54

Магистралчо

преди 2 години

Крайно време е този да спре, или поне да намали дрогата. Мозъкът му съвсем се е спихнал. Впрочем, като слушам бисерите на Просто киро и на този пишман професор, си мисля, че двамцата са участници в едни и същи купони и употребяват едни и същи весели субстанции

53

Дайнов, Дайнов!

преди 2 години

Комунистическо ***! Повръща ми се от такива като теб, които гребяха с пълни шепи преди 1989, а след това зазобиха от американската паница!

52

Въпрос

преди 2 години

С кое по-точно, Дайнов?

51

Tintiri-mintiri

преди 2 години

До АнонименОтдавна беше ясно! Аз не знам колко трябва да си заблуден, за да не видиш, че киротъпото ,лорер, василев, събев... са американски марионетки в истинския смисъл.Специално простия Кирил си личи като въшка на чело! Никога досега не сме имали чак такива елементарни търгаши в управлението.

50

Анонимен

преди 2 години

Оставка Киро за теб.Искам референдум и българите да решат каква да бъде нашата позиция.

49

Анонимен

преди 2 години

Премиерът ясно показа, че всъщност той изобщо не управлява. Управлява го лично Херо Мустафа, а нея - ясно кой. Пуснат е само да си изпълни наръчаното и ще си го отзоват после. А ние тук ще му сърбаме попарите, които надроби. Иначе какво казват платените му марионетки е все едно. Всички сме наясно каква им е функцията и че това работят.

48

era

преди 2 години

направо невероятно се справят новите управляващи с неадекватните си изказвания и решение. Не виждам по някакъв начин да защитават националния интерес на страната в случая, а именно факта, че в Украйна има над 300 000 етнически българи и никой не коментира ситуацията с тях там и по какъв начин може държавата да помогне на тези хора в този труден момент за тях.

47

Анонимен

преди 2 години

До предишния.......... То затова има "дипломат от кариерата", "политик от кариерата"......и т.н. и т.н. От "харвард" не съм чувАл....

46

Анонимен

преди 2 години

Генчооооо, замълчи чадо, че вече все по-изперкани словосъчетания ръсиш. Знака за равенство между премиера и думата "политик" НЯМА. НЯМА И ДА ИМА. Толкоз може момчето.....

45

Баданарка

преди 2 години

Дайнов,ПОМОГИ.Момчето не е за политик,не си чува устата,но ти се постарай.Може и да не му проличи в навалицата.

44

vlady

преди 2 години

Браво на големия философ и мислител проф. Дайнов, един от лидерите на водещото направление в съвременната философска наука дървена философия.

43

blackk

преди 2 години

Множествено число с "й"???? Сериозно ли? Може ли неграмотността да бъде коригирана все пак?

42

Анонимен

преди 2 години

колко е фалшив този , като фалшивите граждани на мартин заимов дето ще бутат паметника , ефгенчо никой не ти вярва вече офф

41

бг

преди 2 години

Минусите показват че тук са *** на Тиквософф, и има информация за организирани провокации на Тиквософ с цел сваляне на правителството. Всяка грешка на Кирето се преекспонира. Дайте да не ритаме първолака по външна политика, че му е много изгодно на оная г-а-д-на банкянска тиква това

40

Анонимен

преди 2 години

все по уверено срича сценариите от запад

39

ГАДОРЯН

преди 2 години

Седя и се питам. Коя ли ще е следващата късметлийска страна ковто ще бъде посетена от американските нефтодобивници ;)) Което ще бъде и поредният провал разбира се. Очевадно е че войната стана ужасно скъпо удоволствие. И колкото по високотехнологична армия имаш, толкова по скъпо ти излиза сметката. Много по удобно е да си купиш избори и да си сложиш теои хора. Войните ще идат в миналото май. И по добре.

38

sofeto

преди 2 години

Откакто са зеленочорапкото и коалицията "Орел, рак и щука" в БГето настъпи пълно безвремие или просто казано, времето спря!

37

Анонимен

преди 2 години

Трагедия е да се бият тези два народа! А Дайнов е голям експерт за да различи руснаци от украинци. По морето е доста трудно да ги различиш, но тази година туризма яко ще пострада.

36

Анонимен

преди 2 години

Ех, това "й" така и не го научихте къде се пише!!! Да има грешки в коментарите - както и да е! Но в подзаглавието...Оправете го, не се излагайте!

35

По-подробно

преди 2 години

Баща му - Александър Дайнов беше главен кореспондент на вестник Работническо дело! Пращаха го в САЩ и Англия, за да доносничи, има дебело досие в Държавна сигурност! Беше и посланик в СССР и Председател на Издателското дружество към БКП! Питайте Евгений Дайнов, кой му уреди кариерата! И сега ми се прави на деснократ и русофоб!