114

Qwerty

преди 2 години

КАТО СЕ РАЗКАРА АГРЕСОРА ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА СУВЕРЕНА! ТАКА ЩЕ СЕ ПРЕКРАТИ!!!

113

Стоамов

преди 2 години

Проруска статия! В Украйна убиват мирни жители: деца, жени, старци. Геноцид неоправдан! Военно престъпление по всички параграфи! Всичко останало за застрашената империя на злото е безсмислено бръщолевене на болни мозъци.

112

Баба Гица

преди 2 години

Знаете ли, че македонците са промити мозъци от сърбите 45 години и мразят нас българите. А сега се замислете: защо ние обичаме Русия? Защото нашите мозъци са промивани 45 години да обичаме братушките. Какво ни даде това? Въздишаме по комунизма, но ако може да сме свободни, готина беше ладата, но ще си карам фолксвагена, Рубин беше хубав телевизор, но по добре LG-то. Искаме ли Путин да ни управлява, а сега де, защо не?

111

Qqqq

преди 2 години

Северните ресурси на Русия не са основна цел на ЕС САЩ и НАТО , а на Китай.

110

Облак

преди 2 години

Европа иска кръвопролития ,а Америка дърпа конците.Чудя се на тоя *** Земенски, какво ли са му обещали.

109

Биби

преди 2 години

Абе, алоо! Русия нападна защото в противен случай загива. Не слушайте какво говорят по телевизиите. Да не мислите, че НАТО го интересуват украинците, искат да разположат ядрените си глави на границата с Русия. Така Русия губи в разстояние.Отделно тормоза на руснаците в Украйна.Майдана през 2014г.беше точно провокирано, за да се доберат чрез Украйна до границата с Русия.Всеки би започнал война при такива обстоятелства. Стига сте обвинява ли Русия!Нищо не разбирате.

108

До Болест

преди 2 години

Тази балканска държава си разиграва коня както си искаше.Съсипа много човешки съдби преди да я бомбардират и спрат.Извършваше откровен геноцид за което я съдиха!Закъсняла справедливост я достигна.Дано в Украйна не стане така!

107

Убиват мирни

преди 2 години

Граждани ! ТОВА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ !

106

Путин ще бъде

преди 2 години

Разстрелян от свои !

105

Болест

преди 2 години

Чудно как никой не ревеше кански, когато НАТО бомбандираше една суверенна държава на балканите, когато и у нас паднаха бомби, а сега тези в същата позиция станаха агресори? Или ще кажат и те сори.

104

КРА

преди 2 години

Нека войната и братоубиствата спрат и да се обединим в една обща кауза срещо Американския народ който е виновен за всяка бомба, за всяка война в човечеството на 21 и 22 век. И разплакаха милиони хора по света. Време и те да изпитат същата болката която те причиниха на света.

103

Враг

преди 2 години

Един народ печели от тая ситуация и затова се дават оръжие за да има колкото се може повече братоубийства и възможно най-много жертви между тези два братски народи. А именно този подлец и народа му е Американските завоеватели. Които през цялата им история правят геноцид над човечеството. Нека спрем цялата тази диктатура и вмешателство поне в нашата държава.

102

Fallschirmspringer

преди 2 години

Преди много години дъртата вещица Маргарет Тачър,в момент на откровение заявява "Сибир е твърде богат,за да принадлежи само на Русия".Ама на приседна И.Та това е болката ,че Русия е твърде богата,а те трябва да купуват от нея.Спомнят си за хубавите времена при видният алкохолик Елцин ,кога бяха си разпределили Русия по своите желания и бяха готови да впият гнилите си зъбки в нейните богатства.Но дойде един организиран политик,нарита тлъстите зад.ци и сега,ако искат нещо трябва да плащат

101

ХУМАНИТАРИ

преди 2 години

Жалостивият запад изпраща хуманитарна помощ за Украйна основно наставления, командорене и я тъпче с оръжие и боеприпаси!!! Или както Ботев казва душа дават братя, но не свойта душа, а душата на другите народи"А може би по добре да бяха посъветвали Зелински да направи най доброто КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР това е нужно за по малко жертви и разруха... Да не стане като оная притча дето един тарикат изял солта, изял боя с тоягата и чак на другия ден му дошел акъла да се предаде!!!

100

Тихю Тихю тихю

преди 2 години

Ловеца на бежанци къде е?

99

Какво се случва?!

преди 2 години

Вие мозък имате ли БЕ? Никой не говори какво се случва със нашата родина. Нито една медия освен за Украина друго не се говори! Ние умряхме ли БЪЛГАРИТЕ? съсипаха ни, Ограбиха ни и Разрушиха всичко българско СПИТЕ НАЛИ? Наспете се хубаво тогава защото като се сабудите България ще я няма!

98

Сега

преди 2 години

Тоя украинец тръгнал да иска по бързо приемане в ЕС а иска преговори .Защо така ку____ ската зад гърба на руснаците

97

Почитател

преди 2 години

Ето, щом един генерал казва същото, което си го мисля и аз - един средностатистически индивид , значи е истина . Не може огън да се гаси, като го подклаждаш с още съчки, цепеници и дънери . Не може да поддържаш огъня и да чакаш да загасне. Някой трябва да полее със студена водица и жар да не остане . Някой трябва да налее разум в главите на политиците и в САЩ , и в ЕС, и в Русия , и в Украйна и да изтрезнеят от сметките кой колко и какво ще плати , и кой ще спечели или загуби. Ще изгорим !

96

Възмутен

преди 2 години

"Ген. Стойчев е категоричен - единственият лидер в подобна ситуация може да бъде ООН." - Всичко друго в статията е общо взето така, но тези думи за съжаление не са верно. ООН вече не е независима, а реално е под властта на сащ, както и другите големи международни организации. Там е големият проблем - хегемонията и световният тероризъм на сащ, и тя не е само военна, а е на всички нива

95

То много чудесно

преди 2 години

Ама някой мисли ли, след като приключи това, какво ще става с оръжието, раздадено като балони даже и на затворници ?!? А може би има някаква скрита цел?!