41

даааа

преди 2 години

Кинти си трябват за ремонт-действайте все още има кинти за облизване от джоба на народа.

40

Това е доказателство

преди 2 години

За България на власт са напълно НЕКОМПЕТЕНТНИ политици и управници НЯМАМЕ политически елит нито експерти и затова България е зле. Дори и със западна диплома и пари човека да е дори и от Харвърд не пречи да и пълен *** с екип от ***. Пълна неграмотност ОТЧАЙВАЩА глупост тези хора как сме ги турили избори да управляват пълно недоразумение са и жалки за посмесище. Ще станем известни като Държавата на глупциите

39

Анонимен

преди 2 години

Най-добре е да не си измисляме че някой ще ни напада. И Турция е в НАТО пък Русия въобще не иска да я напада. Разразил се конфликт някъде и ние почваме да се вайкаме. Ама то не се отнася за нас. Ние сме миролюбива страна. Работливи сме, но сме бедни, и никой не се занимава с нас. Да си гледаме мира и рахатлъка. Кат се бият да си правят сметката.

38

Анонимен

преди 2 години

В провинцията къде има бомбоубежища? Аз например не зная къде да отида, ако завият сирени.Кой измисли това название "бомбоубежища"? Няма ли по- лесна за произнасяне дума, та толкова усложнявате езика?

37

Наблюдател

преди 2 години

Бомбоубежища има само за политическият елит. Останлите сме пушечно месо. Това репчене което се прави от политиците ще го плати народа (същото е било при предишните национални катастрофи). Те са подсигурени с бомбоубежища и топли местенца на запад (ако въобще има цивилизация де).

36

Пудел Кико

преди 2 години

Смело да заплашване и да обявим война на големите свръх държави САЩ, Китай, Русия и други големи държави също можем да им по-джавкаме като малко кученце и после ще се крием по бомбоубежища.

35

Бъргарски Пуделчета

преди 2 години

Така политиците и правителството представят България и Българите. Като малко пуделче нашата малко скромна и мизерна държава да лаее, джафка там където не ни работа срещу свръх държави. В историята България винаги се е хващала на страната на губещите и традиционно завършват нещата с национални катастрофи. Хвала на нашия политически елит и управници. Сега да ни закопават по землянки под земята ама важното че сме се РЕПЧИЛИ СМЕЛО и Безотговорно и после да клекнем като проост нарооод да се крием.

34

Анонимен

преди 2 години

Този като беше министър продаде летище Божурище. Едно от децата му отиде да учи в САЩ. С чии ли пари...

33

Алооо

преди 2 години

Добре, че бай Тошо ги е построил, иначе и това нямаше да имаме. Всичко е изградено от ония "лошия" строй, дето само мързеливците и некадърниците го плюят. Ако бяхме читава държава всичко онова, което беше построено го поддържахме и надграждахме сега щяхме да цъфтим, ама не трябва да се разграби, разтури, унищожи, защото е комунистическо. Когато става криза се сещаме, че трябва да се прави нещо, а не се мисли в перспектива, както и военно временни запаси, кой ги е краднал, кое е с изтекъл срок..

32

Очудена

преди 2 години

Ама ние имаме ли бомбоубежища? Кой ги знае къде са при нужда аз бе зная на къде да тичам? Правени ли са такива учения?

31

Островски

преди 2 години

ЗНАЧИ ПАРИ ЗА ПОМОЩИ ЗА УКРАЙНА ИМА А ЗА РЕСТАВРАЦИЯ НА УБЕЖИЩАТА НЯМА ??? ИСТИНАТА Е ЧЕ И ТЕ КАТО ЖАЛКАТА НИ ДЪРЖАВА СА ОСТАВЕНИ НА ПРОИЗВОЛА НА СЪДБАТА ПОСЛЕДНИТЕ 32 ГОДИНИ ЕВРОГРЕЙСКА ПОЛИТИКА !!!

30

Евроатлантик

преди 2 години

Че нали имаме два Ф 16 който сме ги платили но не са дошли.Те ще ни защитават от врага.

29

Анонимен

преди 2 години

Свиняров шушумиго ще останеш в историята с БМВ-то цвят от рози.

28

...

преди 2 години

Невежи журналисти, знаете ли разликата между "бивш министър" и "бившИЯТ министър"... учили сте, но нищо не сте научили.

27

Анонимен

преди 2 години

Дайте ги на концесия на барове и клубове за компаньонки. Ще лъснат и светнат.

26

Batman

преди 2 години

Аиде започна се дай чичко европичко.. че помагаме на Украйна..

25

Batman

преди 2 години

Ако тоя кирко пак се яви с простия си мозак ако въобще има такъв,, казал че русия какво има какво газ и оръжие това.. че то малко лие това всеки може ли да има това коя страна има толкова колкото русия има.. и нее зависима от никой... аз питам тоя цирков кирков България какво има ааааа какво има беее бълхар.. само едно щети кажа цирков неси ври главата там дето може дати спре кранчето на гъзати.. даже ако не и по лошо да усвоии България...

24

Анонимен

преди 2 години

Те са напълно непригодни. Вместо да дават 4 милиарда за ф-16, които я видим след 10 години да бяха ремонтирали бомбоубежищата!

23

Анонимен

преди 2 години

Ами кой вместо да прави ремонт на убежищата ,боядисваше БМВта на МО в розово ,палавнико ?

22

Баро Вкаров

преди 2 години

Споко,нали санирахме панелките!