42

ПорЦелан

преди 2 години

"А във саркофага на реактора колко пъти над е да знаете!" Покривите на сградите са доста зле. Обикновено е поне пет пъти над фона. Много зле е покрива на недостроеният пети блок. Част от конструкциите там са Български. Правеха ги в Русе и Радомир. Фона може да се вдигне и от пожар в горите наоколо, но там нямаше големи сражения. В зоната Украина си тренираше командосите въпреки опасностите.

41

Това е медийна рад

преди 2 години

Медиите създават информационни вируси и медийна радиация с която облъчват мозъци на хората.

40

Майна

преди 2 години

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! САРКОФАГЪТ Е 10 М БЕТОН. КАК СА ГО ПОВРЕДИЛИ?!???? И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО ДО Р. ПРИПЯТ Е СРЕЩАТА ДНЕС МЕЖДУ РЕСКИ И УКР. ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!

39

Боби

преди 2 години

Лъжлива информация.

38

Анонимен

преди 2 години

И какво е туй нещо дето се е повреди.или професора приказка с *** си.

37

Анонимен

преди 2 години

Не вярвах, че този Путин може да е толкова луд. Явно е по-луд и от Хитлер!

36

Анонимен

преди 2 години

И как я премери точно? Лично?

35

Зоро

преди 2 години

Идете на психиатър,преди да почнете да говорите глупости.Кой е този луд да пише тези глупости.Централата се охранява от украински и руски части.Това се прави за защита от блендери и другите болни маниаци.

34

Прав е

преди 2 години

Радиацията даже е 20 пъти повече отпреди пяните украинци да я язривят и изтрепят маса европейци бавно и мъчително от рак.

33

Анонимен

преди 2 години

До прочетете статиятаНа коя колона е бил редактор? На петата ли?

32

Глас от изток

преди 2 години

Вчера гледах видео как руснаците и украинците пазят Чернобил. Всичко е наред радиацията е в нормата. Яко ви дезинформират. Тоя сайт е платен от западната пропаганда.

31

mgs

преди 2 години

До оня със статиятаКакво общо има НАТО с това че първата цел на джуджето бе Чернобил и играе със заплахата за здравето на всички.96 година имам роднини умрели от чернобилската радиация в България - за 6 месеца от рак на кръвта...

30

Анонимен

преди 2 години

Стига лъжи.Централата се охранява и от руснаци и от украинциЕвреина Рубел лъже.

29

Долу Путин

преди 2 години

Русия - ядрен терорист 1 в света!

28

прочетете статията

преди 2 години

"НАТО вече не е отбранителен алианс, а инструмент за агресия" - Пол Крейг Робъртс е доктор по икономика и е бил заместник-министър на финансите на САЩ по икономическата политика в администрацията на Роналд Рейгън. Работил е като редактор и колумнист в Wall Street Journal, списание Businessweek и агенция Scripps Howard News Service. По онова време той беше автор на редовна колона във Washington Times. Автор е на множество книги за най-големите проблеми на нашето време.

27

гледайте

преди 2 години

Документалният филм Донбаска пролет показва живота на хората в Донбас в условията на война. Заснетите репортажни кадри от 2016 г. представят войната през погледа на местните жители техните преживявания, гняв, болка и надежда за бъдещето. Създателите на филма търсят отговори на въпроса защо и как се стигна до този кървав конфликт. Някъде сред ужаса на насилието и разрушенията се появява силата на пролетта символ на новия живот и вярата в човешкия стремеж към съзидание и доброта.

26

Анонимен

преди 2 години

ПРОПАГАНДА, ИМА ВИДЕА И ТО МНОГО ПОКАЗВАЩИ ЧЕ ВЪОБЩЕ НЯМА ПОВИШЕНА РАДИАКТИВНОСТ. ЗАПАДАНАТА ПРОПАГАНДА ИЗПОЛЗВА ВСИЧКО БЕЗ ДА ИМА ГРАНИЦИ. А ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ УКРАЙНСКИ И РУСКИ ВОЙНИЦИ ПАЗЯТ ЗАЕДНО ЧЕРНОБИЛ? НЕ НАЛИ, ИМАТ ДОГОВОР ДА НЕ ДОПУСНАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ТЕРОРИСТИ

25

vlady

преди 2 години

Явно е постигнал делириум в резултат на успехи в алкохолната подготовка и халюцинира.

24

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте, че истината има две лица, говорим само за лошите руснаци, но украинците не са цвете за мирисане, те си имат много проблеми там и сега ние виждаме само пяната от врящия котел в Украйна . Не трябва да се хвърляме като луди да съдим едните, а да съжаляваме другите. Малко знаем за политическата обстановка в Украйна, за военните им бази, за стремежите на Америка в този район, Путин е зъл, но си пази гърба. Напада , за да не бъде нападнат след 5 или 10 години.

23

Анонимен

преди 2 години

И защо да си правим труда да отворим сайта на МААЕ да проверим? Нищо, че агенцията е с постоянен мониторинг в Чернобил. Той професора го е замерил от Одеса на око, значи е вярно. То бива компроматна война *** и наще журналисти са *** шараните, при все че подозирам наличие на повече интелект в шараните отколкото в журналистите ни