61

Анонимен

преди 2 години

НАТО са виновни за нападението над Украйна! Крадеца вика дръжте крадеца

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68 - Какво да ти кажа ?! - СРАМ ме ,е че дори ще го дискутирам с теб , но хайде ще опитам, да не кажеш после нещо ... : Какво значение има дали е "цар" , Путин , Ленин и ли Гарабет , и ако Ленин НЕ беше избил царското семйство , щеше ли Зеленски да влезе без проблеми в НАТО и ЕС ?! И сега какво излиза , че Ленин е Виновен за всичко - така ли ?!

59

Анонимен

преди 2 години

Не руснаците, а руския цар ни спасява. А и ако Ленин не беше избил руското царско семейство, сега нямаше сега Путин да трови живота на свободния свят. На Путин нищо не дължим, а на царя Освободител - вечна признателност.

58

Анонимен

преди 2 години

До SCatruma - Вече няма да се празнува - От Вашингтон ще ни назначат нов нац. празник , защото това дето са дошли Руснаците навремето е било ВЕРОЛОМНА АГРЕСИЯ срещу свободното Османско присъствие !! То даже май ще има и нов "ДЕМОКРАТИЧЕН " календар , защото този не отговаря на ценностите и злената политика !

57

Анонимен

преди 2 години

Толкова много велики държави, но и новите ракети на руснаците са доста притеснителни. А ако има 3 та световна, Китай запазва неутралитет докато стане номер едно в света.

56

Анонимен

преди 2 години

НАТО трябва да си понесе вината за тази война. Путин каза, има споразумение което трябва да се спазва, не, НАТО щяло да се настани в Украйна, е кой е агресора тогава. Облъчват ни от всички посоки срещу Путин, а реално Украйна нарушава първа правилата. Тази война е лоша за всички и дано Господ осъди НАТО и алчните американци.

55

SCatruma

преди 2 години

Хора утре е 3 март . Национален празник на България. . Представяте ли си че тези американски *** утре цял ден по телевизиите ще ни занимават дали трябва да честваме този ден . . . Има цензура . Не вярвам на нашите телевизии . Защото Вече не можеш да чуеш другата страна .. А относно Украйна тя вече е обречена с тези шашми които се опитва да играе . . Относно Русия . Тази държава е цял континент . Тя е непобедима за момента и слава богу ме е така .

54

Анонимен

преди 2 години

Запуквайте ги. Фашистът Путин е един страхливец. Той се страхува от собствените си генерали и стои на 15 метра от тях в голяма зала и голяма маса, за да не му направят атентат като на Хитлер. Страхливото джудже се страхува от собствените си генерали да не му извадят оръжие и да спасят Русия от авантюрата му.

53

Анонимен

преди 2 години

8 години укрофашистие се репчиха ,че ще унищожат всички москали.Ето вече им излезе шанса ,руснаците ги тупат като барабан чероки .Скоро Зеленски ако самите украинци не го обесят на първото дърво ,руснаците в никакъв случай няма да го убият. Зеленски ще бъде като ценен военен трофей и ще отиде при Навални ,заедно ще играят покер.

52

НАТО е говориня

преди 2 години

Сега разбрах! НАТО е като женския пазар ама без пазара!

51

Анонимен

преди 2 години

Добре е че ще се съберете и си дайте сметка , че заложихте на карта сигурността на почти целия свят на един който още НЕ е можел да ходи и говори , когато Путин е бил в политиката ! Ще е хубаво също и да знаете кой имате насреща си за в бъдеще !! Иначе демокрацията е прекрасно нещо , и животът ще продължи по старому , стига да не се пресолява манджата !! Хубаво щеше да се бяхте вслушали когато Лавров каза ясно : " С нас така НЕ се говори ..." - Толкова е ПРОСТО ВСИЧКО !

50

Анонимен

преди 2 години

До До 51 - Бъди реалист и погледни истината в очите - Всичко можеше да свърши за един ден , но това означава НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ и ЗАГУБИ , които никой не е искал ! Путин даде достатъчно време именно за да бъдат СПАСЕНИ ХОРАТА - Не му е била целта да страдат невинните хора ! Режима на Зеленски е опасен за целия регион и това го знаят отлично и Запада , въпроса беше на кой колко ще му издържат нервите ! За това един ден ще се пише в книгите по история - Демокрацията не е застрашена с нищо !!

49

До 51

преди 2 години

А бе не казвай големи думи, че войната трябваше да свърши за два дни ама на, не оцелихте на народ. След няколко дни, с тия санкции войната ще приключи с пълно изтегляне от Украйна. Всеки ден там е пари, които русия няма. Отделна са жертвите, а угрозата путин да бъде свален е също голяма и приятна.

48

Анонимен

преди 2 години

Какво - Сега започвате да умувате после как да си приберете оръжията дето Зеленски иска да раздаде на бандитите от затворите ли ?!

47

ПУТИН

преди 2 години

Скъпо ще си платите за избитите деца в Дунецк и Луганск за последните 10 години.Скъпо ще си платите и за убитите руски и чеченски войници във войната с нацистите.Много скъпо,защто вие сте знаели за тези безчинства и сте си затваряли очите.

46

Анонимен

преди 2 години

До Достоевски - Сещаме се !

45

До бай нах

преди 2 години

Най-лошо при диктаторските режими е, че след разпада им никой не може да спре загубата на територии. Русия е федерация...

44

Анонимен

преди 2 години

Дали ще ви приеме Путин за преговори.Без вашия Голям началник САЩ сте гола вода.

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 - До няколко дни Зеленски ще танцува на пилон до онази голямата маса ОНЛАЙН !

42

бай найх

преди 2 години

До Анонимен 51 - Я останал спомен, я си е разширила териорията...