95

Анонимен

преди 2 години

А за българите? Дали ще може?6666

94

Анонимен

преди 2 години

На социално слабите 40 лева на месец на украинските националисти 40 лева на ден е нема такава държава за едни мащеха за други майка

93

Ами

преди 2 години

Може би да направите нещо геноцида срещу Българите да спре и да се върнат от чужбина! Ама искате да експлоатирате!

92

taschunka witko

преди 2 години

В България има скрита безработицаТя наброява над 1000000 души.Това са главно гурбетчии които не плащат данъци в България.Освен това има 300000 явна безработица.Преди 2 години бях безработен по политически причини.Никой от бюрато по труда не се заинтригува да ми намери работа докато аз самият не си намерих.Това е положението.

91

1

преди 2 години

И след време,тези "големите"бизнесмени,ще поискат 80/20 да им плати държавата.

90

Гост

преди 2 години

Намаляваме заплатите при растяща инфлация. Гениално!!!

89

Анонимен

преди 2 години

Най-бедната държава в ЕС вече ще предлага по-ниски заплати. Пълен абсурд!

88

Анонимен

преди 2 години

Охааа нови роби,че бг робите вече се усетиха и избягаха на запад.

87

Анонимен

преди 2 години

България не може на собствените си граждани да осигури работа

86

до 68

преди 2 години

знаем ги украинците - виждали сме ги на запад - мъжете им са мързеливци, жените - няма да казват, че искат да ги настаняват и в семейства - смятай! Очаква се бум на разводите в Европа. Дано да ги приемат в Еврозъюза, такъв автогол ще си набият, няма да разберат от къде им е дошло. Общественото мнението на хората в западна Европа бързе ще се промени, а и след някой друг месец ще дойде зима, в Айглия сметките за тока ги вдигат с 40 % от Април, като почнат да им траат кастанетите ще ги видим

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 68Знаем ги украинците, виждали сме ги в чужбина - мъжете им са мързеливи, жените - няма да казвам. Чух, че на запад искали да ги настаняват по семейства - идва бум на разводи. Ужас! Долу батальон Азов! Долу к*рвата Зеленски!

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85Направо!

83

1

преди 2 години

а нашия ловец на бежанци динко,няма ли да воюва,сега има много от тях,да ги спира,че няма работа за нас.

82

Кръстьо Костов

преди 2 години

За можене - може, ама защо да остават тук, като могат да отидат в Германия или Австрия например ? И освен това - не е само работа, хората искат да ядат, квартири да плащат ... ще трябва да се плаща повече, отколкото на българите ...

81

Анонимен

преди 2 години

Ей тъй се творят новини в "свободните медии". Обаче, ако на украинци не им платите, бой ще ядете, не е като при българите. Да не говорим, че 200 000 веднага, означава, че в момента има поне 300 000 свободни работни места.

80

Анонимен

преди 2 години

Какво сме може ли? Я пак? А болниците ви тутакси се съживиха и могат вече да поемат безкрайно много украинци. Ами ако искате ние да се изнесем от територията, за да се погрижите за украинците подобаващо.

79

Анонимен

преди 2 години

Хората бягат от война. Едва ли искат да станат сервитьори и да обслужват същите тия руснаци, от които бягат. Защото друга работа без легализация на диплома, на образование няма как да стане. Една смотана банкова карта не могат да си извадят - нямат постоянен адрес. Свидетелство за съдимост? Друг път. Абе, Митрев.... Мутрев... *** да видиш опашките пред бюрата по труда и малко изтрезней, че черното дробче почва да ти издиша вече. Направо е срамно да се подиграваш така с хората!

78

Анонимен

преди 2 години

Значи тази година очакваме с 200,000 по-малко туристи от Украйна и Русия, но в същото време очакваме, че ще отворим 200,000 работни места? Хахахаха, когато Харвард говори и Господ мълчи!

77

Анонимен

преди 2 години

Толкова Украински жени и деца сами в Европа търсещи работа... САЩ най-накрая доволни, че ще могат да попълнят бройките на острова на Епстайн.

76

Анонимен

преди 2 години

България не може да даде работа на украинци, а на украинки. На украинците не им разрешават да напуснат страната, защото Украйна е европейска демократична държава и там има равноправие между половете.