160

Анонимен

преди 2 години

Така руснаците излъгаха Украйна, да премахне ядреното си оръжие и я нападнаха. Същото чака и свободния свят, ако отстъпи пред Путин, жадуващият за световно господство психопит в Кремъл. Ако запъдът отстъпи Путин, ще нахлуе и в други държави в Европа.

159

Сива зона

преди 2 години

Путин, Лавров, Патрушев и Шойгу - убийци на деца...

158

Тошо

преди 2 години

А ако се окаже че поставените цели са нелогични.....тогава господине кой ще плати сметката от 1 000 000 000 000 000 , а ??? Колко ти е заплатата, ще стигне ли, а ? Не, така не става, целите ти са сбъркани, украйнците ще влязат в Европа и ще се оправят, но руснаците ще се чудят кой път да хванат 10-тилетия! Тогава ти ще се чудиш, абе ....каво целихме, пък какво уцелихме !?! Но какво от това, ти ще си си добре, но другите, абе какво те интересуват другите, нали така...бедни ми друже!

157

Евгени

преди 2 години

Чостно казано В Путин няма голям избор.Определено зад всичко това стой САЩ.Защо?Защото ако трябва да бъде казано честно шантажират Украйна и провокират Русия.Е извинявам се но всички знаеха че това няма да доведе до намаляване на напрежението. Имало е споразумение между страните а всъщност е нарушено и то не само от Русия. Всъщност точно от факта че всички са срещу Путин няма логика той няма да стой още повече че Украйна е използвана именно с тази цел.Да ядосат Путин. Надъхах Зеленски и сега ??

156

Анонимен

преди 2 години

Специалната военна операция се провежда по план. Вчера руснаците вкараха авиация. Днес цял ден Су-34 работят по украинската линия Славянск - Краматорск. До ден-два руските сили и средства ще затворят котела около многочислената групировка на ВСУ в Източна Украйна.

155

червени баклуци

преди 2 години

*** влезе в историята,но за да е пред Сталин трябва да избие поне 5 милиона украинци.

154

Анонимен

преди 2 години

До НедоразбралСамо че едни други, така подличко пуснаха две атомни бомби над Япония. След това един техен генерал, Макартър се казва това човече е искал да повтори упражнението и над Корея само че са го спряли. И добре че другите са успели да го вразумят иначе сега нямаше да ни има.

153

Анонимен

преди 2 години

Някой знае ли какво се случва в Мариупол?

152

Путин е джедай

преди 2 години

Гледах первъй канал,някаква тьотка каза че фашистите от Украйна щели да започнат 3-та световна война..............затова Русия е принудена да спасява света.

151

Анонимен

преди 2 години

Днес чувам, че и беларуската армия влизала и вероятно ще я последва същата съдба.--Лукавия отказа в последния момент да изпрати войници , сигурно му се е привидял лодкаря който кара душите в отвъдния свят .

150

Недоразбрал

преди 2 години

Те май доста неща казаха,че няма да направят,а тихомълком и подло ги сториха,така,че не са хич за вярване?!Ей тъй както няма,няма и току виж лу,дото жуже натисне клавишите на атомното си пиано,вдъхновено от Вагнер и Чайковски??!Те ти файдата от президентската република,дето филите се скъсваха да я хвалят и да превъзнасят карлика?!ИЗВОД,Никога президентска република в България!

149

Пурко

преди 2 години

Шойгу, ти си убиец!

148

Анонимен

преди 2 години

Олексндру Турчинов си престъпник от ранга на Радован Караджич, Радко Младич, Разнатович - 6 години геноцид в Украйна по негова воля.

147

нострадамус

преди 2 години

Тези които не познават историята, незнаят че Крим е руски, а също и УКРАЙНА. ЗАПАДЪТ НЕ ТРЯБВАДА СЕ МЕСИ ТОВА СА РУСКИ НАРОДИ КОИТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ ОБЕДИНЯТ.Ако продължи подпомагането на Украйна с оръжия войната ще продължи заради глупави натовски амбиции.

146

теоретично

преди 2 години

ядрена война може да започне само русия, сямо русия е махнала правилото за не нанасяне на първи удър, всички други ядрени сили имат това правило. така че пак нещо не се връзва

145

Анонимен

преди 2 години

Шойгу не е никакъв генерал , пудел на Путин който му сложи пагоните , стар комкадър завършил задочно софийския еквивалент на УНСС на стари години .

144

Анонимен

преди 2 години

Явно трябва и американските, френските и английските ядрени сили да бъдат поставени в бойна готовност. Да видим жужето как ще се оцапа.

143

полковник Колев

преди 2 години

Давай Шойгу, във вас ни е надеждата!!!

142

Анонимен

преди 2 години

Явно целта е да се унищожи руският народ ... Жалко !!!

141

нещо не е ясно

преди 2 години

запада беше започнал да унищожава ядрени оръжия задено с русия, изведнъж на джужето нещи му стана и спря, даже махна правилото да не пуска първи бомба което запада все още го ИМА, сега има няколко ракти в европа понеже русия спряха да се демилитаризират, е сега какво да направи да ги махне ли, само ако русия махне своите, ама нещат, не ми е ясно какво искат точно вместо да си продавт нефта и да си кротуват, сеге ще се самоунищожат заради простотията което ги тресе,