81

Анонимен

преди 2 години

Ама много съм възмутен и огорчен - вече 1 седмица нищо не пише никъде как имотите ще поскъпват бурно и безкрайно ?! Може ли така ?!

80

Анонимен

преди 2 години

войната като келепир , произвежда се в момента на пълна мощност електричесто и се продава на борсата , кои спекулатни печелят , булгаргаз продава ли газ , защо ще стром нов блок на козлодуи и ще го преотстъпваме на гърците за 20 г Гн Просто г- н Лорер и тн ПП как вървят комисионите

79

факт

преди 2 години

2350 долара

78

факт

преди 2 години

2226 долара

77

факт

преди 2 години

До ШОПи на кирчо

76

факт

преди 2 години

1700 долара газ за сега

75

ни са знай

преди 2 години

И също така сърдвчно ще благодарим, с най-бурни овации, на американския президент за голямото щастие, което ни спохожда!

74

ШОП

преди 2 години

след пандемията дойде войната. След войната ще дойдат извънземните. Бах маааму писна ми от мизерия. Да ви го таковам на всички дъртофелняци от Сибир до Охайо дето управляват света и си играят на Господ.

73

Не е достатъчно

преди 2 години

НАСТЪПВА следващата Световна Война няма как неизбежно е и е планирано.

72

Анонимен

преди 2 години

Ринго Стар от години завършва всяко свое интервю с думите "Мир и любов". Казвах си "Брей какво изтъркано послание". Но сега разбирам, че един барабанист и то не от най-добрите, е по-мъдър и прозорлив от всички политици взети заедно. На хората са им нужни мир и любов-това е.

71

Путин

преди 2 години

Това .. е... доста оптимистично ....А червеното бутонче?

70

От Вселената

преди 2 години

1 - ви атрибут за мислене - нашите сенсори 2 - ри атрибут за мислене - логика. Колко е 1+1, ами 2. 3 - ти атрибут за мислене - памет, както при компютрите. 4 - ти атрибут за мислене - емоции. Ние можем да бъдем в любов и ненавист. Компютрите и роботите нямат изграден четвърти атрибут за мислене, понеже интерфейсите за връзка с хардуера са в мнемоничен код - единица и нула... А ние Хората сме Да и Не ... Но не вярвам нито в Да и нито в Не!

69

От Вселената

преди 2 години

На всеки език казваме "Аз съм" Какво е това "Аз съм"? Това е чиста жива енергия, която отива във Вселената. Вселена, Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна. Връща се обратно и се свързва с интерфейса, както при компютрите - наречен Главен Мозък на нашето тяло. Знаете ли как се свързва нашето "АЗ" с нашият Мозък - Ум за да има РаЗум? ... с четири АТРИБУТА ЗА МИСЛЕНЕ!

68

От Вселената

преди 2 години

Знаете ли къде се намират във вашето тяло, вашите пра, пра, пра баби и дядовци и сега ви следят какво правите? Първата клетка от майка ви и баща ви, която започва да се дели и създава бебенцето в корема на майка ви се намира в началото на гръбначния стълб - мозък, появява се сърцето, главата, ръцете, краката. След 9 месеца излязохте и започнахте да плачите и какво казахте? ... " Мамо дайте ми Мляко от Галактика Млечен Път"

67

От Вселената

преди 2 години

Влезте в Българският саит https://konop.bg/И отворете Очите си!Конопа лекува всички видове болести, понеже ние - нашето тяло е изградено от него.

66

От Вселената

преди 2 години

Та то и самата дума ИСТОРИЯ е чисто Българска .... Ама сте я забравили... Истината за Торта с която нашите деди са покривали Земята... И понеже сме отглеждали Коноп от хиляди години.... нищо не е останало от него.... Той конопа от един декар произвежда 40 тона Кислород... Два пъти годишно ... Еххх Радост на Земята!

65

От Вселената

преди 2 години

Край на технологиите с петрола! С усмивка към Конопа, отглеждан от нашите деди от хиляди години! Идете в ЮТЮБ и напишете на английски "Ford, Car, Hemp. 1941" и вижте цялата кола е направена от конопена пластмаса, горивото е от коноп и хората които я карат са с конопени дрехи и си хапват конопена торта.

64

От Вселената

преди 2 години

В момента сменям икономиките на планетата Земя. Пластмасите и всичко направено от петрол, хиляди години поставено под земята не може да бъде унищожено. Какво да правя с тоя ***? Та затова всичко ще правя от Коноп, както от хиляди години. И пласмаса, и дрехи, и храна и леки коли и наноакумулатори - велики капацитори. Земята и Слънцето са нашите майка и баща. Поклон!

63

споко

преди 2 години

Русия е бензиностанция с оръжие. След украинскта авантюра ще бъде ръзоръжена и цената на нефта и газа ще паднат драстично. Виждам бъдеще, по хубаво то преди. Американците (Клинтън) ги изправи на крака, но видяха че това беше грешка. Вече няма да правят така.

62

Аз

преди 2 години

Няма страшно,ще фотосинтезираме.Това американците не го умеят.