43

Анонимен

преди 2 години

Каза Панайотов, след което отиде да се отчете в руското посолство.

42

ЛОШОТО ПРЕДСТОИ!

преди 2 години

Крепостните прими.тиви ще атакуват с ядрени ракети не Украйна, а САЩ и то през Тихия океан.Голяма част от човечеството ще загине от радиацията, а военнопрестъпниците непременно ще застанат пред Хагския трибунал.

41

Анонимен

преди 2 години

Поредния антлантик всезнайковци и лъжци

40

Щом

преди 2 години

Путин не си изтърва нервите, Кото Турция му свали и утрепа пилотите в Сирия, не ми се вярва и сега до излезе от релси и да се разбърза. Явно си има някаква тактика която следват ден след ден. Само с това за ядреното дежурство ме учуди обаче явно е било за да респектира / блъф.

39

пешо

преди 2 години

НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ ! НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ ! НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ !КИРО ИСКА ДА ЗАТРИЕ 1300 ГОДИШНА ДЪРЖАВА ,ТОЙ Е ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

38

Смях...

преди 2 години

Тя Русия себе си не може да оправи и е затънала в бедност, та света ще оправя...

37

Бай грую

преди 2 години

До веселинь. Има свободни места в Карлуково. Олигоффрен.

36

Наблюдател

преди 2 години

Болшевиките систематично унищожават Русия и руските ценности от 1917-та година насам. Никога не са ценили живота на хората (нито на свои, нито на чужди). Промяната в Русия може и трябва да дойде отвътре, не отвън.

35

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Панайотис , колко от кръвта ти е гръцка,noмако? Не Русия окървавява света,а Украинците,Турците,евреите,англосаксонците. Русофобите сте превзели всички вестници и трибуни,но при влизането на Руската армия,което със сигурност предстои ще бягате като овце без посока. Ето тогава Руси и Българи ще осъществят кървището на кървищата. Да живее Велика Русия!

34

Ако е истина

преди 2 години

Съобщенията за огромен брой руски войски по-скоро тактиката е друга. Да се прегази цялата територия Като се унищожат оръжия и войски, а градовете да се блокират , като се остави път за евакуация. Дори и да има бомби - те по-скоро целят вдигане на шум за да се изнесат цивилните от града. Изнасянето на европейски посолства в Лвов говори, че има някакви настроения Украйна да бъде разделена на руска и европейска зона на влияние. Може би с някакви сини каски.

33

Танковете на Русия..

преди 2 години

ВЕЧЕ СА ГРОБНИЦИ ЗА РУСНАЦИТЕ ОТ НОВИТЕ ГРАНАТОМЕТИ ОТ ЕВРОПА..... ИДВАТ И НОВИТЕ БАТАЛЬОНИ ОТ МИГРАНТИ И АЛБАНЦИ! ОЧАКВАТ СЕ И НОВИТЕ ПОДВИЖНИ ПВО-СИСТЕМИ ЗА ОТБРАНА!

32

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ще вкарва в Украйна френския легион и терористи от ИДИЛ да се бият за него.Също използва цивилни граждани за жив щит. Разполага военни единици в жилищни райони, болници и училища. Затова се очаква голям брой жертви.

31

Фен

преди 2 години

Бил военен министър , а така "структурира" мнението си , че изпада в абсолютно противоречие.Тва са кадрите на партията-майка.

30

Анонимен

преди 2 години

Факт, не обстрелват градовете. От сев-изток и юг-изток се готви голям чувал. В превзетите градове съвместно патрулира украинска полиция и руски патрули. Населението отрезвява. Киев няма контрол над отрязаните части, въпрос на коатко време. Руските части от юг пипат внимателно в оперативен простор. Разгледайте картите, не обръщайте внимание на съобщения от Киев.

29

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

28

хм към 28

преди 2 години

Така нареченият "военен експерт" мисля е военен ***. Какви бандеровци? Какви нацисти в Украина? Украина води война за защитата си от руска агресия вече доста години. Сменяха се президенти. Зеленски е бивш артист, рускоговорящ, избран след демократично проведени избори. Просто кремлядите считат, че всички народи които са мачкали, са обречени вечно да им бъдат жертви и всеки, който потърси свобода ще бъде унищожен. Руснаците са фашистите и националистите на планетата днес. Те убиват жени и деца.

27

КГБ

преди 2 години

Войната я направи Сащ.Цел-слаба и изолирана Русия

26

Военен експерт до#22

преди 2 години

Руските войски изпълняват 3 основни задачи: 1. Демилитаризация на Украйна!! 2. Денацификация!! Смяна на майдано бандеровската фашистка клика в Киев!! 3. ВЪЗМЕЗДИЕ за хилядите убити жени,ДЕЦА. и старци в Донбас и Луганск!! Схващате ли бе тикви,плюещи Путин?? Сегашните цивилни жертви в Украйна са " живият щит" на управляващата фашистка клика!!!

25

52

преди 2 години

И що? Още вчера можеше укрите да свалят оръжие...И да се откажат завинаги от членството в НАТО.

24

Анонимен

преди 2 години

Тъй не ви ли притеснява, че руската пропагандна машина стои тихо и мирно. Даночакваме ли големите изненади за реалността която натвориха бандвровците тия 5 дни? Имам лошото усещане за мокрият ***, който готвят руските медии за това какво се случи в Украйна досега, с което ще си развържат ръцете за много тежка офанзива със всички пизнати и неизползвани досега средства. Жална им майка на обикновените украинци.