173

Анонимен

преди 2 години

*** !!!Вече само на водка и сельотка :)))

172

Гост3

преди 2 години

То и българските олигарси като Путин,заграбиха построеното .произведеното от българския работник в продължение на 45 години социализъм и продължават да грабят

171

Шейха на ОАЕ

преди 2 години

Владислав Пудинг е сиромах момче.Нема кеш и живее от заеми и приятели..Беден сиромах какво да прай

170

Чърчил

преди 2 години

Защо русофоби чепкате вината на Путин,щото толкова ви е умственият багаж...защото може би не знаете другите деспоти които си играят на богове какво притежават.и си вижте о. Ака ните г. З ове в бг...какви индивиди се вихрят за тях дали имате мнение....и

169

Въпрос

преди 2 години

Може ли името на банката в която са запорирани личните пари на Путин, питам за да мога и аз там да си внеса парите от дюшека. Тази банка ще е най-сугруната банка на света, все пак самият Путин има доверие на тази банка.

168

Joan

преди 2 години

До ПитамТя се казва Людмила Путина. Да, избягала е от него, щото е много розов, както виждаме.

167

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще изкарате, че Путин бил по-богат от Бат Бойко

166

До Питам

преди 2 години

Напусна го защото е пeдoфил виж напиши кремълския чикатило в гугъл и ще видиш как лиже малки момченца.

165

Анонимен

преди 2 години

Един пилот в Америка взима повече от него.

164

Бас държа че

преди 2 години

Илон Мъск, Джеф Безос, Бил Гейтс, Сорос и още много други са в милиони пъти по-богати от Путин.

163

Анонимен

преди 2 години

Е какъв е тоя годишен доход 140 000 долара за президент? Това е по 11 667 долара месечно. Един доктор и професор в Америка взима 10 000 долара месечно. А това заплата на президент?

162

До 218

преди 2 години

До Анонимен #218 Точно ти не ги осмисляш нещата дори децата го разбират. Има световни АГРЕСОРИ започвайки от номер САЩ, Великобритания, Германия, Китай, Русия Тези агресори не спят никога и при всяка възможност участват във войни.

161

Какво от това богат?

преди 2 години

СМЕНО E пропагадната сигурно руснаците трябва да се възмутят и да му завиждат. Богаташи с власт има по цял свят. В България също има безсрамно богати хора с пари, имоти, власт и пълен имунитет. Същото е по Запада там няма таван, нито мерки нито граници за богатства има американци с доходи колкото цели държави в Европа както и много по-богати от скромните пари и имоти на Путин

160

Анонимен

преди 2 години

В момента агресора е Путин. Оставете това детинско мислене тип "те пък другите са много хубави".

159

До Ники

преди 2 години

А кой ще сложи на място най-големият агресор в Света който е САЩ? Целият свят търпи американски военни интервенции обхващащи целият Свят в чужди континенти и независими държави, които се разпадат на части с унищожени икономики и много жертви и бедност след всяка военна акция и война от страна на САЩ.

158

Анонимен

преди 2 години

Путин вече е бил богат в минало време. Лаком г.., глава затрива.

157

Световен АГРЕСОР САЩ

преди 2 години

Пълен списък на войните и интервенциите, осъществени от САЩ. Изброените войни и военни акции ни позволяват за Съединените щати да бъдат вписани в книгата на рекордите на Гинес като най-агресивната страна, която е извършила най-голям брой чуждестранни интервенции. Вижте тук https://glasove/komentari/pylen-spisyk-na-vojnite-i-intervenciite-osyshtestveni-ot-sasht

156

ники

преди 2 години

Колкото и да е богат, когато скачаш и налиташ на бой на целия свят, ще те занулят за нула време.

155

Анонимен

преди 2 години

Преди да си чешем езиците да попрочетем какво представляват всички лидери,които управляват Европа и САЩ.Черното няма да стане бяло.

154

Анонимен

преди 2 години

Пропуснахте бельото му!Двоен аршин във всичко !Къде бяха ЕС когато бомбандираха Сърбия,Ирак,Либия?Колко цивилни избиха?Да не говорим за Донецк и Луганск!