан.

105

Анонимен

преди 2 години

Имайте предвид че е в Украйна са най добрите руски войски,спецназ и най добрите руски танкови командири.И въпреки това една седмица не могат да пречупят Украйна.Я си представете че НАТО се намеси и прати например десет дивизии в Украйна на помощ.Руската армия ще бъде напълно разгромена.Затова Путин плаши с ядрено оръжие.

104

Анонимен

преди 2 години

141 Дори не си струва, да те прочетет, руски негодяй. България трябва да се очисти от петата руска колона, руските шпиони и празноглавите путинисти.

103

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

До Анонимен евро *** ски *** - Такива като тебе ще ги разстрелваме на място! България трябва да се изчисти от кравароевропенделската зараза!

102

Анонимен

преди 2 години

135 В Сирия,Ирак, Либия, диктатори масово избиваха собствения си народ, включително, със забранени оръжия. Нашите медици бяха почти екзекутирани, по най-дивашки начин. Агресорът Путин, ако посегне на руското население по този начин, ще има съдбата на Садам Хюсеин. Макар че и сега събира "актив", за трибунала в Хага.

101

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

До Анонимен https://vbox7/play:b09398a0d7 Сървърът не е намерен.

100

Анонимен

преди 2 години

На руските азиати не трябва да се позволи, да превземат европейски територии. Мястото им е в Азия. Руските царе изкопираха западната култура, руските класици бяха европейски възпитаници, но въпреки това, Русия остана дива азиатска страна. Тоновете злато върху разточителния барок в дворците на германката и руска царица Екатерина II, не можаха да направят от руснаците европейци и това се доказа сега, с дивашката кървава баня, която устрои Путин в Европа, в 21 век