84

Анонимен

преди 2 години

Изчерпан му е умственият капацитет на Димо. Генерал, който даже не е бил сержант.

83

Анонимен

преди 2 години

АМАН ОТ ПИШ_МАН ГЕНЕРАЛИ КАТО ДИМОТО ГЯУРОВ!!! Я НАЛЯВО И ОДИ ДА ГИ ИЗТРЕПИШ В УКРАЙНА!!!

82

ББ

преди 2 години

и това троловете...пУтриоте платени от путин,манипулаторите...вече не може да ви плаща,...Света ни реши да не ви търпи повече,съд за всички ви,нейзбежно е...то и хитлер бе недосегаем и...свърши като ***,зависимите ес финансиращи ВПК на путин също са за съд...или повтаряте грешки...Справедливост!

81

ББ

преди 2 години

пак внушения на *** на путин,да ви преведа,генерала каза,че путинсе застреля,пари нема,нама как да ви плаща...тепете се безплатно,олигарсите му вече не са му приятели,Свободният Свят намери сили и им отне всичко...голтаци са като вас...това направи Путин,обрата е на лице,украйнците са обединени и решили да защитават Държавата си,Света ще ги подпомогне военно и путин няма шанс...и това с ядрените...ще е поредният му грешен ход...Справедлив и Свободен Свят!!! съд за военнопрестъпника путин!

80

СМЕХ...

преди 2 години

Мнооооого отдавна съм разбрал , че на комунисти и русофили , мозъчетата им са , колкото вит."С"....ИЗЛИШНО Е ДА ГИ СЛУШАШ И ДА СПОРИШ С ТЯХ!

79

Анонимен

преди 2 години

Въпрос към разузнавач Н1: Защо се напада страна с 16 атомни централи?До сега обяснявахте че никой не напада страна с атомна централа.

78

Даскала

преди 2 години

Това момче е много зле !А са го произвели и в генерал?Ужас!Дали повечето ни генерали са като Борисов и тоя Гяуров?

77

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са наистина много *** същества, които не си правят сметка, че подобна съдба, като украинската може да сполети и България в необозримо бъдеще...

76

3.март.2022

преди 2 години

УКРАЙНА ЩЕ ОСВОБОДИ БЪЛГАРИЯ ОТ 140 ГОДИШНО РУСКО РОБСТВО.....

75

msm

преди 2 години

Евала, най-накрая някои до подкрепи премиера Кирил Петков в защитата на българския национален интерес! Високо вдигнати глави, смелост, решителност! Ние сме частица от моделния и цивилизован свят не само на документи (НАТО, ЕС), но и в мисли и действия спрямо кроманьонската жестокост на самозабравил се диктатор!

74

Анонимен

преди 2 години

koito laje i ne izpalniava podpisani mirni dogovori i sporazumenia, ne spazva dadenata duma...vratite na raya i ada sa vinagi otvoreni.

73

Анонимен

преди 2 години

нато учи зеленски да не ходи на преговори а да се бие , обещават чуждестранен легион

72

Анонимен

преди 2 години

нато учи зеленски да ходи на преговори днес да 15 00 ч с руската делегация *** , ако има и бълг батальон директно да се предадат с бял флаг за да не участваме във война

71

аз

преди 2 години

Кои ресурси за изчерпани? 1 милион армия? Стомана, Горива, Техника?

70

1

преди 2 години

До Аз промяната,бандеровец,това се отнася и за теб,тука е България,не Украйна.Грабни и ти автомата ,като мис Украйна,и бегом ,към Донбас.

69

Ca

преди 2 години

То името му говори на тоя. Изпълзя всякаква ххт. Като за свирят самолетите те ще са се спасили

68

Анонимен

преди 2 години

гяуров ти работиш на заплата към нато

67

1

преди 2 години

гяуров,ресурсите им ще свършат,когато паднат дисагите на овена,след когото вървяла лисицата ,и чакала да паднат.

66

Анонимен

преди 2 години

ква е тая из/м.ет , която е сложена на ключови позиции , пфуу

65

ей го смелия народ

преди 2 години

Дето бърза да преклони главицата, че да не му се случи нещо. Срам сте вие за България. Палете и заминавайте към Раша, като толкова ви е любима, там ще просперирате. Ще ви раздадат руски телефони, руски коли, руски дрехи, руски телевизори и много руски копейки. Ама все ритате в Европа да отидете, освен по форумите. Предатели мръсни.