414

Жалко

преди 2 години

Запада ще води война с Росия до последния украинец.

413

,

преди 2 години

Украинските военни използват гражданите като жив щит и после защо има цивилни жертви !

412

ефрейтор

преди 2 години

"Ракета Град седи насред апартамент..."Не, не са неграмотни, мозъчна дейност нямат! Седи се на оная работа, бе смукач!

411

?

преди 2 години

Война е, за съжаление има жертви и от двете страни. Да не мислите, че бандеровците стрелят с плюшени мечета!

410

Бобчо

преди 2 години

Ох,ах,их - мис ирките са загрижени - ,какво двуличие и мерзост,къде бяха когато се избиваха деца в Донбас,изгаряха се живи хора,стреляше се с ракети по болници и детски градини?! За такива Ботев го е казал... Патриот е душа дава за наука,за свобода! Но не своята душа братя а душата на народа!

409

Не че нещо, ама..

преди 2 години

"Най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов."Ото фон Бисмарк

408

Хаха

преди 2 години

Ей циркаджии, ракети град 8 години се изсипват в Донецк и Луганск от бандеровците, убили хиляди жени и деца. Ако Русия искаше да бомбандира цивилно население нямаше да ползва тези ракети, нито пък щеше да праща пехота. Лъжите ви за това какво се случва в Украйна са 1:1 с тези за "пандемията" - монтажи и кадри от събития преди години. Между другото няма ли да се извините за разобличената лъжа, че уж-руски танк гази коли и хора в Киев, в последствие оказал се украински.

407

Ами сега

преди 2 години

Брутална е истината - кликата на Путин е нападнала Украйна. Вследствие на наложените им санкции, ще има разпределение на печалбите от икономиката - т.е. всичко ще минава през ръцете на тая клика, тъй като пазарна икономика няма да има - т.е държавата ще решава кой ще тегли кредити, кой ще функционира, на кой ще дават китайски части за завода и т.н. В един момент обаче тия печалби ще станат минимални и ще последва генерална промяна. Може това да е целта ?

406

Анонимен

преди 2 години

До Джони: Трагично прав си,пич!

405

Възмутен

преди 2 години

Това се прави от украинците - неонацисти, които руснаците са там да изчистят. Разрушават всичко при отстъпление. Руснаците нямат град и не ползват. Това е забранено оръжие. Нямат и причина да стрелят по мирни жители, напротив имат заповед да ги пазят. Изчистват само военни обекти и нацисти

404

Джони

преди 2 години

Много русофили в тоя сайт , вярващи в конспирации и мислещи, че все някой иска да ги прецака . Недоволни от живота, защото са спрели да се образоват някъде към 8 клас и проклинят съдбата си защото им давали само 800лв заплата, а тя не стига за невероятния живот който живее - ракия, салата , кафенце , цигарка, плюене по интернет и пред телевизора.

403

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не вярва на западната медийна машина за лъжи!

402

Георги

преди 2 години

В милион и половина град ужасяваща атака и 9 жертви. В Щатите в училищата с пистолет убиват с пъти повече , но голямата атака на Русия ще я хиперболизираме до край. Някой от жертвите да не се окажат с ковид само!!

401

Геро

преди 2 години

Руската армия отдавна няма на въоръжение ракети от типа ГРАД и БУК. Те са от времето на СССР а такива има на активно въоръжение във украинската армия

400

Евроатлантик

преди 2 години

А обстрела на укритие на Донецк няма информация.Гледайте телевизия :Россия 24

399

Въпрос

преди 2 години

Как минава Блицкрига? За 5 дни окупационната руска армия стигна ли до границата? Аааа , искат да плашат хората като стрелят по градовете.

398

Анонимен

преди 2 години

Е то бива-бива пропаганда, ама вече и истинско видео да пуснат, хората няма да повярват. Какъв Град у руснаците, какви 3 лева на цяло? Като в туитър - пълно с клипове от нападения в Донбас отпреди 4-5 години, а ги представят като видеа от руската офанзива в момента.

397

тъжен факт

преди 2 години

Путин на руски значи пътник...

396

ЗАВИРАЧА

преди 2 години

Шепата умрели, смачкани от живота Путлерофили останали в България са бесни и се *** от факта че България и останалата част на света са твърдо зад Украйна и с руския *** на Путнята е свършено - страната е в икономическа кома от която няма да излезе в идните 50 години

395

Венелин

преди 2 години

Укронацистите избиват собствения си народ! Вижти видеата на самите украинци. Те казват кой ги обстрелва.