96

Анонимен

преди 2 години

Къде е демокрацията, свободата на словото???европейския съюз ползва фашистки методи, явно трябва да гледаме само "правилните "медии... Гьобелс може да им завиди. По пътя който върви евросъюза ще надмине и фашизма и комунизма по репресии накрая Днес чета че питаме може ли да отменим акциза върху газта...явно вече не сме суверенна държава...

95

вагинални подлоги

преди 2 години

балъци, вие кво ли не се опитвахте да ограничавате, вече и децата знаят как се ползва VPN. Успех!

94

Джон

преди 2 години

Добре дошли в света на демокрацията, наредихме се до страни като Корея, Китай , Куба, Русия- фашизма и комунизма са живи, върнахме се преди 89г. Хората имат право да се информират от всички идточници. Гьобелс е жив. Ураа за демокрацията.

93

Анонимен

преди 2 години

Време е да се спрат наистина, щом цяла Европа ги спира , това е част от тоталната изолация на агресора и окупанта и икономическия им срив. Дано някой от MSAT да го чете това........ а и да затворят незабавно магазините "Берьозка"

92

Мунчо

преди 2 години

Откакто спряха руските телевизии, ги гледам в интернет. Така че СЕМ, МЕМ, ТАНДЕМ изобщо не ме интересуват. Слава Богу, има и други източници на информация

91

АТАКИСТ

преди 2 години

украинските въшки бягат и идват тук но не знаят какъв бой ги чака хахахаххахахах ще ги млатим до сърбия :)

90

Анонимен

преди 2 години

Искам сама да си направя извода като гледам руски и украински канали.Забраните ли нещо ще стане по търсено.

89

До34

преди 2 години

Ами казвай му,че има само САЩ.Такава тъпотия скоро не бях чел.

88

ТТТ

преди 2 години

Славчо голата глава защо не каже нещо за свободата на словото и медиите която защитава ??? Спират ги защото показват истината - бандерите избиват собственото си население , въоражиха наркоманите и нацистите и е пълна анархия в Киев. Държат собсвеното си населиение в страх и като живи щитове . Защо мълчиш ве Дългун??? А ония канадец Петков ще бъде свален, мръсен предател. Пълен неутралитет за България , както са ни мили руснаците така и украйнците, жалко че вторите станаха заложници

87

ГОЧО

преди 2 години

Разбира се че ще ги ограничат, нали има демокрация! Няма да слушаме и гледаме само мненията на едната страна!!!

86

хах

преди 2 години

Троловете пропускат, че ограничават само Путинските медии. Останалите руски медии (които излъчват извън контрола на Путин), никой не ги е закачал - той ги блокира в Русия. Стига ревахте за цензура - любимият ви лидер цензурира всеки несъгласен с него, убива го, трови го, затваря го, блокира го, а тръгнали тук да ревете... пффф. Клоуни

85

Анонимен

преди 2 години

Колко сте хитри....Забранете нещо и то става гледаемо.В пакета на кабелната имам руски канали които никога не съм гледал,ама ако ми ги спрете напук ще си пускам руските новини през ю туб, тв-то ми е смарт.Освен това искам за всеки спрян канал да ми пускате по един кодиран.

84

Нещо

преди 2 години

Спомени за третия р а й х?

83

Да

преди 2 години

Сега наред са кладите в центровете на българските градове, където да горим руска литература. Демократочно ще ги горим. Демократично ще налагаме цензура. Срам.

82

Анонимен

преди 2 години

Кой е СЕМ и какво право има да ме ограничава да гледам каквото си искам? Нима той ми плаща таксата за кабеларката. Никой няма право да ми ограничава правата, а още по малко и СЕМ. Е сега ще стане война и у нас. Каква роля играе този инсрумент СЕМ - безсмислена. Плащам си пакет програми които искам да гледам и ще ми забрани СЕМ, ама някой друг път. Както го има днес, утре няма да го има този измислен и глупав СЕМ. Правата на човека не може да ги ограничи никой, дали е СЕМ или НАТО все ми е тая.

81

дедо Ви

преди 2 години

Брех м..му с...а нали демокрация, свобода на словото и обмен на информация???? Върнахме се като през фашистко! На тавана имам един стар батериен радиоапарат, по капака му още седи червения восък от запечатване.. Боже какво направи демокрацията!

80

Анонимен

преди 2 години

Когато човек се интересува от дадени събития във времето на интернет никакви ограничения и забрани не могат да го спрат.Телевизии и сайтове показват новините такива каквито са угодни на собствениците им.Никога не се съобразявам с това което ми сервират.Винаги правя собствени заключения защото живеем във време на ''демократичен''фашизъм.

79

Анонимен

преди 2 години

Ще решат каквото са наредили от американското посолство.

78

1

преди 2 години

До ДДТ,това тяхно действие,даже ердоган не го прави,да живее демокрацията,не на затварянето,на устите на журналистите.

77

1

преди 2 години

Значи насила ще ни карате,да обичаме харвардския специалист.