40

Анонимен

преди 2 години

Тагарев - малко руска фамилия :)))

39

Анонимен

преди 2 години

Тоз Тагарев като съм слушал какви ги плещи прилича на избягал от лудница.

38

Ванката

преди 2 години

Тагарев е американски възпитаник, а и втората му жена е американка. Слушал съм му лекциите по национална сигурност през 2010г., и тогава ми направи впечатление колко е краен. В онези години, ако не си на хранилка няма как да възхваляваш американските самолети Ф-16. Не ни очаква нищо добро. Правителството е под управлението на Козяк и много скоро ще имаме официално американско присъствие в България, нещо което се опитват през последните години.

37

Анонимен

преди 2 години

Киро, Янев те създаде, Янев ще ти вземи кухата глава

36

Анонимен

преди 2 години

Янев му беше началник на Петков ,а когато представеше тоя послушко ,бяха му написали биографията и това не можа да прочете ,какво става с тоя човек ,предизборно беше много приятен и мил

35

Анонимен

преди 2 години

Недоразумението Кирчо, който не може да сглоби едно изречение и който за 2 месеца изговори повече глупости от всички премиери на куп маже поредната филия на господарите си. Жалката действителност на неолибералната политкоректност в която цензурата и мракобесието са дори по лоши от колкото в комунизма. Янев си позволи да каже открито че друг диктува решенията и то против националните ни интереси и моментално изхвърча, а посредствения некадърник остава, той ще ни продаде за жълти стотинки.

34

11

преди 2 години

Току-що казаха биографията на тоя - типично краварско мекeрe, завършило обучение в Окрайна.

33

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

""наведена глава сабя не сече, не е националният интерес, заяви премиерът.""Ти ли говориш за нведена глава. По наведена от твоята не съм виждал.Вземи си ГугоЛЕНА и другите згодни женици с които си се обградил и се врищайте пак там от където изпълзяхте.От днес свалям доверието към кабинета на Просто Киро о Зайо Байо - уволняват единствения министър който мисли за България и стойностен.След това уволнения идва ред на продаването и на националния интерес относно македонския въпрос. ОСТАВКА

32

1959

преди 2 години

До Анонимен 31 то като му огледаш министрите са все като него идеоти! Само Янев прави изключение и затова искат да го сменят ,защото не е като тях!

31

Анонимен

преди 2 години

Едно време викаха на Филип Димитров - Фил Кенеди, защото беше изтъркал заднит части ан америакнците от ***... Сега се заформя Киро Байдъна.

30

Анонимен

преди 2 години

Кирчо се оказа най голямото недоразумение на последните 32 години. Дотук беше с борбата с корупцията. Човекът просто вече не знае къде се намира, но пък има кой да му казва. Много, много страдания ни чакат още.

29

Пп

преди 2 години

Цените как са ще продьлжава ли промяната само нагореКато русия ни даде новите цени на петрол и газ хляба става ли -5 лв

28

Анонимен

преди 2 години

Запаси ни с радиационни таблеткиСигурно се готви да обяви война на русия и да ни праща на фронта за славата на бай дьн

27

мак

преди 2 години

До Протестър. Какво щеше да направи буци освен да играе както му свирят от ес?

26

Анонимен

преди 2 години

Не го предлага Петков, а го предлага американското посолство...

25

Демократ

преди 2 години

Дано някоя от отговорните партии излезне от клалицията преди да е станало кьсно

24

Анонимен

преди 2 години

Да, прокрадва се инфо, че Янев е бил против да дадем и малкото ни останали МИГ-ове на Украйна. Това про американско правителство няма да изкара и до пролетта.

23

Геле

преди 2 години

Хора, нещата стават сериозни. Тия кр..тени ще ни вкарат във война. Май трябва спешно да ги изметем...

22

Анонимен

преди 2 години

Очаквайте до броени часове новият военнен министър да се изцепи, че България, заедно с Полша и Словакия, ще дават своите самолети (МиГ-29 и Су-25) на Украйна...

21

Протестър

преди 2 години

Хилядократно сьжелявам , че протесрирах срещу буци за да дойде това недоразумение на сащ