87

Я

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 - Я, и сръбски македонец се обади тука! Македония - и нея апетити я гонят за български територии.

86

xfh

преди 2 години

"великата" руска армия се оказа една смотана пасмина!!! Пълна трагедия, доказателство за деградацията на една цяла нация и нейните фенове по света, вследствие на промивката на мозъци от пропагандната машина на един луд вожд!!!

85

До 105

преди 2 години

А ако на хората в Донецк и Луганск не им бе отнето правото на глас 2014 щяха ли двете области да се отделят? Не, те нямаше да се отцепят от Украйна и това което се случва в момента нямаше да се случва, защото лидерите пак щяха да са про-руски настроени. Украинците често и просто трябваше да изчакат възрастните да измрат по естествен път както стана тук в България. Всички виждаме как избирателите на БСП се топят и сега са патерица на който дойде.

84

Ха-ха

преди 2 години

До До 95 Донбаска пролет Ти гледал ли си такъв филм? Всичките им такива филми са от СССР и са за колхозници. Ще си вземел той филма да го гледа! Откъде ще си го вземеш? От руска видеотека?)))))))))))

83

Анонимен

преди 2 години

До До 95 Донбаска проле, продължаваш да пишеш глупости, ходил съм много пъти в Украйна, никой на никого не забранява да говори на руски, аз самия не разбирам много украйнския и на всякъде ползвам руски като ходя там, даже договори имам сключени с техни фирми изцяло на руски, просто престанете с тези глупости, а Донецк и Луганск както ти казах Путин ги даде за управление на най-големите мафиоти там, това е истината

82

Анонимен

преди 2 години

ФСБто предаде Донецк на мафиоти. Сега там нищо не вирее. Града се обезлюдил. Който може да го напусне, го е направил. Фабриките спрели да работят. Това носи войната почната от Кремъл. Този район няма да има щастие, докато не заживее като част от Украйна. И това го казват сами живеещи там. Омръзнало им е от агресията на Кремъл.

81

Анонимен

преди 2 години

това което показват по телевизията не съответсва на казаното за разрушени сгради,освен тази която беше ударена с ракета...

80

Анонимен

преди 2 години

Путин не е Русия и скоро сами ще се оттърват от мършата си руснаците, като се усетят на къде ги е повел и ще им се наложи или да емигрират или да го свалят.

79

До 95 Донбаска проле

преди 2 години

Благодаря за препоръката със сигурност ще го изгледам и ще съставя мнение за това което НАТО вършат, а няма да повтарям като марионетката Кики "ние сме НАТО, квото кажат те ние на колене и Лапландия". Е Киро не е така. Това в Донбас са хора родени в СССР, цял живот говорили Руски, а ние в един момент подкрепяме режим който им забранява да говорят родния си език в родните си градове? Подкрепяме фашисти, които НАТО качиха на власт чрез забраната в източна Украйна да се гласува?

78

6996

преди 2 години

Агресора в с нисък боен дух, знаят че правят грешка и че воюват срещу братя, на следващите избори единна Русия ще е след комунистите

77

Анонимен

преди 2 години

В Украйна са независими граждани. Това са нормални хора които искат да имат свобода. Срещу това, няма армия която да се справи. И окупационните войници са хора, и те трябва са се върнат. И те виждат кой ги е изпратил. Където и да търсят, виждат същите хора като тях - само без пропагандата на Путин. Окупационните войски да се връщат.

76

Турчин

преди 2 години

русофили, започвайте да събирате пари за протези на руската мечка, защото украинците и счупиха зъбите.

75

Сократ

преди 2 години

***, материалите си от къде ги преписваш? От кога вярвате на фашистката пропаганда?

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 ... Изгледай филма Донбаска пролет, български документален филм, сниман 2016г. Много трудно се намира, че цензурата е здрава.

73

В.Узунов

преди 2 години

Някой тука да ме окупира ,ваййй,ам ще ги збера един билюк авери- ахрени, баш турци си и няколко агупти и Алла да им помага.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, стига си писал глупости бе, в Луганск и Донецк през 2014 година Путин даде власта на едни мафиоти, това е истината, за Донецк специално мога да ти кажа че от 2 милиона в момента еполовин милион, около милион избягаха на запад в Украйна и около 2-300 хиляди в Русия, може би повече щяха да избягат на изток но Путин спря да ги приема, щото града щеше да се обезлюди и мафиотите му немаш да имат мат'рял

71

Анонимен

преди 2 години

По жилищни сгради бомбят само укрите. Даже разполагат Град-ове между блоковете на градовете си. Тотално са изперкали бандеровци.

70

В.Узунов до 90

преди 2 години

Ще забраниш ам ятагана?

69

Анонимен

преди 2 години

Представям си тук да забраним на турците да жоворят турски и да пратим въоръжени скинари да реоат пръсти на всеки който не изпълнява нарежданията. Турция ще ни съсипе за едно денонощие. В този контекст вече изгледах достатъчно мателиали за да знам какво е станало в Донецк и Луганск. Видях взривени баби, майки. Изнасилени деца, отрязани ръце... Със сигурност стискам палци за малко жертви, но Русия трябваше да се намеси. Срамота е, че ние в Европа 8 години мълчим, а сега сме толкова промити.

68

Анонимен

преди 2 години

руските тоооллупи пратили 18-19 годишни новобранци да завладяват Украйна, даже не ги запасили с гориво и храна, та от глад децата се предават и зарязват технаката си, след тях украйнски роми разколачват рузката техника за вторични суровини :)