59

Ххх

преди 2 години

Тоз макарон му поставя условия за които Путин обяснява от самото начало на операцията че са приоритет на РФ! ЕС кляка очакваме сега и разпада на американския съюз. Половината държави бяха принудени да санкционират Русия. БГ отново е на погрешната страна и отново с последствия..

58

Martin Bormann

преди 2 години

Украинчето нещо се е понаакал май? Нещо понамирисва, някой да му подаде хартийка или вестник моля..... то не се търпи вече :))))

57

Анонимен

преди 2 години

"Украинския си колега Володимир Зеленски". Не знаех, че и Макарона бил комик.

56

ГОЧО

преди 2 години

И тоя не разбира от дума! Путин още в Русия му обясни как стоят нещата, а тоя пак си вре1гъзъ1 ммежду 1ккуровете1!!!!

55

Анонимен

преди 2 години

До 75: Продава? И как точно стават плащанията? Носят им ги в брой ли?

54

Алооо

преди 2 години

Макароне , ти и твоите предшественици си унищожихте държавата, скоро време ще станете халифат. Колко колонии имате и колко хора избихте за да им изсмуквате благата? Супер лицемери са всичките "велики сили". Когато фащ бомбардира Сърбия, вие къде бяхте що не ги съдихте? Проблема им беше същия като в Украйна.

53

Анонимен

преди 2 години

Санкции ли. Газпром продава газта от снощи по 3000 долара за 1000 кум.м газта за ЕС. Върви анонс за 5000 долара за утре.

52

Анонимен

преди 2 години

Бaбоебът Макрон е изключително противно същество!

51

Прекалено

преди 2 години

Много ниски мъже на ръководни позиции! Планетата е в опасност!

50

Тоа

преди 2 години

Петерунгел не моя го гледам! И пудинг също! Чеса на св.иконом. Форум,демек близачи на топки на 100 годишните чички сатанисти! Лека вечер на всеки достоен човек,на мъстийките-майййна та им!

49

До 69

преди 2 години

Живееш в утопия ми се струва. Всичко наред ли е? lmao

48

Анонимен

преди 2 години

Умопобъркани карикатури ни управляват. Едно и също се върти до откат, как пък не се раждат хора с ум в главите, а все некви тенекиени глави!!!!

47

Абе

преди 2 години

Хора. Не е сложно. Зеленски отива в САЩ. Признава се, че Крим е руски и Донецк. Украйна продължава да е независима държава, поддържана от САЩ и ЕС, но не е член на НАТО или ЕС. Става нещо като федерация, в която има всякакви народи. Руснаците се изтеглят. Не се прави реваншизъм от хората с автомати, които украинското правителство раздава и никога не може да ги прибере. Най-добре ез да има сини каски с десетилетие. И толкоз. Какво ще се пъне наш Кирчо, колко по-велик е от САЩ и Русия.

46

До Ганя

преди 2 години

Нам денег не нужна.

45

Щирлиц

преди 2 години

Въпросната..... общност отдавна загуби правото да иска каквото и да е от Русия.

44

Анонимен

преди 2 години

Ами явно Зеленски ще командва ЕС. Циври, че ще го убият. Настояваше да има военна намеса, а сега господина държи тон и поставя ултиматум държавата му да бъде приета в ЕС. Ами да го направят, че той и поляците, проводници на САЩ да *** майката на ЕС

43

Анонимен

преди 2 години

Вместо yшанки и каскети може да пробвате с бетони и ***, също много ме радват като определения, направо ми оправяте деня, като ви гледам соpocoидите как пикaeте газ. Имам само една забележка - ходите да чуркате в газовото хранилище в Чирен, за да сте полезни за България :)

42

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, руската армия вече е подпукала фашистите с ракетно-артилерийски и бомбо-щурмови удари. Който е искал, вече е напуснал зоната на операцията или се е скрил в бомбоубежище. Утре операцията приключва. Свърши вече. Недейте се напъва да защитавате украинските фашисти и френските макарони. Няма смисъл. Победата е за Русия. Името на победителя е Владимир Владимирович Путин.

41

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: То не се знае :) Нали видя ! Русия се счупиха в Афганистан после и САЩ повториха същото. В Афганистан няма кой знае какви оръжия .... така,че нищо не се знае ! Дори с нашите 10 самолета току виж Крим е отново български след 1400 години :)

40

Анонимен

преди 2 години

абе, Днес?що думата "ушaнкa" е цензурирана?