21

Анонимен

преди 2 години

Не мога да повярвам, че само една малка част от народа е влязла в 21-ви век.....Едни са останали в турско робство, други в руско, а трети пият белина....Историята се помни за да не се повтарят грешките Но през всичките тези години на крадливите управляващи, така всеки е изопачавал историята, че в момента виждам тотално объркано мислене.Виждам хора, които не разграничават лошо от добро.Путин не е Русия.Той е диктатор и не е вашият брат Освободител.Поклон пред онези, руснаци, украинци и всички др.

20

Анонимен

преди 2 години

Ще охраняват гражданите и ще проверяват гражданите

19

fact

преди 2 години

*** как да не празнуваш! СЛАВНАТА РУСКА АРМИЯ ОСВОБОЖДАВА УКРАЙНА НА ФОНА НА ПРАЗНЕНСТВАТА.....А света, странно защо ни казва: празнуването е проява на лош вкус и е неумесно, има строги санкции, леко с възторга към путин, че ставате за смех!

18

Абдула

преди 2 години

Една баничарка с TNT на жълтите павета и държавата я Нема. Бизнесмените от НСО трябва да са само история и в Панделата. Закривай МВР. Комунизъмът е гадна заразна генетичнообременяваща болест.

17

НСО да проверява

преди 2 години

ВСИЧКИ! ГОВОРЕЩИ руски"братушки", дори Митрованова/ ако Законът позволява.

16

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, пушечно месо! Никой не може да ви спаси от яростта на Путин и от лудостта на чичо Джо.

15

Угодия нЕма

преди 2 години

Това, че все още /и слава Богу/ няма у нас терористични атаки, не означава, че няма да има. Или предпочитате "демократично" да литнете във въздуха. Само че аз не искам.

14

Анонимен

преди 2 години

Българи, не забравяйте Шипка, Копривщица, Панагюрище, Батак, Пловдив, Плевен и хилядите знайни и незнайни места, където нашите братушки и освободители се сражаваха и умираха, за да я има днес България! Който носи мъжко сърце и българско име ДА РАЗВЕЕ ВИСОКО БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ НА СЛАВНИЯ ПРАЗНИК 3-ТИ МАРТ

13

L@eni

преди 2 години

Направо ме е срам да чета коментарите на толкова умственно изостанали!24 май искал един и си мисли че е най българския майко мила...друг ми говори за радев ни клин ни в ръкавТрети не знам си кво си...Всички сте толкова сбъркани чак не се усещате колко и си мислите че сте много добре...Идиотска му работа...

12

мамка му

преди 2 години

Тия имат направо невероятен талант да не правят нищо!

11

реалист

преди 2 години

Най-големият виновник за това,което се случва и ще се случва тепърва в България е Румен Радев.Той докара канадско-еврейските престъпници на власт

10

Анонимен

преди 2 години

24ти май трябва да е национален празник.Най българският от всички.

9

Значи Свободни

преди 2 години

граждани да обискираш без Арест и Съдебно решение е малко на Ръба на позволеното в Конституцията!

8

Такова Нещо

преди 2 години

съм Виждал само в Китай - всяка година на Годишнината от Тиенанмън, всеки в Пекин му пряват обиск навсякъде! Демокрацията в България - Потъна!!

7

Анонимен

преди 2 години

Докога денят на началото на руското робство ще е национален празник?! Истинският празник трябва да е 22-септември.

6

Това ли е

преди 2 години

Свободна и Демократична Държава - на Националният Празник да те Проверяват?! Това е Полицейска Държава, Диктатура и Терор!!

5

Ще охраняват

преди 2 години

назначенците от народната любов

4

Вторник

преди 2 години

Прязник ли? Пир по време на чума.

3

Мафията

преди 2 години

Защо МВР Перник работят за мафиоти като Румен Николов-Пашата!?

2

А за 8 март

преди 2 години

жените ще ги подлагаме ли на личен преглед..