35

Анонимен

преди 2 години

Ко стана бай Тодор нали голяма кандидатура )другите партии що не предлагат ?

34

Уф

преди 2 години

Таман ни махнаха зелените сертификати и взеха да пращат позивни за мобилизация. Явно ковида е било някаква тренировка за да ни направи изпълнителни и примирени.

33

рашо

преди 2 години

НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ ! НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ ! НЕУТРАЛИТЕТ ЗА БЪЛГАРИЯ !КИРО ИСКА ДА ЗАТРИЕ 1300 ГОДИШНА ДЪРЖАВА ,ТОЙ Е ОПАСЕН ЗА БЪЛГАРИЯ.

32

реалист

преди 2 години

Най-големият виновник за това,което се случва и ще се случва тепърва в България е Румен Радев.Той докара канадско-еврейските престъпници на власт

31

Някой си

преди 2 години

Хубаво е когато се говори да се внимава какво и как се казва. Никой в Европа от лидерите или от парламентите им не е нарекъл Путин диктатор или да не споменавам и по обидни думи, дори украинците внимават какво говорят за него, но у нас цъфти едно такова говорене все едно не става дума за държавен глава на една от най-големите страни в света, а за кварталният хулиган. Нямаме нито оръжието, нито подкрепата(видяхме я в Украйна) да се зъбим като пинчери на питбул. Мислете преди да говорите(пишете)!

30

оз.ст.л.т от РВА

преди 2 години

Бивш офицер съм. Когато напуснах армията заради реформата, армията ни беше в плачевно състояние, без никакво тежко оръжие. Нямаме ракетни системи изкл. "Точката" в Ямбол, ПВОто ни е символично от два дивизиона ОСА и 1 С-300, артилерия нямаме, имаме 10-тина стари танка, самолетите също са в плачевно състояние, остарели, за флот да не говорим, но за сметка на това - много войнички с обръснати пи - чики, и епилирани мъжлета! Това ни е хала на армията, сега е още по-зле.

29

реалист

преди 2 години

Това го решава само нашият истински премиер Херо Мустафа

28

затвор

преди 2 години

Янев е руски шпионин!

27

Анонимен

преди 2 години

Петков дрънка оръжие, с което не знае как да си служи

26

баба мара

преди 2 години

оставка на правителството и нови избори

25

Настев

преди 2 години

Петков направи голяма грешка с исканата оставка!

24

Праведен

преди 2 години

Ами сега, а децата !!!

23

Анонимен

преди 2 години

Според Радев нали войната свърши и путин спечели, какво като днес вземат главата на руския шпионин Янев . Има много путинисти и край Радев, но и тяхното време ще дойде.

22

Анонимен

преди 2 години

А оставката на жaлкия фигурант кога???

21

Анонимен

преди 2 години

А ще гласува ли НС изпращането на наши МиГ-ове в помош на Украйна или това Петков сам си го е решил?

20

Анонимен

преди 2 години

С неистови усилия, Петков май ще успее да разцепи 4етворната коалиция

19

Възмутен

преди 2 години

Заради желянето ня едно зараждащо се диктаторче да продаде държават ни. Доказателство: Преговорите с Македония, откъде ни го натрапиха, предварително надъхан. Ако Парламенът не му пресече мераците, тежко на България. Ще се усетите, когато започнат да изпращат Българи, да се бият за интересите на Западняците и нашите предатели.

18

Мдаа

преди 2 години

Вие си избрахте кривоустия сега се оправяйте когато трябваше да се гласува бяхте за гьби и гледахте телевизия това правителство е с-20% от имащите право на глас в парламента и с вота на пенсионерите които киро изльга за по високи пенсии и добавки

17

До rado

преди 2 години

Хубаво заставаш, ама не зависи нито от теб, нито от мен. Правят каквото им наредят.

16

Rado

преди 2 години

Твърдо заставам зад Генерала! Това е един от малкото министри в този кабинет, който си е на мястото!